Home » Life & Style » 2022 – semnificația numerologică a noului an. Ce schimbări majore aduce în viața ta. Vizate vor fi în principal relațiile de cuplu

2022 – semnificația numerologică a noului an. Ce schimbări majore aduce în viața ta. Vizate vor fi în principal relațiile de cuplu

Cojocaru Cristian / 31.12.2021, 17:59
2022 – semnificația numerologică a noului an. Ce schimbări majore aduce în viața ta. Vizate vor fi în principal relațiile de cuplu

Anul 2022 e după colț, iar multe persoane speră ca acest nou an să fie unul mult mai bun ca cel care este pe cale să se sfârșească. Cu toate acestea, ar trebui să știi care este semnificația numerologică a anului 2022 și cu se schimbări majore va veni în viața ta. Află cum îți va influența noul an relația de cuplu.

Care este semnificația numerologică a anului 2022

Cu toate că nu ai prea mari speranțe în ceea ce privește noul an, află că anul 2022 este unul foarte interesant privit dintr-o perspectivă numerologică. Numerologul Romeo Popescu a venit cu câteva dezvăluiri care vor începe a-și produce efectele începând cu data de 1 ianuarie 2022.

Așa cum bine știi, fiecare an este guvernat de o anumită cifră, iar aceasta se calculează adunând toate numerele care compul anul respectiv. Astfel, anul 2022 cuprinde trei cifre de doi care adunate, rezultă cifra 6. Potrivit numerologului, anul 2022 este un an feminin, iar cifra 6 se concentrează pe ceea ce reprezintă relațiile și sentimentele.

După cum a dezvăluit Romeo Popescu, noul an va supune la teste toate tipurile de relații încă de la începutul anului. Astfel, relațiile care au o bază puternică, vor rezista, însă unde relațiile sunt șubrede, acestea nu vor rezista în timp și implicit vor duce la despărțiri.

„Vor fi testate în special relațiile de cuplu. Vorbim de cupluri care sunt de mult timp împreună. Cuplurile solide vor fi provocate. Anul ține de pragmatism, de simbioză a energiei masculine cu cea feminină.  Chiar dacă există echilibru în relații, pot fi provocări. Echilibrul înseamnă plictiseală. Orice sistem aflat în echilibru se va autodistruge”, a explicat numerologul Romeo Popescu la Antena Stars.

2022 semnificația numerologică
Romeo Popescu a dezvaluit ce reprezinta anul 2022 din punct de vedere numerologic

Anul va fi în funcție de deciziile pe care le iei și la modul în care te raportezi la propria persoană

Totodată, află că anul 2022 nu este un an în care să încerci găsirea noii vocații. Astfel, toți cei care au încercat din răsputeri să afle care este scopul lor în această viață, vor mai avea de depus eforturi în acest sens.

„Dacă știi care este vocația ta, este bine să schimbi jobul”, a explicat Romeo Popescu.

Deciziile sunt și ele afectate de noul an, astfel că acestea vor fi de trei tipuri. Aici îi întâlnim pe cei care nu sunt hotărâți și care nu se cunosc destul de bine, fiind cei mai supuși suferinței. Aceștia vor ajunge la limitele răbdării, astfel că unele decizii pot fi luate într-un mod emoțional și nu rațional. Din disperare, s-ar putea ca alegerile pe care le fac să nu fie tocmai cele mai potrivite.

În cazul celor care aleg să așeze pe hârtie prioritățile și obiectivele cu privire la viața lor, aceștia vor lua cele mai bune decizii. Anul 2022 nu este unul bun de a lua decizii din impulsivitate, astfel că oamenii trebuie să gândească la calm ceea ce doresc să facă și să își calculeze atent fiecare pas.

Anul 2022 este și anul în care trei cifre feminine se intersectează. Astfel, fefmeile vor fi testate în ceea ce privește energia feminină. Spiritual, acestea vor fi testate pe chakrele 2, 4 și 6. În cazul celor care își asumă energia acestor chakre, vor simți că iau deciziile cele mai potrivite. În cazul persoanelor nehotărâte, acestea vor da dovadă de agresivitate care pot duce la conflicte de proporții. Astfel, numerologul recomandă analiza sinelui înainte de a lua decizii de viitor.