Home » Film & Seriale » Emily in Paris, povestea serialului continuă cu sezoanele 3 și 4. Anunțul făcut de Netflix

Emily in Paris, povestea serialului continuă cu sezoanele 3 și 4. Anunțul făcut de Netflix

Cojocaru Cristian / 11.01.2022, 13:47
Emily in Paris, povestea serialului continuă cu sezoanele 3 și 4. Anunțul făcut de Netflix

„Emily in Paris” este serialul de comedie romantică este unul dintre cele mai populare producții de pe platforma de streaming Netflix. Acesta a fost nominalizat la Emmy și urmează a continuare cu sezoanele 3 și 4, în urma anunțului făcut de Netflix. Află ce mai pregătesc producătorii în noile sezoane.

Serialul „Emily in Paris” continuă cu noi sezoane

Serialul lui Darren Star Productions urmează a fi continuat cu alte două sezoane, sezonul trei și sezonul patru. Cel de-al doilea sezon a fost lansat în data de 22 decembrie, debutând în Top 10 global Netflix și în fruntea listei în 94 de țări, cu 107,6 milioane de ore vizionate în perioada 22 decembrie – 26 decembrie. Sezonul 1 a ajuns și în Top 10 global, reapărând pe lista în 53 de țări.

„Emily in Paris” o urmărește pe Emily (Lily Collins), o ambițioasă director de marketing de douăzeci și ceva de ani din Chicago, care obține în mod neașteptat un loc de muncă la Paris când compania ei achiziționează o companie franceză de marketing de lux. Ea este însărcinată să-și reînnoiască strategia de socializare și pornește într-o nouă viață la Paris plină de aventuri și provocări, în timp ce jonglează cu câștigarea colegilor ei de muncă, să-și facă prieteni și să navigheze în noi capitole ale vieții.

Sezonul 2 o arată pe Emily călătorind de la Paris pe Riviera Franceză, inclusiv Saint-Tropez. În sezonul 2, acum mai înrădăcinată în viața ei din Paris, Emily devine din ce în ce mai bună la descoperirea orașului, dar încă se luptă cu idiosincraziile vieții franceze. După ce s-a împiedicat de un triunghi amoros cu vecinul ei și prima ei prietenă adevărată de origine franceză, Emily este hotărâtă să se concentreze pe munca ei, care devine din ce în ce mai complicată pe zi ce trece.

În timp ce merge la cursurile de franceză, ea întâlnește un coleg de naționalitate britanică ce reușește să o înfurie de multe ori, dar totodată o și intrigă. Între cei doi începe ulterior o poveste care îi aduce în același pat, în cele din urmă. Sezonul următor se va filma din nou la Studiourile Parisului de la marginea capitalei franceze, în timpul primăverii sau al verii. Acum, producătorii sunt în căutare de noi locații, dintre care și Londra.

emily in paris
In sezonul doi, Emily face cunostinta cu un coleg de la cursurile de limba franceza

Când apare noul sezon

Filmul a debutat în octombrie 2020 și a fost o senzație imediată, atrăgând peste 58 de milioane de urmăritori în primele 28 de zile pe platforma de streaming. „Emily in Paris” a ajuns chiar și pe lista Nielsen cu cele mai vizionate 10 emisiuni în streaming în săptămâna de după premieră, depășind „Grey’s Anatomy” și „Criminal Minds”. Spectacolul a câștigat, de asemenea, două nominalizări la Emmy pentru Serial de comedie remarcabil și Design de producție remarcabil pentru un program narativ.

Star, al cărui palmares include seriale de succes precum „Sex and the City”, „Beverly Hills, 90210” și „Melrose Place”, încheie filmările noii sale emisiuni „Uncoupled”, tot pentru Netflix, la sfârșitul acestei luni și se așteaptă ca apoi să se dedice scrierii sezonului 3 din „Emily in Paris”.

Serialul este produs de MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions și Jax Media. Pe lângă Star, este producător executiv de Tony Hernandez la JAX Media, Lilly Burns la JAX Media și Andrew Fleming. Pe lângă Star, alți producători executivi includ Tony Hernandez și Lilly Burns (Jax Media) și Andrew Fleming. Raphaël Benoliel, Stephen Brown, Collins, Shihan Fey și Jake Fuller sunt producători.