Clauza pe care Sarah Jessica Parker o are trecută în contract. Actrița din Sex and The City le cere clar asta producătorilor

de:
15 03. 2021, 18:05
Sarah Jessica Parker

Clauza pe care Sarah Jessica Parker o are trecută în contract. Actrița din Sex and The City le cere clar asta producătorilor. Nu mai este un secret pentru nimeni că serialul „Sex and the City” va continua cu noi episoade, iar Sarah Jessica Parker ne va încânta din nou privirea. Vedeta a avut și o condiție! În continuare veți afla ce le-a cerut actrița producătorilor.

Clauza pe care Sarah Jessica Parker o are trecută în contract

Sex and the City

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 55 de ani, interpretează rolul lui Carrie Bradshow în noua producție, care se va numi „And Just Like That”. Dacă ați urmărit sezoanele „Sex and the City” cu atenţie, probabil ați observat că dintre cele patru actriţe, singura care nu şi-a dat hainele jos pentru nicio scenă a fost Sarah. Și lucrurile nu se vor schimba, potrivit celor de la The Sun.

Deși serialul are o mulțime de scene de sex, actrița este de neclintit. Vedeta a anunțat continuarea producției, dar și faptul că nu are de gând să renunţe la haine nici pentru această continuare. Astfel, a spulberat și ultima speranță a bărbaților dornici de a o vedea în toată splendoarea.

„Unii oameni au o listă legendară de pretenţii imperiale. Vor, de pildă, neapărat lumânări albe în cameră. Eu nu am asemenea idei nebuneşti. Singura mea pretenţie a fost să nu apar goală. Sunt modestă”, a mărturisit Sarah Jessica Parker pentru The Hollywood Reporter în urmă cu ceva timp.

Actrița din Sex and The City le cere clar asta producătorilor

Actrita Sarah Jessica Parker

Pe lângă acest aspect, Sarah Jessica Parker a mai menționat în contract și faptul că nu este de acord nici cu eventualele dubluri.

”Nu există suma pentru care să accept ca altcineva să apară dezbrăcat în locul meu ca şi cum aş fi eu. Fără dubluri, e parte din contractul meu”, a precizat actrița.

Chiar și îmbrăcată, Sarah Jessica Parker a primit patru premii pentru rolul din serialul „Sex and The City”: Globul de Aur, 3 Screen Actors Guild Award și două premii Emmy. Actrița a interpretat același rol în filmul artistic din anul 2008 „Sex and the City: The Movie”, și în sequelul său, „Sex and the City 2”, lansat pe 26 mai 2010. Actrița are o avere de 250 milioane de dolari.

Serialul „Sex and The City” a avut un succes extraordinar și a adus câștiguri de pste 418,8 milioane de dolari. Un lucru nou este că fanii nu o vor mai vedea însă pe Samantha, rol jucat de Kim Cattrall, în vârstă de 64 de ani. Sarah a avut un conflict cu Cattrall în timpul filmărilor, iar totul ar fi plecat de la bani.

Acţiunea din serialul „Sex and The City” se desfășoară în New York (Statele Unite ale Americii) și prezintă numeroalele probleme cu care se confruntă femeia în societate. Serialul are milioane de fani din toată lumea, iar aceștia sunt nerăbdători să vadă ce se va întâmpla în continuare. „Sex and The City” a avut șase sezoane și  a obținut opt Globuri de Aur. De asemenea, a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în anii 2008 şi 2010.