Home » Film & Seriale » Filme Netflix februarie 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar în această lună

Filme Netflix februarie 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar în această lună

Cojocaru Cristian / 02.02.2022, 12:32
Filme Netflix februarie 2022. Ce seriale, documentare, producții noi apar în această lună

Cu toate că algoritmul de recomandară al Netflix îți va oferi de fiecare dată filme și seriale bazate pe căutările tale anterioare, este bine să știi ce producții apar pe celebra platformă de streaming. Află cu ce filme vine Netflix în luna februarie 2022, pentru a-ți pregăti popcornul și evenutal a-i invita pe cei dragi alături de care să faci un maraton al producțiilor din această lună.

Filme care apar pe Netflix în februarie 2022

Cunoscuta platformă de streaming nu încetează să aducă titluri noi în fiecare lună. Indiferent că ești adeptul unui film, al unui serial, al documentarelor sau emisiunilor TV, le vei găsi de fiecare dată pe Netflix. Iată care sunt titlurile anunțate de netflix pentru luna februarie 2022.

Filme care apar pe Netflix pe 1 februarie

My Best Friend Anne Frank (Netflix Film) – Bazat pe prietenia din viața reală dintre Anne Frank și Hannah Goslar, de la Amsterdamul ocupat de naziști până la reuniunea lor chinuitoare într-un lagăr de concentrare.

Gabby’s Dollhouse: Sezonul 4 (Netflix Family) Noi lecții, noi surprize, aceleași pisicuțe adorabile inclusiv Floyd! Gabby este în frunte cu Pandy, CatRat, Cakey, Baby Box și alți prieteni iubiți.

Raising Dion: Sezonul 2 (Netflix Series) Nicole continuă să crească un fiu care are multe de învățat despre superputerile sale. Dar, odată ce Dion devine mai puternic, pericolul poate fi mai aproape decât cred ei.

Filme care apar pe Netflix pe 2 februarie

Dark Desire: Sezonul 2 (Netflix Series) În timp ce Alma încearcă să-și refacă viața, o reuniune cu Darío reaprinde aventura lor condamnată și scoate la suprafață latura lui mai sinistră.

MeatEater Sezonul 10 Partea a 2-a (Netflix Documentary) Călătoriile lui Steven îl duc în New Mexico pentru un vânat mai mare și un import exotic, precum și în Hawaii, unde vânează capre sălbatice și se apucă de pescuitul sub apă.

The Tinder Swindler (Netflix Documentary) Dându-se drept un magnat al diamantelor bogat, el cucerește femeile online, apoi le înșeală de milioane de dolari. Acum unele victime plănuiesc plata înapoi.

Filme care apar pe Netflix pe 3 februarie

Finding Ola (Netflix Series) După un eveniment care a schimbat viața, Ola pornește într-o călătorie de auto-descoperire, în timp ce se confruntă cu provocările de a crește doi copii și de a face față lucrurilor.

Kid Cosmic: Sezonul 3 (Netflix Family) Visele de supererou ale copiilor devin realitate pe măsură ce Eroii Locali devin cei mai mari campioni ai Pământului. Dar este ceva în neregulă cu această aventură ridicol de minunată?

Murderville (Netflix Series) Faceți cunoștință cu detectivul senior Terry Seattle (Will Arnett), Divizia Omucideri. Pentru Terry, fiecare zi înseamnă un nou caz de crimă și o nouă vedetă invitată ca partener.

Filme care apar pe Netflix pe 4 februarie

Looop Lapeta (Netflix Film) Când iubitul ei pierde banii unui mafiot, Savi se luptă contra cronometru pentru a salva situația.

Sweet Magnolias: Sezonul 2 (Netflix Series) Împreună, Magnolia se strecoară prin relații noi, însă răni vechi și politica orașului aduc o notă sărată și acră celor mai dulci părți ale vieții.

