Home » Film & Seriale » Filme Netflix ianuarie 2022. Seriale, documentare și producții noi care se lansează în această lună

Filme Netflix ianuarie 2022. Seriale, documentare și producții noi care se lansează în această lună

Voicu Costin / 30.12.2021, 15:58

Dacă ați terminat serialele preferate de vizionat și credeți că nu mai aveți ce să vizionați, Netflix vine cu o serie de titluri în ianuarie 2022. Noul an aduce seriale, filme şi documentare noi pentru toate gusturile, iar platforma de streaming dă startul încă de la începutul lunii. Haideți să vedem ce ne aduce Netflix în noul an!

Noi filme și seriale pe Netflix din ianuarie 2022

Rebelde – din 5 ianuarie 2022

Noul an vine cu un nou titlu lansat de Netflix. Rebelii reprezintă un reboot al îndrăgitei telenovele cu și pentru adolescenți din care, la începutul anilor 2000, au derivat mai multe telenovele în Argentina și Mexic. În noul an, regizorii Santiago Limón și Yibran Asaud vor face un remake al serialului celebru care a avut un impact major și în România. Acțiunea se desfășoară în liceul Elite Way School și surprinde povești noi. Alături de vechi personaje, își fac apariția și altele. Entuziasmul va fi mult mai mare de această dată!

Serialul se întinde pe opt episoade. Rebelii urmărește un grup de elevi care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a ieși învingători în Bătălia trupelor de la EWS, cel mai important concurs muzical pe care trebuie să-l câștige pentru a-și începe cu succes cariera muzicală. Vedeți ce intrigi apar în noul serial și dacă elevii reușesc să câștige concursul și să devină celebri!

Ozark – Sezonul 4, partea I – din 21 ianuarie

Celebrul serial îl surprinde în cel de-al 4-lea sezon, pe actorul celebru de la Hollywood, Jason Bateman. Martin ‘Marty’ Byrde călătorește alături de familia sa în munții Ozark din statul Missouri. Serialul urmărește teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie și supraviețuirea. Aflați ce se mai întâmplă cu familia Bryde în continuare, iar dacă nu ați vizionat încă serialul, o puteți face chiar acum pe Netflix!

The Journalist – 13 ianuarie 2022

Anna Matsuda ( Ryoko Yonekura ) este reporter la ziarul Toto. Ea este numită „Shinbun Gyokai no Itanji” (nonconformistă în domeniul ziarelor). Urmându-și convingerile de jurnalist, își desfășoară activitatea fără scrupule.

Seria dramatică „The Journalist” are același titlu japonez „Shinbun Kisha” ca și filmul din 2019 „The Journalist”, care este regizat de același regizor, Michihito Fujii , dar prezintă personaje și poveşti diferite faţă de film.

The House – Serial nou Netflix, ianuarie 2022

Din 14 ianuarie 2022 se lansează, de asemenea, unul dintre cele mai noi seriale Netflix. Serialul este puțin mai diferit față de ce sunteți obișnuiți să vedeți, pentru că sunt folosite animații în loc de personaje reale.

Too Hot to Handle – sezonul 3, din 19 ianuarie

Într-un cadru de vis, tineri superbi se întâlnesc și se cunosc. Problema e că trebuie să se abțină de la sex și gesturi intime, dacă vor să câștige premiul de 100.000 de dolari.

Snowpiercer – sezonul 3 – din 25 ianuarie

Șase luni mai târziu, Layton își continuă căutările în speranța că va găsi un loc propice traiului, iar Wilford, alimentat de furie și răzbunare este pe urmele lui.

Filme documentare Netflix ianuarie 2022

The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman – din 18 ianuarie

În acest serial documentar sfâșietor, un escroc nemilos se dă drept spion britanic și își manipulează victimele și familiile acestora.

Neymar: The Perfect Chaos – din 25 ianuarie

Iubitul și faimosul fotbalist povestește, în documentarul autobiografic, lucrurile importante din viața sa. Fiți pe faza pentru a urmări povestea unui superstar din lumea sportului mondial.