Home » Când, unde, cum » Ce înseamnă de fapt dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău. Mesajul nebănuit al cifrelor care se repetă

Ce înseamnă de fapt dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău. Mesajul nebănuit al cifrelor care se repetă

Manolică Anca / 09.07.2021, 11:59
Ce înseamnă de fapt dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău. Mesajul nebănuit al cifrelor care se repetă

Cu siguranță ți s-a întâmplat și ție să ai senzația că ești „urmărit” într-o zi de anumite numere. Fie că te uitai la ceai, fie le vedeai în diverse alte locuri, erau mereu aceleași. Iată ce înseamnă, de fapt, dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău.

Ce înseamnă dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău

Se spune că Universul este un infinit de numere şi de combinaţii numerice, iar psudoştiinţa care se ocupă de numerele care ne influenţează viaţa se numeşte numerologie. Aceasta apelează la legile matematicii astrale şi pretinde prezicerea destinelor pe baza numerelor care îi sunt asociate unei persoane. Numerele care se repetă, numite de specialiști și „numerele îngerilor” funcţionează la fel ca principiile numerologiei şi se spune că fiecare număr este conectat la o energie.

Ce înseamnă dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău. Deşi poate mulți ar spune că apariția numerelor în mod repetat este doar o simplă coincidență, ştiinţa merge mult mai departe. Studiile confirmă faptul că în jurul nostru sunt nenumărate tipare şi numere. Doreen Virtue spune, în cartea sa „Mesaje de la Îngeri”, că numerele repetate sunt de fapt niște mesaje pe care trebuie să le primim de la Univers şi cu ajutorul cărora ne putem uşura viaţa.

Ce înseamnă dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău
Ce înseamnă dacă vezi în fiecare zi aceleași numere în jurul tău

Ce simbolizează fiecare cifră?

De asemenea, potrivit unui articol publicat de „The Stemette Society”, un matematician pe nume Fibonacci a analizat cifrele apărute în mod repetat în jurul său şi le-a atribuit câte o semnificaţie. Așadar, dacă ți se întâmplă să te trezești la 7:22, apoi să cumperi o cafea de 22 de lei, iar mai pe seară să vezi un film care durează 2 ore şi 22 de minute, află că nu este o simplă coincidență. Acestea sunt, de fapt, niște mesaje pe care trebuie să le primeşti. Iată simbolistica fiecărei cifre în parte:

  • Cifra 1 – Atunci când vezi de prea multe ori cifra unu, se pare că Universul îţi transmite că trebuie să fii independent şi original. Începe un nou capitol în viața ta.
  • Cifra 2 – Această cifră este simbolul forței și al cooperării. Astfel, ești încurajat să fii mai cooperant cu cei din jurul tău.
  • Cifra 3 – Această cifră reprezintă trinitatea zeităţilor din multe religii, deci îndeamnă la spiritualitate şi creativitate.
  • Cifra 4 – Simbolizează nevoia de stabilitate. Atunci când dai prea des de acest număr, este semn că trebuie să te focusezi mai mult pe cariera ta.
  • Cifra 5 – Cifra cinci este asociată cu aventura, deci este posibil să ai parte de o viață activă în perioada următoare.
  • Cifra 6 – Această cifră arată responsabilitatea pe care o ai în relaţiile cu cei din jur. Înspiri încredere, iar cei din jurul tău se bazează pe tine.
  • Cira 7 – Cifra Divinităţii şi a iubirii. Dacă vezi în mod constant această cifră este posibil să te afli într-o perioadă de evoluţie spirituală.
  • Cifra 8 – Cifra opt este simbolul bogăţiei spirituale şi al prosperității. Este semn că te regăsești într-o perioadă prosperă a vieţii tale.
  • Cifra 9 – Această cifră te încurajează să te focusezi mai mult asupra scopului tău spiritual. Concret, desprinde-te de lucrurile materiale şi privește viaţa mai mult din punct de vedere spiritual.