Through My Window (Netflix Film) Dragostea de multă vreme a lui Raquel pentru vecina ei de alături se transformă în ceva mai mult atunci când începe să dezvolte sentimente pentru ea, în ciuda obiecțiilor familiei sale.

Filme care apar pe Netflix pe 8 februarie

Child of Kamiari Month (Netflix Anime) La un an după ce și-a pierdut mama, o tânără fată află că trebuie să călătorească prin Japonia la adunarea anuală a zeilor din țara sacra Izumo.

Love is Blind Japan (Netflix Series) În această serie de întâlniri în realitate, cei necăsătoriți din Japonia se întâlnesc și se logodesc înainte de a se vedea vreodată.

Ms. Pat: Y’all Wanna Hear Something Crazy? (Netflix Comedy) Doamna Pat își amintește că a crescut săracă în Atlanta în timpul erei Reagan, ce a învățat petrecând cinci zile în detenție pentru minori, cum mama ei a făcut-o să se boteze la bisericile locale pentru a obține bani și multe altele.

Filme care apar pe Netflix pe 9 februarie

Catching Killers: Sezonul 2 (Netflix Documentary) Detectivii care l-au capturat pe ucigașul BTK și alți criminali notorii povestesc acțiunile curajoase și poverile din spatele investigațiilor lor.

Disenchantment: Partea a 4-a (Netflix Series) Misterul originilor Țării Viselor și mizele pentru viitorul său devin din ce în ce mai clare pe măsură ce trioul nostru și Regele Zøg se află în călătorii personale care se vor lega în cele din urmă de soarta regatului. Despărțiți la sfârșitul părții a III-a, eroii noștri se reunesc în această serie de zece episoade.

Ideias à Venda (Netflix Series) Antreprenorii brazilieni își prezintă ideile în fața unui public și a judecătorilor celebrități. Dar pentru a câștiga 200.000 $, vor trebui, de asemenea, să treacă prin provocări grele.

Only Jokes Allowed (Netflix Comedy) Șase dintre cei mai buni comedianți din Africa de Sud ocupă centrul scenei și își prezintă talentul în această colecție de seturi scurte de stand-up.

The Privilege (Netflix Film) Un adolescent bogat și prietenii săi care frecventează o școală privată de elită descoperă o conspirație întunecată în timp ce se uită la o serie de evenimente supranaturale ciudate.

Filme care apar pe Netflix pe 10 februarie

Into the Wind (Netflix Film) În timpul vacanței într-o stațiune de pe litoral, un student la medicină plin de speranță experimentează prima dragoste cu un kitesurfer local, dar prietenii și familia lor dezaprobă această relație.

Until Life Do Us Part (Netflix Series) Trei generații ale unei familii care trăiesc împreună într-o vilă idilică jonglează cu cerințele afacerii lor de planificare a nunții și cu propriile crize personale.

Filme care apar pe Netflix pe 11 februarie

Anne+: The Film (Netflix Film) Sub presiunea de a-și termina romanul și de a se muta la Montreal pentru relația ei, o fată de 20 de ani din Amsterdam caută ceea ce își dorește în viață.

Love Tactics (Netflix Film) Un director de reclamă și un designer de modă blogger nu cred în dragoste, așa că pun un pariu pentru a-l face pe celălalt să cadă peste cap cu tactici neobișnuite.

Bigbug (Netflix Film) Bucătari Android. Securitatea dronei. Stăpânii roboților. Viitorul pare strălucitor până când se arată crăpăturile și începe revolta AI în această comedie SF.

Inventing Anna (Netflix Series) Antreprenor îndrăzneț sau escroc? Un reporter analizează modul în care Anna Delvey a convins elita din New York că este o moștenitoare germană. Bazat pe o poveste adevarată.

Love and Leashes (Netflix Film) Dragostea își face loc în viața a doi colegi de muncă iar aceștia au de-a face cu parteneri, plăcere și durere.

