Home » Film & Seriale » Top 3 filme de dragoste în care s-a mers prea departe cu scenele de amor

Top 3 filme de dragoste în care s-a mers prea departe cu scenele de amor

Cojocaru Cristian / 30.08.2021, 17:40
Top 3 filme de dragoste în care s-a mers prea departe cu scenele de amor

Cine nu adoră să meargă la cinema sau să stea în fața TV-ului să privească o producție bună? Totuși, alegerea filmului trebuie cântărită înainte pentru că, în unele filme de dragoste s-a mers prea departe cu scenele de amor, astfel că nu sunt recomandate minorilor.

Filme de dragoste în care acțiunea merge mai departe decât ar trebui

Aceste scene par să fie prea mult și pentru adevărații cinefili. De obicei, un film care prezintă o poveste de dragoste nu ar trebui să deranjeze ochii și principiile privitorului însă, mai există și filme care au trecut peste aceste limite. Astfel, actorii acestor filme merg mult prea departe în anumite scene ale producției.

American Beauty

O producție considerată de mulți o capodoperă a americanilor, prezintă în prim-plan un tată care tânjește după prietena fiicei lui. Astfel, în momentul în care Kevin Spacey și Mena Suvari ajung în sfârșit la partea intimă, cei care privesc filmul pot observa că din cauza lipsei de experiență a adolescentei, aceasta dă dovadă de vulnerabilitate și stângăcie.

Desigur, nu trebuie să fii un cinefil să realizezi că acea secvență este una destul de nepotrivită. Astfel, fanteziile pe care tatăl le are de-a lungul filmului, sunt destul de amuzante însă totul pare să ia o întorsătură la acel moment, părând o realitate greu de digerat de cei care privesc filmul.

Ușurarea sufletului vine abia la partea când bărbatul o acoperă pe adolescentă cu o pătură, fiind momentul în care te bucuri că s-a încheiat acea secvență. Un alt aspect care face acea scenă greu de privit, este faptul că actorul, Kevin Spacey, în viața reală a fost acuzat de faptul că a avut un comportament sexual neadecvat în ceea ce privește mai multe persoane tinere.

filme de dragoste
Ultimul tango in Paris face parte din acest top

Virgin la 40 de ani

Pelicula are nu doar una, ci mai multe astfel de scene care nu sunt tocmai pe placul tuturor cinefililor. Filmul prezintă mai mulți bărbați care lucrează împreună într-un magazin de electronice. Planul acestora este de a-i pregăti colegului lor Andy, interpretat de Steve Carell, o primă experiență sexuală, având în vedere că este o persoană timidă și virgină, în vârstă de 40 de ani.

Sfaturile foarte eronate ale colegilor lui îl aduc pe Andy în situația în care are mai multe întâlniri cu un deznodământ catastrofal. Într-una dintre seri, acesta se întâlnește cu Beth, interpretată de Elizabeth Banks, într-un club, iar apoi se îndreaptă către casa ei.

Dacă femeia îl seduce într-un mod agresiv, folosind o curea în acest sens, având în vedere că ar fi o primă experiență de acest fel pentru omul din film, în viața reală ar fi una traumatizantă.

Ultimul tango în Paris

Ceea ce pot vedea cinefilii în acest film din 1972, reprezintă mai mult o agresiune decât curtare și cucerire. Marlon Brando utilizează în film o bucată de unt pe post de… lubrifiant, asta înainte de a avea un contact intim cu personajul interpretat de Maria Schneider. Cei care nu au văzut filmul, trebuie să știe faptul că protagonista nu și-a dat acordul pentru a se merge spre pasul următor.

Se pare că această scenă cu bucata de unt a fost adăugată în scenariu la recomandarea lui Marlon, gândindu-se că aceasta este maniera prin care va da o notă de degradare personajului de sex feminin. Maria Schneider a afirmat în anul 2007 că acea scenă a făcut-o să se simtă umilită și totodată să se simtă ca și cum ar fi fost ”puțin violată atât de Marlon Brando cât ți de Bertolucci”, regizorul peliculei.