Home » Film & Seriale » Top 10 cele mai populare filme, seriale și documentare, în 2021

Top 10 cele mai populare filme, seriale și documentare, în 2021

Manolică Anca / 11.12.2021, 11:28
Top 10 cele mai populare filme, seriale și documentare, în 2021

La finalul fiecărui an se realizează topuri în o mulțime de domenii. Aflăm care au fost cele mai ascultate melodii, care au fost tendințele în modă, în materie de styling sau make-up, ce s-a căutat cel mai mult pe internet. În articolul de astăzi vom vorbi despre cele mai populare filme, seriale și documentare în 2021. Hai să vedem câte dintre ele ai bifat.

Ce se arată în raportul Google Year In Search 2021

Raportul Google Year In Search 2021 a dezvăluit care au fost cele mai căutate și populare filme, seriale și documentare pe Google în acest an. Iar locul întâi s-ar putea să nu te surprindă absolut deloc! În timp ce ne-am bucurat de tot producții geniale de tot felul, la fel ca în fiecare an, a existat un singur serial care ne-a făcut să vorbim ca nimeni altul.

Ocupantul primului loc în topul celor mai căutate filme, seriale sau documentarie din 2021 pe Google este: Squid Game. Netflix a dat lovitura în acest an, serialul său având cel mai mare număr de căutări pe toată linia în 2021. De asemenea, locul doi este ocupat de un serial apărut tot pe Netflix. Este vorba despre magnificul proiect al lui Shonda Rhimes, Bridgerton, care, până la apariția Squid Game, a fost cel mai căutat serial de pe Google.

Squid Game, cel mai popular serial la nivel mondial, în 2021
Squid Game, cel mai popular serial la nivel mondial, în 2021

Top 10 cele mai populare filme, seriale și documentare, în 2021

Clasarea serialului sud-coreean Squid Game pe locul 1 la nivel global sigur nu a fost o supriză prea mare pentru multă lume. Cum nici că a fost serialul cel mai vizionat de pe Netflix la nivel mondial în primele 28 de zile, adunând peste 1,6 miliarde de ore de vizionare.

Recent s-a dezvăluit că serialul a avut un număr impresionant de 142 de milioane de „gospodării membre” care au urmărit serialul în primele patru săptămâni. Acest lucru înseamnă că Squid Game numără de două ori mai multe gospodării membre decât Bridgerton, cu 82 de milioane. Desigur, aceste date se modifică de la o zi la alta, pentru că sigur sunt persoane care vizionează aceste serial chiar la momentul actual. Dar, incontestabil, primul loc îi revine serialului dramatic de supraviețuire.

Iată care sunt cele mai populare filme, seriale și documentare care s-au căutat pe internet în 2021, la nivel global, potrivit Glamour Magazine:

  1. Squid Game
  2. Bridgerton
  3. WandaVision
  4. Cobra Kai
  5. Loki
  6. Sweet Tooth
  7. Lupin
  8. Ginny and Georgia
  9. True Beauty
  10. BBB21
Bridgerton, al doilea cel mai popular serial la nivel mondial, în 2021
Bridgerton, al doilea cel mai popular serial la nivel mondial, în 2021

Va exista un sezon 2 atât pentru Squid Game, cât și pentru Bridgerton

În ceea ce este cu siguranță cea mai puțin surprinzătoare știre anunțată vreodată, un al doilea sezon al serialului Squid Game a fost anunțat în mod oficial de Netflix. Creatorul Hwang Dong-hyuk a vorbit despre această idee de ceva vreme, dar abia pe 9 noiembrie a confirmat în sfârșit că vor veni noi episoade. Nu a fost dezvăluită, însă, o dată exactă.

Din fericire, cinefilii se vor putea bucura și de un al doilea sezon din Bridgerton. Serialul este primul proiect al producătoare Shonda Rhimes în cadrul acordului său cu Netflix, care a fost lansat pe 25 decembrie 2020. Acesta combină cele mai bune părți ale Pride & Prejudice și Gossip Girl, fiind cea mai feministă, provocatoare și îndrăzneață abordare a obiceiurilor sociale stricte ale Londrei de la început de secol XIX.

Netflix a „dat lovitura” cu acest serial, fiind urmărit în prima lună de aproximativ 82 de milioane de gospodării. Așadar, producătorii au anunțat de ceva timp că urmează un al doilea sezon din Bridgerton. Mai mult, filmările au început deja, iar sezoanele trei și patru au fost și ele confirmate și planificate de către producători. Nici pentru acest serial nu a fost anunțată o dată exactă.