Home » Life & Style » 17 mesaje de mulțumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare

17 mesaje de mulțumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare

Ileana Mladinoiu / 02.11.2021, 14:45
17 mesaje de mulțumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare

A deveni cadru didactic, învățător ori profesor înseamnă a exercita o profesie pe cât de interesantă, pe atât de solicitantă. Aceea prin care contribui la construcția societății odată cu transmiterea cunoștințelor și creșterea abilităților elevilor.

Cum să-ți arăți aprecierea față de doamna învățătoare

A fi învățător oferă posibilitatea de a te reinventa în fiecare zi și de a fi actor într-un sistem de învățământ aflat în evoluție.

Pentru a face față oricăror provocări, învățătorul nu este singur. Ghidat de ambiția de a promova succesul elevilor de care răspunde, el trebuie să mobilizeze competențe didactice și pedagogice în predarea uneia sau mai multor discipline, dar și relaționale.

Meseria de învățător îi va permite aceluia care o îmbrățișează să îmbine viața profesională cu cea personală.

Mulți elevi caută cele mai fine expresii de mulțumire adresate învățătorului lor, astfel încât să poată fi folosite pentru a-și exprima marea lor dragoste și aprecierea importantului rol avut față de ei în transmiterea corectă a mesajului științei.

Mesaje de mulțumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare
Mesaje de mulțumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare

Mesaje de multumire și de recunoștință pentru doamna învățătoare

1.Stimată Doamnă Învățătoare, aveți tot respectul, aprecierea și laudele mele pentru marele rol pe care l-ați jucat alături de mine, sfătuindu-mă mereu să fiu mai bun/bună.

2.Rolul învățătorului în comunicarea mesajului său nu este mai mic decât cel al părinților, pentru că împreună vor să ne vadă că am devenit oameni în adevăratul sens al cuvântului.

3.O învățătoare care-și respectă principiile morale este ca o mamă, pentru că se teme pentru elevii săi, așa cum se teme pentru proprii copii.

4.Doamnă învățătoare, vă mulțumim pentru eforturile prețioase de a ne face să avansăm continuu pe drumul vieții.

5.Dragă Doamnă învățătoare, oricâte cuvinte aș folosi tot nu m-ar ajuta să vă tramsmit că sunteți cea care m-ați făcut să experimentez această lume cu mult curaj și mereu m-ați făcut să cred că nu sunt doar o fată simplă de la țară.

6.Vă mărturisesc sincer, doamna mea dragă, că doar cuvântul mulțumesc nu este suficient și că ar trebui să înșir altele prin care să demonstrez că sunt mândru/mândră că am fost elevul/eleva dvs.

Mesaje de apreciere

7.Nu vă pot uita niciodată, doamnă învățătoare, pentru că m-ați ajutat să ajung acolo unde sunt acum.

8.Acestui cadru didactic minunat, care s-a remarcat prin personalitatea sa morală și puternică, îi dedic cuvinte de recunoștință, deoarece de la el am aflat secretele succesului în viață.

9.Dumneavoastră, doamnă învățătoare, mi-ați arătat calea spre creativitate, așa că apreciez toate strădaniile dumitale. Sunteți demnă de mulțumiri, respect și apreciere.

10.Abia azi am știut cât de mult vă iubesc, am știut ce vreau să spun pentru dvs., am înțeles ce înseamnă să fiu elevul dvs.

11.Veți rămâne învățătoarea pe care o voi iubi mereu și nu voi uita niciodată ceea ce ați făcut pentru mine.

12.Draga mea, doamnă învățătoare, te-ai impus prin personalitatea ta puternică, ai inspirat întotdeauna încredere și respect.

Un gest simplu, dar neprețuit

13.Toate cuvintele la un loc nu ar putea să exprime întinderea frumuseții dvs. sufletetești. Îl rog pe Cel de Sus să vă dea sănătate și bunăstare pentru învățăturile utile pe care mi le-ați dat.

14.Sarcina învățătorului modern nu este de a curăța și nivela tufișul, ci de a iriga deșerturile.

15.Ați reușit să transformați eșecul într-un succes copleșitor, așa că vă mulțumesc pentru efort și vă apreciez munca.

16.Mi-ați spus cândva, doamnă învățătoare, că imposibilul se realizează prin muncă și că ideile inspiratoare au nevoie de cineva care să le planteze în mintea mea. Ați făcut-o din plin. Vă sunt recunoscător/recunoscătoare.

17.Indiferent cât de departe am fi, iubirea pentru cea care mi-a pus creionul în mână, sălășluiește în inima mea. Acum sunt mândru/mândră că atunci când voi părăsi școala primară, nu voi uita niciodată ce ați făcut pentru mine.

Dragei mele învățătoare i se cuvin Medalia Moralei, a Valorilor și a Dăruirii. Cu toată recunoștința, un cititor al site-ului.