Home » Film & Seriale » Spider-Man: No Way Home – când se lansează în cinematografele din România și ce spun criticii

Spider-Man: No Way Home – când se lansează în cinematografele din România și ce spun criticii

Voicu Costin / 15.12.2021, 17:19
Spider-Man: No Way Home – când se lansează în cinematografele din România și ce spun criticii

Fanii seriei „Spider-Man” așteaptă nerăbdători continuarea producției. Premiera filmului „Spider-Man: No Way Home” a fost stabilită pentru luna decembrie 2021. Tom Holland, în rolul celebrului personaj Marvel, va lupta din nou pentru a salva lumea. Află ce părere au criticii despre cea mai recentă parte a seriei Spider Man și când are loc lansarea în cinematografele din România.

Noul film din seria Spider-Man vine și în România

La mai bine de doi ani de la lansarea filmului „Spider-Man: Far From Home”, a apărut trailerul celui de-al treilea film cu Tom Holland în rolul principal. Trailerul filmului prezintă ceea ce afișul a sugerat anterior: aparițiile răufăcătorilor Electro, The Green Goblin și Doctor Octopus din filmele trecute cu Spider-Man. Războiul dintre cei trei răufăcători și Peter Parker va ține în suspans publicul din România și nu numai.

17 decembrie este data la care Spider-Man își va țese plasele de păianjen în cinematografele din România. Așteptat cu sufletul la gură, după doi ani de la apariția ultimului titlu în care celebrul personaj Marvel reușește să restabilească încă o dată pacea în lume, fanii pot răsufla ușurați acum pentru că pot urmări încă o aventură palpitantă. Lupta dintre personajele negative și cele pozitive va fi în centrul atenției iar Spider-Man, cu ajutorul Doctorului Strange, va încerca să salveze lumea de la extincție.

Reacțiile au apărut imediat

Fiecare film mare atrage asupra lui atât critici bune dar și rele. Pentru regizorii seriilor de filme Marvel pot fi constructive încercând să asculte și părerile marilor critici de film pentru a crea următoarele titluri ale seriilor deja celebre.

The Wrap surprinde printr-un comentariu pozitiv la adresa filmului:

„Cea mai supereroică faptă ar putea fi capacitatea filmului de a păstra emoțiile și relaționarea tipic umană chiar si unde timpul și spațiul sunt manipulate”.

Producătoarea de film Perri Nemiroff a afirmat:

„Prima jumătate are veleități de material brut, dar cea de-a doua jumătate strălucește. În acea parte a filmului, multi-universul depășește orice așteptări – plăcut, eliberator, adesea emoționant și atrăgător.

The Hollywood Reporter este o mare publicație din industria divertismentului din Los Angeles, California. Acest tabloid cu o istorie de aproape 100 de ani în industrie reușește să atragă atenția asupra paralelei făcute cu animația lansată în 2018.

„Decât să dăm spoilere, hai mai bine să vorbim despre elefantul din cameră: cine credea că ar putea fi o idee bună să fie abordat acest material după ce, practic, același lucru se petrecea în 2018 cu animația Spider-Man: Into the Spider-Verse? Era vorba de o aventură așa de proaspătă, plăcută și atrăgătoare încât No Way Home ar putea părea neîndemânatică prin comparație, bazându-se pe fețele noi și construind acele momente emoționante de operetă pe care regizorul de obicei le evita”.

Cu identitatea lui Spider-Man dezvăluită acum, Peter îi cere ajutor doctorului Strange. Când o vrajă nu merge bine, încep să apară inamici periculoși din alte lumi, forțându-l pe Peter să descopere ce înseamnă cu adevărat să fii Omul Păianjen.

Din distribuţia noului film mai fac parte următorii actori: Zendaya (MJ), Benedict Cumberbatch (Doctor Strange), Jacob Batalon (Ned Leeds), Jon Favreau (Happy Hogan), Jamie Foxx (Max Dillon), Willem Dafoe (Norman Osborn), Alfred Molina (Dr. Otto Octavius) şi Marisa Tomei (May Parker).