Home » Film & Seriale » Adevărata relație a starurilor de la Hollywood pe platourile de filmare. Pe ecrane par prieteni, dar realitatea e alta

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood pe platourile de filmare. Pe ecrane par prieteni, dar realitatea e alta

Manolică Anca / 19.07.2021, 13:19
Adevărata relație a starurilor de la Hollywood pe platourile de filmare. Pe ecrane par prieteni, dar realitatea e alta

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood pe platourile de filmare. Poveștile din spatele camerelor de filmat nu vor înceta să ne surprindă niciodată. Iar asta pentru că, dincolo de imaginea perfectă, în care actorii par să se înțeleagă de minune, se ascund, de fapt, mari conflicte și dispute. Hollywood-ul este plin de surprize!

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood pe platourile de filmare. Nina Dobrev și Paul Wesley

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood. Nina Dobrev și Paul Wesley
Adevărata relație a starurilor de la Hollywood. Nina Dobrev și Paul Wesley

Nina Dobrev a șocat o lume întreagă atunci când a mărturisit că ea și Paul Wesley, colegul din The Vampire Diaries, nu s-au plăcut sub nicio formă la începutul serialului. „L-am respectat pe Paul Wesley, nu l-am plăcut”, spunea Nina Dobrev în 2019.

Ulterior, se pare că cei doi au reușit să aibă o relație mai apropiată: „Ieșim destul de des. Suntem buni prieteni. Și o ador pe soția lui. Este amuzant cum se schimbă lucrurile pentru că niciodată nu am crezut că el va fi unul dintre cei mai buni prieteni.” Timp de trei sezoane și jumătate ei au format un cuplu, despărțindu-se în sezonul patru.

Vin Diesel și Dwayne Johnson

Nu degeaba se spune că, de multe ori, aparențele înșală. Acesta este și cazul lui Vin Diesel și Dwayne Johnson, care nu s-au înțeles absolut deloc. Totul a pornit de la unelete remarci jignitoare pe care Johnson le-a făcut pe contul său de Instagram, în august 2016, cu privire la colegii săi de platou. Atunci, fanii au presupus că acestea erau îndreptate în special către Diesel. În schimb, Vin Diesel l-a considerat întotdeauna apropiat pe Johson.

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood. Actrițele din Desperate Housewives

Cearta dintre actrițele din Desperate Housewives a început din cauza lui Teri Hatcher, interpreta lui Susan, fiindcă aceasta se considera net superioară celorlalte actrițe din serial. Nicollette Sheridan, Edie în serial, a numit-o pe Hatcher „cea mai rea femeie din lume”, disputa luând amploare în momentul în care protagonistele au apărut pe coperta revistei Vanity Fairm în mai 2005. O altă ceartă a fost și cea dintre Nicollette Sheridan și Marc Cherry, creatorul serialului, ajungându-se chiar în fața judecătorului.

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker
Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker

În anul 2017, cearta dintre Kim Cattrall și Sarah Jessica Parker a luat și mai mare amploare. La acea vreme, Cattrall, interpreta Samanthei Jones, a fost acuzată de faptul că din cauza ei nu s-a realizat Sex and the City 3, aceasta refuzând să mai joace.

Se pare că Warner Bros nu a fost de acord cu anumite condiții pe care Kim Cattrall le-a impus, actrița cerând companiei să îi producă și celalalte filme în care este implicată. Compania refuzând, Sex and the City 3 a fost anulat. Asta deși exista deja un scenariu.

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood. Leighton Meester și Blake Lively

Dacă în Gossip Girl Serena și Blair, personajele interpretare de Blake Lively și Leighton Meester, se înțelegeau bine, se pare că nu același lucru era valabil și în viața reală. După ce au apărut primele zvonuri care vorbeau despre o dispută între cele două, reprezentatul actriței Blake Lively a trimis un comunicat în care spunea că „Blake și Leighton nu au fost niciodată cele mai bune prietene și nici nu au pretins că au fost. Blake merge la muncă, își face treaba și merge acasă.”

În anul 2017, scenaristul Joshua Safran declarat faptul că „Blake și Leighton nu au fost prietene. Erau apropiate, dar nu prietene precum Serena și Blair.”

Rose McGowan și Alyssa Milano

Rose McGowan și Alyssa Milano
Rose McGowan și Alyssa Milano

Rose McGowan a interpretat-o pe Paige în serialul Charmed și, cu toate că ea și Phoebe (Alyssa Milano) erau foarte apropiate, relația din viața reală era cu totul alta. McGowan a postat în 2020 mai multe mesaje pe Twitter, în unele dintre ele spunând că Milano avea un „comportament îngrozitor în fiecare zi”, lucru care a făcut ca mediul de lucru să fie unul toxic.

Adevărata relație a starurilor de la Hollywood. Ariana Grande și Jennette McCurdy

Ariana Grande și Jennette McCurdy au debutat în Victorious și iCarly, după care au jucat  împreună și în Sam & Cat. În iunie 2014, McCurdy a postat un eseu despre prieteniile toxice și cum ar trebui să renunți la ele, fanii imediat speculând că se referă la Ariana Grande. În ciuda neînțelegerilor dintre cele două, au reușit să le depășească.