Home » Film & Seriale » Sex and The City 2021. Când se lansează și unde noul sezon al celebrului serial

Sex and The City 2021. Când se lansează și unde noul sezon al celebrului serial

Voicu Costin / 08.12.2021, 19:24
Sex and The City 2021. Când se lansează și unde noul sezon al celebrului serial
Serialul „Sex and the City” a fost unul dintre cele mai cunoscute seriale regizate de până acum. Difuzat între anii 1998 – 2004, fanii se pot bucura pentru că noul capitol intitulat „And Just Like That…”  își va face apariția pe micile ecrane, joi, 9 decembrie pe HBO GO. Platforma de streaming a televiziunii își dorește să continue povestea care a cucerit o lume întreagă.

„Sex and the City” evidențiază problemele femeilor

Cine nu a auzit despre „Sex and the City” („Totul despre sex”)? Serialul american a devenit celebru în America, iar mai apoi în toată lumea. Premiile pe care le-a cucerit cu povestea sa reprezintă rodul muncii producătorilor Michael Patrick King, Darren Star și actrițelor Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon. Multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur, serialul a fost difuzat original și produs de HBO între anii 1998 și 2004.

Timp de șase sezoane, acțiunea se desfășoară  în New York, personajele principale fiind patru femei care se apropie de vârsta de 40 de ani. Succesul serialului s-a datorat multor femei care au întâmpinat aceleași probleme ca personajele din serial: probleme legate de sex, de rolul femeii în societate, și cum sunt afectate acestea. Rolurile principale sunt interpretate de: Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte).

Povestea serialului le surprinde în viața de zi cu zi având problemele pe care le consideră importante și de care se lovesc după ce ajung la vârsta de peste 30 de ani. Carrie și cele mai bune prietene ale ei, Samantha, Charlotte și Miranda discută despre dorințele și fanteziile sexuale, dar și despre problemele din viață și dragoste.

Ideea unică a serialului ce s-a regăsit în fiecare episod din sezonul 1, dar și în câteva din sezonul 2, este că ele conțineau interviuri scurte luate locuitorilor orașului New York legat de subiectele din acel episod. Ingenioasă ideea face o punte între problemele personajelor și cele avute de persoanele reale din New York.

„And Just Like That…” se va bucura de același succes?

Noul capitol „Sex and the City”, intitulat „And Just Like That…”, va avea premiera joi, 9 decembrie  2021, pe HBO GO. Fanii serialului se vor bucura de primele două episoade, urmând ca restul de opt episoade să fie lansate săptămânal. Astfel, serialul va reuși să își țină cu sufletul la gură fanii timp de aproape 2 luni.

Grupul celor patru dive nu va fi complet de această dată. Din serial va lipsi Samantha, personajul interpretat de Kim Cattrall. Ea a refuzat să mai apară în noul sezon din cauza neînţelegerilor dintre ea şi celelalte trei actriţe, care au luat naștere încă din timpul filmărilor primelor sezoane.

Serialul a fost inspirat parțial de cartea cu același nume. Autoarea cărții, Candace Bushnell, a devenit mai celebra după apariția serialului difuzat. Bushnell a declarat în unele interviuri că a folosit-o pe Carrie Bradshaw ca alter egoul ei în editorial. Când a început să scrie „ Totul despre sex”, și-a folosit inițial numele propriu, dar din motive de intimitate a creat personajul Carrie Bradshaw.