Home » Film & Seriale » De ce nu mai apare Kim Cattrall, Samantha, în continuarea celebrului serial Sex and the city. Motivul i-a surprins pe fani

De ce nu mai apare Kim Cattrall, Samantha, în continuarea celebrului serial Sex and the city. Motivul i-a surprins pe fani

Manolică Anca / 07.12.2021, 13:57
De ce nu mai apare Kim Cattrall, Samantha, în continuarea celebrului serial Sex and the city. Motivul i-a surprins pe fani

Vești bune pentru cinefili. Serialul Sex and the city va continua în 2021 şi se va numi And Just Like That. Celebrii actori Sarah Jessica Parker şi Chris Noth s-au reîntâlnit, după 17 ani de absenţă a serialului fenomen, și sunt pregătiți să continue celebra poveste dintre Carrie și Mr Big. Totuși, există o mare absență în continuarea celebrului serial. Află de ce nu mai apare Kim Cattrall, Samantha, în această mini-serie.

Sex and the city revine pe marile ecrane

Serialul Sex and The City a cunoscut un succes extraordinar, aducând câștiguri de peste 418,8 milioane de dolari. Acţiunea din serial se desfășoară în New York, SUA și prezintă numeroasele probleme cu care se confruntă femeia în societate.

Serialul are milioane de fani în toată lumea, care sunt nerăbdători să vadă ce se va întâmpla în continuare. Sex and The City a avut șase sezoane și a obținut opt Globuri de Aur. De asemenea, a stat la baza realizării a două filme pentru marele ecran, lansate în anii 2008 şi 2010.

De ce nu mai apare Kim Cattrall, Samantha, în continuarea celebrului serial

Popularul serial Sex and The City își va lansa în curând seria reboot, concetrându-se pe personajele principale care „navighează” prin dragoste și viață la cei 50 de ani. În timp ce majoritatea personajelor din distribuția principală, cum ar fi Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, își vor relua rolurile, Kim Cattrall a decis să nu se mai alăture echipei.

Anterior, în 2020, Sarah Jessica Parker a anunțat că fetele se vor reuni pentru o mini-serie de 10 episoade din Sex and The City. Fanii au fost surprinși când Kim Cattrall, Samantha, a anunțat că nu va mai face parte din franciză. Într-un interviu acordat Daily Mail în 2019, Kim a abordat zvonurile cu privire la comportamentul ei de divă și cerințele extreme de pe platourile de filmare ale serialului, spunând că singura ei cerință a fost să nu se facă un al treilea film.

Potrivit revistei americane, un al treilea film a fost în discuții după succesul primelor două filme, dar nu a fost realizat niciodată, deoarece actrița a decis că nu vrea să facă parte din el. Sex and the City 3 a fost anulat în cele din urmă, asta deși exista deja un scenariu.

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

De la ce a pornit conflictul între Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

Se pare că între cele două există, de ceva ani, un conflict puternic. Totul ar fi pornit din momentul în care Cattrall a anunţat în social media moartea fratelui său, Christopher, însă actriţa nu a fost mulţumită de mesajul de condoleanţe primit de la Sarah. Aceasta i-a comentat pe scurt: „Dragă Kim, toată dragostea şi condoleanţe! Drum în lumină fratelui tău”.

Atunci Cattral a decis să se răzbune pe cea care îi era prietenă în film, răspunzând la comentariu cu următoarele cuvinte: „nu mai încerca să îţi reabilitezi statutul de persoană amabilă folosindu-te de tragedia noastră”, dar şi un link la un articol din New York Post în care se detalia că Sarah era adepta curentului „fată rea”.

Au apărut deja primele fotografii oficiale din serialul intitulat And Just Like That. Acestea le ilustrează pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile lui Carrie Bradshaw, Miranda Hobbs și, respectiv, Charlotte York.

Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis
Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis

Filmările au pornit în această primăvară, urmând ca primele două episoade din And Just Like That să debuteze pe HBO Max pe 9 decembrie. Următoarele opt vor fi lansate în fiecare joi.