Home » Film & Seriale » TOP 9 cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix

TOP 9 cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix

Cojocaru Cristian / 24.09.2021, 16:50
TOP 9 cele mai frumoase filme de Crăciun pe care să le vezi pe Netflix

Indiferent că te pregătești deja pentru sezonul de sărbători sau ești genul de persoană care se poate uita în orice perioadă a anului la filme de Crăciun, Netflix are o varietate de astfel de filme. Află care sunt cele mai frumoase filme pentru sărbătorile de iarnă în topul de mai jos.

Ce filme de Crăciun poți viziona pe Netflix

Un maraton de filme de Crăciun se îmbină perfect cu o ciocolată fierbinte dar și câteva prăjituri, chiar dacă nu ne aflăm încă în luna decembrie. În cadrul platformei de streaming vei găsi multe povești de Crăciun, mai surprinzătoare sau mai romantice, toate fiind la un singur clic distanță. Intră în spiritul de vacanță și dă Play oricărui film din lista de mai jos!

Jack Whitehall: Christmas With My Father

Comedia specială de Crăciun a comediantului Jack Whitehall se învârte în jurul legendarului său tată dur din banda Queer Eye și o distribuție completă care încearcă să-l aducă pe tatăl său în spiritul sărbătorilor.

Alien Xmas

Vrei doar o mică doză de spirit de sărbătoare pentru copii? Încearcă această fermecătoare animație speciaă de Crăciun, în care extratereștrii Grinchy sunt hotărâți să fure toate cadourile, iar actul de bunătate al unui tânăr elf ajută la salvarea zilei.

Dolly Parton’s Christmas on the Square

Dolly Parton este o celebră cântăreață de muzică country din SUA. Acest muzical de Crăciun prezintă legenda țării ca un înger care încearcă să facă orașul Scrooge să aibă o inimă.

White Christmas

Unul dintre cele mai clasice dintre toate filmele de Crăciun, această peliculă din 1954 este o adevărată capodoperă de sezon care trebuie vizionat. Este potrivit pentru întreaga familie și oferă genul de spirit de Crăciun greu de recreat.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

Plin de nume mari și cu melodii ale lui John Legend, acest frumos și jucăuș film de Crăciun urmărește o tânără fată în misiunea de a-l ajuta pe bunicul său să-și recupereze cea mai mare creație. Cântecele și numerele de dans îți vor rămâne în minte, iar adulților și copiilor le va plăcea povestea caldă a filmului.

Klaus

Acest încântător film animat de Crăciun arată povestea unui director de poștă răsfățat către noua sa locație îndepărată și neplăcută, unde întâlnește un anumit pădurar cu o barbă albă, pufoasă și o înclinație pentru a face jucării. Ca o nouă repovestire a poveștii lui Moș Crăciun, acest film este creativ și interesant, cu suficiente momente emoționante și scene încântătoare pentru a face orice om să zâmbească. Acest film de Crăciun a fost nominalizat la Premiul Academiei.

The Knight Before Christmas

Acest film se alătură colecției  în creștere a filmelor romantice de Crăciun de la Netflix și spune povestea unui cavaler medieval teleportat în mod magic în Ohio-ul modern. Acolo, va întâlni pe o profesoară dezamăgită care se pregătește pentru sărbătorile de Crăciun, dar cu dor de iubire. În mod previzibil, urmează povestea întâlnirii celor doi și cum aceasta reușește să îl integreze pe cavaler în actuala societate.

Holiday Rush

Un DJ de radio de succes și văduv recent este gata să sărbătorească Crăciunul cu cei patru copii ai săi răsfățați până când își pierde slujba. Acest film orientat spre familie are un mesaj încurajator și sincer despre ceea ce contează cu adevărat în timpul sezonului de sărbători și anume familia.

A Very Murray Christmas

Bill Murray aduce câteva chipuri celebre – George Clooney, Amy Poehler, Chris Rock și Maya Rudolph împreună în această comedie muzicală specială. Îți va plăcea să vezi vedetele tale preferate cântând melodii clasice de Crăciun precum ”Let It Snow, Let It Snow, Let It Snow” și ”Silent Night”.