Love Is Blind: Sezonul 2 (Netflix Series) Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută dragoste care îi va transforma. Cine va găsi romantismul și cine se va întâlni față în față cu durerea?

Tall Girl 2 (Netflix Film) În timp ce Hugo investighează atentatul, el și prietenii săi au de-a face cu o nouă pereche de adversari și cu un nou set de provocări la locul de muncă.

Filme care apar pe Netflix pe 12 februarie

Forecasting Love and Weather (Netflix Series) În cadrul unui serviciu meteorologic național, dragostea se dovedește la fel de dificil de prezis ca și ploaia sau soarele pentru un prognozator diligent și colegul ei cu spirit liber.

Twenty Five Twenty One (Netflix Series) Într-o perioadă în care visele par inaccesibile, un adolescent urmărește mari ambiții și întâlnește un tânăr muncitor care încearcă să-și refacă viața.

Filme care apar pe Netflix pe 14 februarie

Devotion, a Story of Love and Desire (Netflix Series) O căsnicie aparent fericită începe să se dizolve atunci când fidelitatea soțului este pusă sub semnul întrebării și ambii soți sunt tentați de alți oameni.

Fishbowl Wives (Netflix Series) Într-un turn de apartamente de lux, șase femei diferite în căsnicii nefericite ajung să treacă linia în infidelitate.

Filme care apar pe Netflix pe 15 februarie

Love is Blind Japan (Netflix Series) În această serie de întâlniri în realitate, cei necăsătoriți din Japonia se întâlnesc și se logodesc înainte de a se vedea vreodată.

Ridley Jones: Sezonul 3 (Netflix Family) Aventurile în spațiu, vânătoarea de comori și noii prieteni îl țin ocupați pe Ridley și echipajul, în timp ce protejează muzeul de accidente magice.

Filme care apar pe Netflix pe 16 februarie

jeen-yuhs: A Kanye Trilogy (Netflix Documentary) Viețile unui superstar în curs de dezvoltare și ale unui regizor de film se împletesc în acest documentar intens și intim, în trei părți, care prezintă cariera rapperului Kanye West.

Secrets of Summer (Netflix Family) O stațiune argentiniană îndepărtată își reînvie competiția de wakeboard, atrăgând-o pe atleta mexicană Steffi, care este hotărâtă să descopere un secret de familie.

Swap Shop: Sezonul 2 (Netflix Series) Gunoiul unei persoane este profitul altei persoane. Colecționarii experimentați se aventurează prin Tennessee în căutarea unor chilipiruri pe care să le vândă pentru bani frumoși.

Filme care apar pe Netflix pe 17 februarie

Erax (Netflix Film) În timpul unei petreceri în pijamale, mătușa Opal și nepoata ei Nina eliberează accidental creaturile mitice și periculoase Erax care trebuie returnate în cartea de povești din care au scăpat. Un scurtmetraj de la Emerging Filmmaker Initiative.

Fistful of Vengeance (Netflix Film) O misiune de răzbunare devine o luptă pentru a salva lumea de o amenințare străveche, atunci când asasinul superputernic Kai urmărește un criminal până la Bangkok.

Forgive Us Our Trespasses (Netflix Film) În 1939, Germania, un băiat de fermă cu handicap este urmărit de soldații naziști după ce Hitler a adoptat Aktion T4, un program de eutanasiere a persoanelor cu dizabilități. Un scurtmetraj de la Emerging Filmmaker Initiative.

Heart Shot (Netflix Film) Liceenele Nikki și Samantha sunt îndrăgostite și își plănuiesc viitorul până când trecutul violent al lui Nikki revine pentru a amenința tot ceea ce îi este drag. Un scurtmetraj de la Emerging Filmmaker Initiative.

Mo Gilligan: There’s Mo to Life (Netflix Comedy).

