Home » Life & Style » Știri mondene » Ce notă a obținut Nadine la BAC, la 44 de ani. A reușit să ia cu brio diploma de Bacalaureat

Ce notă a obținut Nadine la BAC, la 44 de ani. A reușit să ia cu brio diploma de Bacalaureat

Redactia Știri / 06.07.2021, 17:44
Ce notă a obținut Nadine la BAC, la 44 de ani. A reușit să ia cu brio diploma de Bacalaureat

Când auzi numele Nadine Voindrouh, gândul îți zboară fără îndoială la Școala Vedetelor, celebrul grup artistic care a existat în România în anii ’90. Întrucât nu și-a terminat studiile la timp, celebra cântăreața a revenit cu ambiție și multă determinare în bancă, reușind să susțină examenul de Bacalaureat. Astfel, la vârsta de 44 de ani, ea a trecut cu brio peste probele oferite de examenul maturității, iar acum poate să își plănuiască mai departe traseul educațional.

Nadine Voindrouh a dat BAC-ul, la 44 de ani

Viața este plină de neprevăzut și așa s-a dovedit și în cazul cântăreței Nadine Voindrouh, cunoscută publicului autohton de pe urma proiectului artistic Școala Vedetelor.

În anul 1995, Nadine a debutat în showbiz, odată cu participarea la celebra emisiune, care a propulsat-o în atenția publicului. Pe atunci, Nadine cânta și se bucura de admirația fanilor.

Puțini știu însă că drumul ei în viață nu a fost unul ușor.  La 13 ani, când trebuia să își concentreze atenția spre școală, ea lucra. Întrucât a sărit peste anumite etape, aceasta a revenit mult mai târziu în bănci, pentru a face din nou liceul, urmând ca ulterior să susțină examenul de Bacalaureat.

”Eu am mai făcut o dată liceu, dar l-am făcut ca gâsca prin apă, pentru că munceam. La 13 ani, eram vânzătoare la metrou. După a venit Școala Vedetelor. Am început cu turnee. Îmi doream independență financiară. Mi-a plăcut să citesc, intuitiv am cultivat zona literară, dar… loterie! Am dat Bac-ul, am picat o probă, am plecat în America, unde am stat 7 ani.

M-am întors, am vrut să dau la facultate, m-am înscris din nou la Bac, să dau doar acea probă, numai că am realizat că nota totală nu e un reper pentru omul care eram atunci, am zis că merit mai mult. Nu am vrut să învăț doar pentru Bac, ci am vrut să reiau tot procesul, de la capăt, ca să înțeleg real. A fost o experiență deosebită”, a povestit Nadine, la Realitatea TV.

 

Nadine Voindrouh
Nadine Voindrouh

Ceea ce s-a și întâmplat. Nadine a susținut acest examen, la vârsta de 44 de ani, pe care a reușit să-l ia cu o notă mare.

Ce plănuiește să facă mai departe

Cunoscuta artistă poate să fie un exemplu, din acest punct de vedere, și pentru alte persoane care se regăsesc în această situație, având în vedere că a revenit în bancă la 38 de ani, a reluat liceul, iar apoi a obținut diploma de Bacalaureat.

Mamă a unui băiețel de 11 ani, Nadine este de părere că în evoluția unui om trebuie să se regăsească neapărat și educația școlară, care îți permite să îți construiești un anumit bagaj de cunoștințe și să te dezvolți corespunzător.

Aceasta plănuiește să meargă cu studiile mai departe. Astel, ea și-a propus să studieze psihologia, însă și-ar dori să urmeze cursurile unei instituții la distanță.

Cert este că marea ei dorință s-a îndeplinit, aceea de a absolvi liceul și a de obține diploma de Bacalaureat.

De ce să te întorci la școală

Fără îndoială, există numeroase persoane care nu au reușit să își termine studiile la timp și au sărit peste anumite etape din viața lor din diverse motive.

Viața este diferită pentru fiecare, însă important de înțeles este faptul că nu este o rușine să reiei anumite lucruri de acolo de unde le-ai lăsat și să le duci la bun sfârșit. Îți trebuie voință și perseverență pentru a încheia anumite capitole, însă satisfacția este una pe măsură.

Examenul de Bacalaureat este un astfel de exemplu. Nadine Voindrouh a dezbătut pe propriul blog acest subiect. De ce să te întorci la școală?

Aceasta a trecut mai multe motive printre care se regăsesc următoarele beneficii pe care le poți obține:

  • Stimă de sine;
  • Independentă financiară;
  • Un loc de muncă mai bun;
  • Pensie mai mare;
  • Libertate.