Home » Life & Style » 12 lucruri neștiute despre Adolf Hitler. Ce s-a întâmplat de fapt cu trupul lui

12 lucruri neștiute despre Adolf Hitler. Ce s-a întâmplat de fapt cu trupul lui

Manolică Anca / 20.04.2021, 14:56
12 lucruri neștiute despre Adolf Hitler. Ce s-a întâmplat de fapt cu trupul lui

Adolf Hitler a fost cancelarul Germaniei între 1933 şi 1945, dictatorul Germaniei Naziste între 1934 şi 1945 şi personaj principal în cel de-al Doilea Război Mondial. Deşi numele lui este legat, în principal, de atrocitățile, totuși, mai există anumite lucruri încă neștiute despre Adolf Hitler.

Lucruri neștiute despre Adolf Hitler

Cei şase milioane de evrei omorâţi în timpul Holocaustului, dar şi milioanele de civili care şi-au pierdut viaţa în timpul războiului, de care nazistul a fost responsabil, sunt principalele evenimente istorice care l-au făcut unul dintre cele mai cunoscute personaje din istorie. Deşi cu toţii am auzit de el, există anumite lucruri din viaţa lui Adolf Hitler încă neștiute de mulți. Iată 12 dintre ele.

  1. Hitler avea în plan să ucidă toţi rezidenţii Moscovei şi să construiască un lac artificial în acel loc.
  2. Nu trebuie să uităm că ceea ce a făcut Hitler în Germania a fost „legal”, a spus Martin Luther King.
  3. Adolf Hitler voia să devină arhitect, dar a picat la examenul de admitere la şcoala de arhitectură din Viena.
  4. Hitler a fost dependent de crystal meth (metamfetamină) din 1942 până la moartea sa în 1945.
  5. A luat peste 28 de medicamente pentru flatulenţă cronică, inclusiv cocaină şi amfetamine.
  6. Designer-ul buncărului secret al lui Saddam Hussein a fost nepotul femeii care a realizat design-ul buncărului lui Hitler.
  7. Şi Hitler şi Stalin au fost nominalizaţi pentru premiul Nobel pentru Pace
  8. Hitler avea frică de dentist, iubea să mănânce dulciuri, avea un scris de mână feminin şi a fost suspectat că ar fi fost gay.
  9. În timpul Primului Război Mondial un tânăr soldat britanic pe nume Henry Tandey a salvat de la moarte un soldat german rănit. Acel soldat a fost chiar Adolf Hitler.
  10. Liderul naziştilor avea un singur testicul, din cauza unei răni de război în bătălia de la Somme 1916.
  11. Hitler voia să-l ucidă pe Wiston Churchil cu ajutorul unor bombe minuscule acoperite cu un strat de ciocolată. Acestea ar fi trebuit să fie așezate în sala de mese a Cabinetului de la Londra, însă spionii britanici au descoperit explozibilul.
  12. Hitler a adunat de-a lungul timpului artefacte evreieşti şi a făcut poze mai multor familii de evrei, pe care le depozita într-un muzeu numit Muzeul Rasei Dispărute.
Adolf Hitker și cea care i-a fost soție numai o zi
Adolf Hitker și cea care i-a fost soție numai o zi

Ce s-a întâmplat de fapt cu trupul lui

Rămășițele liderului nazist au fost incinerate în anul 1970 de către agenții KGB sovietici și aruncate într-un râu din Germania, în urma ordinelor directe ale șefului agenției de spionaj. Liderul Serviciului Federal de Securitate (FSB) din Rusia a confirmat pentru prima dată cursul evenimentelor care au condus la descotorosirea de trupul lui Hitler precum și numele persoanei care a ordonat operațiunea, într-un interviu exclusiv pentru agenția rusească de știri Interfax.

Generalul Vasily Khristoforov susține că din fostele documente secrete reiese că seful KGB, Yuri Andropov, la consimțământul conducerii Partidului Comunist Sovietic, a ordonat o misiune ultrasecretă de distrugere a rămășițelor lui Hitler, ale soției sale, Eva Braun, precum și ale cadavrelor liderului propagandist al Germaniei Naziste Joseph Goebbels și întregii sale familii.

„Resturile au fost incinerate într-un crematoriu în afara orașului Shoenbeck, la 11 kilometri depărtare de Magdenburg, iar cenușă rezultata a fost aruncata în răul Biederitz”, se arată în cel de-al doilea document, potrivit declarațiilor lui Khristoforov.