Home » Știri » Cifra 3 în numerologie – totul despre cei guvernați de această cifră specială

Cifra 3 în numerologie – totul despre cei guvernați de această cifră specială

Pană Emanuela / 20.10.2020, 08:10

Numerologia ne ajută în descifrarea secretelor și a acelor aspecte esențiale legate de destinul unei persoane. Află astăzi ce spune cifra destinului 3 despre cei născuți sub semnul ei.

Cifra 3 în numerologie

Cifra 3 este guvernată de planeta Marte, corp ceresc care își înzestrează nativii cu o energie debordantă și foarte mult dinamism. Discutăm despre persoane de acțiune, cărora nu le place să aștepte prea mult pentru a trece la acțiune.

„Simbolismul cifrei 3 este reprezentat prin uniunea a două persoane care se lărgește pentru a include o a treia persoană. Prin această expansiune apare mai multă vigoare și un ajutor în plus. Acesta este un număr care motivează și inspiră pe cei din jur. Cu toate astea, atunci când doi membri se grupează împotriva celui de-al treilea, apar sentimente de depresie și incertitudine care planează deasupra întregului grup“, potrivit hartanumerologica.ro.

Semnificația cifrei 3. De ce este considerată cifra perfectă

Această cifră are numeroase semnificații, fiind un simbol aparte atât în religia creștină, cât și în ezoterism. Chiar și civilizațiile antice au fost fascinante de simbolistica cifrei 3. De exemplu, egiptenii asociau această cifră cu cosmosul, format din 3 elemente: cer, pământ și duat, adică o zonă intermediară. Chinezii considerau cifra 3 ca fiind un simbol al perfecțiunii, în timp ce savanții o asociau cu triunghiul ori cu simbolul compasului. Totodată, există 3 culori primare, prin combinare cărora se obțin celelalte nunțe: albastru, galben și roșu.

După cum spuneam, cifra 3 are o semnificație importantă și în religia creștină, fiind asociată cu Sfânta Treime. Un alt simbol folosit în reprezentarea divinității este triunghiul, figura geometrică asociată cu cifra 3.

Și în mitologia greacă lucrurile stau asemănător, astfel că lumea era compusă din 3 elemente: cer, pământ și iad, care avea 3 judecători și un paznic sub forma unui câine cu 3 capete.

De asemenea, potrivit Cabalei, omul are de fapt 3 suflete: Nefesh, Rouah şi Neshmah.

Citește și: Cifra 2 în numerologie – absolut totul despre oamenii a căror soartă e ”guvernată” de această cifră

Totul despre cei guvernați de cifra 3

Persoanele născute sub semnul cifrei 3 sunt foarte active, nu stau niciodată în loc, și au foarte multe de oferit, însă pot suferi crize temperamentale foarte puternice. Despre ele s-ar putea spune că sunt persoane multitasking, deoarece le place să se implice în mai multe activități deodată și le duc cu bine la bun sfârșit.

Totul despre persoanele care au cifra destinului 3
Totul despre persoanele care au cifra destinului 3

De asemenea, cei cu cifra destinului 3 sunt optimiști convinși, gândirea negativă nefiindu-le deloc caracteristică. Ei găsesc mereu resurse pentru a o lua de la capăt, indiferent de cât de greu ar părea. Lor nu li se pare nimic imposibil. Chiar și în situații de criză, aceste persoane reușesc să-și păstreze calmul și să nu intre în panică. Pentru ei provocările reprezintă un stil de viață și nu se dau bătuți ușor. Persoanele născute sub această cifră perseverează până ce obțin ceea ce vor.

Persoanele guvernate de cifra 3 sunt și foarte creative, aducând multă bucurie în viețile celor din jur. În numerologie, numărul 3 este cel mai creativ dintre toate numerele, tinzând a fi și cel mai expresiv. Cu o imaginație activă puternică, acești oameni se folosesc de toate mijloacele posibile pentru a experimenta lucruri noi.

Nu putem omite faptul că persoanele cu cifra destinului 3 sunt înzestrate cu abilități analitice excelente, fiind foarte sociabile, deschise și, de regulă, inteligente. Ele nu-și vor repeta niciodată greșelile și nu vor trage concluzii pripite. De asemenea, cei care au cifra destinului 3 sunt „înarmați“ cu o mare putere de convingere, tocmai de aceea pot ocupa funcții de conducere, poziții de lider.

Deși au extrem de multe calități, persoanele dominate de cifra 3 nu sunt scutite de defecte. Principala problemă a acestor persoane este incapacitatea de a se concentra asupra unui singur lucru. Din prea multă exuberanță, ele riscă să-și strice reputația. Acești oameni sunt și foarte naivi și creduli, fapt pentru care își vor lua multe țepe.

O altă caracteristă a celor guvernați de cifra 3, și poate cea mai periculoasă, este lene.