Home » Life & Style » Horoscop » Cifra 5 în numerologie – ce provocări au în viața cei guvernați de această cifră

Cifra 5 în numerologie – ce provocări au în viața cei guvernați de această cifră

Pană Emanuela / 04.11.2020, 08:28
Cifra 5 în numerologie – ce provocări au în viața cei guvernați de această cifră

În numerologie, cifra 5 este un simbol al echilibrului și armoniei, al omului, dragostei și vieții, fiind guvernată de planeta Jupiter, denumită și „planeta fericirii“ sau „planeta regilor“. Află care sunt caracteristicile pozitive, dar și provocările persoanelor guvernate de cifra 5, în continuare.

Cifra 5 în numerologie

Persoanele reprezentate de această cifră sunt active și schimbătoare, fiind adesea sufletul petrecerii. Ele reușesc să aibă o influență extraorinară asupra celor din jur, opinia lor fiine mereu ascultată și luată în seamă, tocmai pentru că inspiră respect de la prima vedere. De asemenea, persoanele guvernate de această cifră sunt independente în judecățile lor și rareori ascultă opiniile celor din jur. Ele pun mai mult accent pe experiența proprie.

„Simbolismul cifrei 5 este reprezentat de un individ care privește din afară un grup de 4 persoane care muncesc. Această persoană realizează că munca fără distracție/destindere conduce la stagnare și încearcă să modifice tiparul gândirii celor 4 astfel încât să îi ajute să privească viața dintr-o nouă perspectivă. Sunt supranumiți și aventurieri“, notează hartanumerologica.ro.

Așadar, dacă simți nevoia de distracție și amuzament în viața ta, atunci trebuie să te îndrepți către oamenii care au această cifră în harta lor numerologică. Expresia care îi caracterizează cel mai bine este „plini de viață“. În ceea ce privește relațiile de cuplu, ei vor veni „la pachet“ cu entuziasm și aventură în viețile partenerilor. Așa se face că, din punct de vedere al romantismului, aceste persoane par să atragă în mod natural persoane din sfera opusă. Pe scurt, sunt ca niște magneți, iar ceilalți nu pot rezista în fața șarmului și a felului lor de a fi.

Iată o scurtă listă cu lucruri importante de știut despre personalitatea marcată de numărul 5:

  • Evită să le spui că nu pot schimba lucrurile.
  • Evită să le spui că sunt inflexibili.
  • Recunoaște și laudă-le eforturile.
  • Evită să îi etichetezi.
  • Permite-le să fie iubitori și afectuoși.
  • Returnează-le dragostea.
  • Evită să îi obligi să intre într-un angajament – nu le place să fie forțați.

Provocările de care au parte persoanele guvernate de cifra 5

Cei născuți sub semnul cifrei 5 sunt imprevizibili și plini de contradicții, motiv pentru care au parte de numeroase provocări în viață. Atunci când nu li se mai pare nimic interesant sau când domnește monotonia, aceștia intră într-o stare de melancolie și încearcă să caute impresii și senzații noi, care se dovedesc a fi neplăcute atât pentru ei, cât și pentru cei din jur, într-un final.

Ce trebuie să știi despre persoanele cu cifra destinului 5
Ce trebuie să știi despre persoanele cu cifra destinului 5

Totodată, persoanele guvernate de această cifră preferă să procedeze greșit, dar independent, decât corect, dar urmând sfaturile altora, pentru că, după cum spuneam, ele nu prea apleacă urechea la ce au ceilalți de spus. Le place să trăiască intens, într-o continuă aventură, dar riscă să devină delăsătoare și nepăsătoare față de cei din jur.

Persoanele cu cifra destinului 5 nu trebuie să uite că au o individualitate aprinsă cu care este indicat să trăiască în armonie.

Dacă ți-a plăcut, citește și: Cifra 4 în numerologie – ce înseamnă să fii „guvernat“ de acest număr și la ce să fii atent în viață