Home » Film & Seriale » Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. Ce lansări sunt anunțate pentru primăvara și vara acestui an

Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. Ce lansări sunt anunțate pentru primăvara și vara acestui an

Manolică Anca / 23.02.2022, 14:50
Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. Ce lansări sunt anunțate pentru primăvara și vara acestui an

Pe lângă gama sa largă de filme și seriale sub licență, platforma de streaming lansează în mod constant și multe producții originale. Pentru a te ajuta să ții o evidența a ceea ce urmează să apară în 2022, îți prezentăm o listă cu Seriale Netflix care vor avea premiera în curând. Iată cu ce te vei putea destinde pe parcursul acestui an.

Ce seriale Netflix vor avea premiera în 2022

18 Martie: Human Resources – Resurse umane

Serie nouă. Una dintre cele mai amuzante părți din serialul de animație Big Mouth de pe Netflix este reprezentată de acei monștri hormonali sălbatici care îi urmăresc pe elevii de gimnaziu și îi determină să își dea frâu liber celor mai rele impulsuri pubertare.

Human Resources este un spinoff despre acei monștri, Depression Kitties și Shame Wizards sub forma unei comedii de la locul de muncă, cu Nick Kroll, Maya Rudolph, Randall Park, Aidy Bryant, Keke Palmer și mulți alții care asigură talentul vocal.

24 Martie: Love Like the Falling Petals

Pregătește cutia de șervețele! Această dramă romantică japoneză se bazează pe un roman popular din 2017 despre povestea de dragoste dintre un tânăr fotograf și o coafeză, a căror idilă perfectă este întreruptă atunci când unul dintre ei dezvoltă o tulburare rară în care îmbătrânesc rapid.

Seriale Netflix care vor avea premiera în octombrie 2022: Cabinet de curiozități

Cabinetul de curiozități al lui Guillermo del Toro va fi lansat în octombrie, probabil în noaptea de Halloween. Se așteaptă ca serialul să se joace cu ideile tradiționale de groază, amestecând influențe magice și gotice, printre altele, în opt povești originale (două scrise chiar de del Toro).

Seriale Netflix ale căror dată încă nu a fost anunțată cu exactitate

Army of the Dead: Lost Vegas

Serialul anime spune povestea originilor lui Scott (Dave Bautista) și a echipei sale de salvatori în timpul primei căderi a orașului Las Vegas, dar și a confruntării lor cu misterioasa sursă a apariției zombilor.

Army of the Dead: Lost Vegas
Army of the Dead: Lost Vegas

Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. First Kill

Atunci când vine moment să ucidă pentru prima dată pentru a putea ocupa locul în cadrul unei puternice familii de vampiri, Juliette (Sarah Catherine Hook) pune ochii pe Calliope (Imani Lewis), o fată proaspăt sosită în oraș. Dar, spre surprinderea ei, Calliope este un vânător de vampiri și face parte dintr-o  familie cunoscută care se ocupă cu așa ceva.

Resident Evil

Un serial live-action care spune o poveste desprinsă din legendara franciză de jocuri video a companiei Capcom. După aproape trei decenii de la descoperirea virusului T, o epidemie scoate la suprafață secretele întunecate din Umbrella Corporation.

The Cuphead Show!

Comedia urmărește peripețiile impulsivului Cuphead și ale precautului, dar influențabilului său frate, Mugman. Fiind mereu unul alături de celelalt, ei își petrec timpul la incredibila lor casă de pe Insulele Călimara. Noul serial va dezvolta personajele și universul Cuphead utilizând tehnici de animație inspirate din desenele animate clasice, create de studioul Fleischer în anii ’30.

Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. The Midnight Club

Un nou serial horror semnat marca Mike Flanagan și Trevor Macy (Casa bântuită, Slujba de la miezul nopții), bazat pe creațiile autorului de mare succes Christopher Pike.

The Sadman

Bazat pe seria DC Comics din anii 1980 și 1990, serialul The Sandman îl va urmări pe personajul iconic Dream, interpretat de Thomas Sturridge, în timp ce pornește într-o nouă misiune. Trezindu-se în 1916, după ce a fost ținut captiv timp de un secol, Dream trebuie să se străduiască să-și recupereze regatul său din Dreaming.

The Witcher: Blood Origin

În timp ce aștepțo cu răbdare mai multe aventuri ale vrăjitorului Geralt, această serie prequel ar trebui să te prindă. Se spune că este plasat cu 1.200 de ani înainte de serialul fantasy de succes și ilustrează povestea primului vrăjitor din istorie.

Seriale Netflix care vor avea premiera în 2022. Wednesday

Pregătește-te pentru un nou spinoff înfricoșător, ciudat, misterios și înfricoșător: personajul cult Wednesday Addams din Familia Addams va avea propriul serial pe Netflix. Jenna Ortega, vedeta din Scream, va interpreta rolul adolescentei iconice, iar Tim Burton va regiza serialul, într-o mișcare gothică adecvată.