Young Wallander: Killer’s Shadow (Netflix Series) Kurt investighează o moarte misterioasă, înspăimântătoare, care pare legată de o știre națională incendiară, care a fost unul dintre primele cazuri ale lui Rask în Malmö.

Filme care apar pe Netflix pe 18 februarie

The Cuphead Show! (Netflix Family) Serie animată bazată pe jocul video de succes.

Downfall: The Case Against Boeing (Netflix Documentary) Anchetatorii dezvăluie cum presupusa prioritate a profitului a Boeing față de siguranță ar fi putut contribui la două prăbușiri catastrofale la câteva luni unul de celălalt.

Love Is Blind: Sezonul 2 (Netflix Series) Începe o nouă călătorie pentru cei singuri care caută dragostea.

Rabbids Invasion Special: Mission to Mars (Netflix Film) O echipă puțin probabilă de Rabbids se află în misiunea vieții pe Marte. Depinde de ei să se unească și să oprească cea mai nouă amenințare a galaxiei.

Space Force: Sezonul 2 (Netflix Series) Sub o nouă administrație, generalul Naird și echipajul său disfuncțional au patru luni la dispoziție pentru a demonstra că Forța Spațială merită să fie păstrată.

Texas Chainsaw Massacre (Netflix Film) Mirta moare din cauza unei supradoze de droguri, iar continuarea este halucinantă.

Filme care apar pe Netflix pe 21 februarie

Halloween (2007)

Filme care apar pe Netflix pe 22 februarie

Cat Burglar (Netflix Series) Nebunia clasică a desenelor animate întâlnește un test interactiv într-o nouă serie de la creatorii lui Black Mirror.

RACE: Bubba Wallace (Netflix Documentary) Atât traseele personale, cât și cele profesionale ale șoferului de mașini de curse Bubba Wallace sunt cronicizate în această nouă docuserie. Seria de șase episoade urmărește ascensiunea sa în rândurile de elită din NASCAR ca singurul pilot cu normă întreagă și consecințele turbulente care au urmat decizia lui de a vorbi despre nedreptatea rasială.

Filme care apar pe Netflix pe 23 februarie

UFO (Netflix Film) Când aspirantul muzician și student Deniz se îndrăgostește de un motociclist, tragedia și opoziția familiei le împiedică drumul către dragoste.

Filme care apar pe Netflix pe 24 februarie

Karma’s World Music Videos (Netflix Family) Pășește-te în lumea muzicală a lui Karma, în timp ce ea își balansează microfonul și buclele pentru acest playlist distractiv și funky plin de rime și puterea pozitivității!

Filme care apar pe Netflix pe 25 februarie

Back to 15 (Netflix Series) Anita, în vârstă de treizeci de ani, călătorește înapoi la vârsta de 15 ani și începe să se amestece în viețile tuturor până când își dă seama că singura viață care trebuie reparată este a ei.

Love Is Blind: Sezonul 2 (Netflix Series).

Merlí. Sapere Aude (Netflix Series) Pol este provocat de profesori și de un grup de prieteni noi atunci când se înscrie la universitate în încercarea de a obține o diplomă în filozofie.

Restless (Netflix Film) După ce a ajuns la extreme pentru a acoperi un accident, viața unui polițist corupt scapă de sub control când începe să primească amenințări de la un martor misterios.

Tyler Perry’s A Madea Homecoming (Netflix Film) Drama unei familii izbucnește de la sărbătoarea de absolvire a facultății strănepotului ei.

Vikings: Valhalla (Netflix Series) În această continuare a lui Vikings, au trecut 100 de ani și o nouă generație de eroi legendari a apărut pentru a-și crea propriul destin și a face istorie.

Filme care apar pe Netflix pe 28 februarie

My Wonderful Life (Netflix Film) O notă de șantaj care amenință să dezvăluie aventura unei femei declanșează un lanț de evenimente care servește drept terapie de grup la scară largă pentru întreaga ei familie.