Home » Life & Style » 17 trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Se spune că este cea mai echilibrată zodie din Horoscop

17 trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Se spune că este cea mai echilibrată zodie din Horoscop

Nechifor Ioana / 18.08.2021, 16:53
17 trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Se spune că este cea mai echilibrată zodie din Horoscop

Trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Despre această zodie se spune că reprezintă întruchiparea armoniei și a echilibrului. Așa să fie oare? În materialul următor vom încerca să trăsăm cele mai cunoscute caracteristici ale acestui semn zodiacal, care iubește să fie înconjurat de oameni și trăiește efectiv cu și prin relații. Mai multe detalii despre nativii Balanță în articolul următor!

Trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Principalele caracteristici

Trăsături și defecte ale zodiei Balanță. Vom încerca să urmărim, în cadrul acestui material, punctele definitorii pentru semnul zodiacal menționat.

Zodia Balanță acoperă perioada cuprinsă între 22 septembrie și 22 octombrie. Așadar nativii născuți în acest interval țin de acest semn zodiacal.

Zodia Balanță este guvernată de fermecătoarea planetă Venus, ceea ce îi conferă un aer aparte, iar acțiunea care o reprezintă cel mai bine este Eu echilibrez, conform astrocafe.ro.

Semn de aer, acest semn zodiacal face referire la întruchiparea armoniei și a echilibrului prin însuși simbolul pe care îl are, talerul.

Este o fire socială, iubește să fie înconjurat de oameni, să ia parte la tot felul de activități, să fie acolo unde se întâmplă acțiunea, să aibă și să demareze inițiative.

17 trăsături și defecte ale zodiei Balanță
Zodia Balanță

Zodia Balanță. 17 unele dintre cele mai cunoscute trăsături și defecte

Zodia Balanță. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării

1. Receptiv la cerințele și dorințele celorlalți, acest semn zodiacal poate să își rateze planurile mărețe, având adesea tendința să își abandoneze țelurile, precoupat să răspundă prezent la solicitările celorlați. Indicat ar fi pentru acești nativi își urmeze cu o mai mare atenție, perseverență idealurile, să facă tot ce le stă în puteri pentru a duce la bun sfârșit, indiferent de lucrurile/piedicile/tentațiile care le apar pe drum.

2. Despre zodia Balanță se poate afirma cu tărie că este o fire socială. Iubește comunicarea, îi place să aibă inițiative, să demareze lucruri noi.

3. Guvernați de planeta Venus, nativii Balanță sunt efectiv încântători. Iubesc arta, fiind preocupați de frumos și caracteristicile lui.

4. Semn de aer, nativul Balanță are o minte ageră, activă. Este mereu în mișcare, dornic să afle lucruri noi, să cunoască cât mai multe informații, să facă pași în dezvoltarea sa.

5. Analizează cu atenție o situație înainte de a lua o decizie. Obișnuiește să întoarcă problema pe ambele fețe pentru a găsi soluția cea mai potrivită. După ce cântărește extrem de bine lucrurile, ajunge să ia hotărârea finală. Așadar nimic nu este lăsat la voia întâmplării.

Zodia Balanță. Domeniul în care nativii pot face o carieră extraordinară

6. Balanțele sunt atrăgătoare, prietenoase și amabile. Le place să lege parteneriate și colaborări. Reușesc cu ușurință să își deschidă uși către oportunități extraordinare.

7. Comunicarea este un domeniu în care pot excela cu ușurință, putând avea funcții de consilieri sau consultați. Având în vedere că arta este o mare pasiune de-a lor, ei se pot descurca de minune în acest domeniu, putând fi pictori, cântăreți sau actori, orice ar putea să le pună creativitatea în evidență.

8. Balanța reprezintă un semn justițiar, prin urmare nativii acestei zodii pot face carieră și într-un domeniu de activitate asemănător. Aceștia pot deveni avocați, judecători, procurori.

9. O caracteristică cu minus pentru acești nativi este că ei pot fi părea nehotărăți și superficiali. Își concentrează atenția asupra celor din jur și a părerii acestora, iar uneori uită de propriile scopuri, alegând să onoreze anumite circumstanțe sau să le facă unora pe plac. Este important să învețe să se concentreze mai mult asupra propriilor convingeri și țeluri.

Cum sunt nativii Balanță în dragoste

10. Balanța este singurul semn zodiacal care are drept simbol un obiect (taler). Emoțiile și sentimentele nu se regăsesc printre punctele lor forte. Balanța este un semn mental, prin urmare sentimentele ajung să fie trecute prin filtrul minții.

11. Această zodie ține mult la etichetă. Prin urmare, perechea ideală pentru acest nativ trebuie să fie atentă la propria imagine. Eleganța, inteligența și bunele maniere trebuie să se afle neapărat pe lista trăsăturilor pe care trebuie să o îndeplinească partenerul/partenera.

12. O mare greșeală pe care obișnuiește să o facă Balanța este că își poate ghida acțiunile în funcție de părerile celor din jur. Se lasă influențată de prejudecăți.

13. Atunci când se îndrăgostește, ajunge să fie dependentă de partener. Prin prisma acestui lucru se poate întâmpla să ia decizii pripite. Se poate spune că Balanța se oglindește în persoana pe care o are alături.

14. Comunicarea este un aspect foarte important pentru acești nativi. Motiv pentru care acesta ajunge să fie un criteriu de selecție în ceea ce privește potențialii parteneri de cuplu.

Balanță
Balanță

La ce ar trebui să fie atenți nativii Balanță

15. Unii dintre nativi au tendința de a deveni gurmanzi, motiv pentru care nu strică să devină ceva mai ponderați din acest punct de vedere. Se pot confrunta cu excese culinare.

16. Acești nativi ocupă de regulă funcții de conducere, însă este bine de știut faptul că pot lucra și în pateneriat, având în vedere tendința de echilibru care îi caracterizează.

17. Farmecul personal îi poate ajuta pe nativii Balanță să aibă o cariera extraordinară în sectorul relațiilor publice sau pe partea de vânzări. Să nu uităm totuși faptul că una dintre caracteristicile lor esențiale o reprezintă comunicarea, arta de a lega relații, de a forma legături.