Home » Life & Style » Cifra 8 în numerologie – totul despre cei care au această cifră a destinului

Cifra 8 în numerologie – totul despre cei care au această cifră a destinului

Nechifor Ioana / 23.11.2020, 18:12
Cifra 8 în numerologie – totul despre cei care au această cifră a destinului

Cifra 8, una dintre cele mai de succes cifre ale numerologiei, are în vedere succesul și banii, dar și decăderea. Cifra 8 este asociată cu semnul infinitului prin prisma celor două cercuri din care este compusă. Este o cifră a misterului, dar și a puterii. Lecția oamenilor, a căror personalitate este marcată de această cifră, este aceea de a păstra un echilibru interior, dar și de a învăța să se orienteze către partea spirituală a vieții.

Cifra 8, simbolul infinitului

Cifra 8 este CEO-ul numerologiei, așa este caracterizată de către hartanumerologica.ro. Este o cifră a misterului, a puterii, a banilor. Cifra 8, așezată în poziție orizontală, simbolizează infinitul. Drept urmare, această cifră vorbește și despre o putere nebănuită, respectiv despre abilitatea de a merge mai departe, la nesfârșit. Dar prin prezența celor două cercuri se denotă și o natură duală.

Cifra 8 este guvernată de planeta Uranus. Persoanele, a căror evoluție este marcată de această cifră, au în general un caracter greu de înțeles, schimbător. Sunt persoane care se bucură din plin de curaj, care vine de fapt din marea încredere pe care o au în forțele proprii.

Cifra 8, simbolul infinitului
Cifra 8, simbolul infinitului

8 joacă, cu siguranță, rolul liderului, al conducătorului. 8 vorbește despre o stare financiară bună, despre putere și o mare capacitate de muncă. În general, persoanele al căror destin este marcat de cifra 8 reușesc să își lase amprenta într-un mod puternic asupra lumii înconjurătoare și reușesc să lase moșternire, demnă de apreciere și respect, generațiilor următoare.

Cifra 8 vorbește despre succes, o poziție socială înaltă, dar și despre cădere, ridicare. Vorbește despre forță, determinare și perseverență.

Aspectele pozitive ale cifrei 8

Cum spuneam și mai sus, cifra 8 este una dintre cifrele de succes ale numerologiei. Cuvintele definitorii pentru cifra 8 (8, 17, 26) sunt puterea și banii. În concluzie, persoanele care au cifra 8 pe harta destinului vor face tot ce le stă în puteri, pentru a ajunge în vârf, pentru a-și consolida poziția profesională și financiară.

Competența este o trăsătură elementară pentru acești indivizi, care sunt cunoscuți pentru ambiția și perseverența lor. Sunt harnici, energici și sunt orientați către succes. Sigur că pe parcursul vieții pot trece prin adevărate cumpene ce presupun decăderea lor, însă aceștia vor învăța s-o ia de la zero și să pună bazele unor averi impresionante.

Tot despre cei a căror evoluție este influențată de caracteristicile numărului 8 se spune că atunci când sunt determinați în activitatea lor, în munca pe care o desfășoară, reușesc să își ducă la bun sfârșit sarcinile și să obțină rezultate de lăudat, aproape de perfecțiune.

Persoanele, a căror cifră a destinului este 8, pot cunoaște mărirea și decăderea, așa cum menționam mai sus, însă important în viață este să își păstreze echilibrul interior și să învețe să se canalizeze pe dimensiunea spirituală a vieții, să devină binefăcători, surse de ajutor pentru ceilalți.

O altă trăsătură pozitivă, care le aparține, este faptul că reușesc să aprecieze corect doar din câteva priviri principalele calități ale celor din jur, lucru pentru care sunt apreciați. Așadar, sunt înzestrați cu un spirit analitic dezvoltat, dar și cu un deosebit simț al dreptății și eticii.

Pe plan personal, este bine de știut despre aceste persoane că sunt firi generoase cu persoana iubită. Asigură partenerului sau partenerei o loialitate de încredere. Dacă se ajunge la stadiul de cerere în căsătorie, este bine de precizat faptul că persoana aleasă se va bucura pentru totdeauna de afecțiune și dragoste din partea lor. Bineînțeles, doar în condiții extrem de delicate se poate pune problema despărțirii.

Joburile în care pot face carieră pot avea legătură cu lumea afacerilor, imobiliare, armată, justiție, bancă, politica, dar și alte domenii ce au legătură cu puterea.

În concluzie, persoanele a căror viață este influențată de cifra 8 pot ajunge să cunoască un succes uriaș, să dețină averi impresionante, dar recomandarea ar fi să nu uite să privească viața și din perspectivă spirituală.

Cei care au 8 cifra destinului pot fi răzbunători
Cei care au 8 cifra destinului pot fi răzbunători

Caracteristici negative

Pe lângă plusuri, există și o listă cu minusuri care caracterizează persoanele cu cifra 8 în harta destinului. Așadar, pe lista caracteristicilor negative se poate afla instabilitatea emoțională.

Aceste persoane obișnuiesc să fie extrem de schimbătoare, să treacă de la o stare la alta, motiv pentru care cei din jur vor reuși cu greu să gestioneze relația cu ei. Dificultăți vor fi în special pe partea sentimentală, va fi greu să găsească un partener care să-i înțeleagă și să-i accepte. Schimbători, irascibili, exigenți.

Pot fi răzbunători. Nu uită și nu iartă ușor.

Dacă reușesc să țină sub control egotismul și să evite abuzul de putere, vor reuși să cunoască succesul adevărat. Trebuie să învețe să nu se mai rezume numai la extravaganță, să învețe că pot capta și prin alte moduri atenția celorlalte persoane. De altfel, această cale uneori îi poate îndepărta de ceilalți.

Pot fi abuzivi, distrugători și manipulatori.

În general, duc totul la extreme, trebuie să găsească o cale de mijloc, un echilibru. Pe partea cu munca, se poate întâmpla să ajungă într-o starea pasivă, atunci când îi cuprinde o stare de lene. Sau pot fi extrem de muncitori până la epuizare, epuizare psihică și fizică.

Sfatul specialiștilor pentru cei al căror destin este marcat de influențele cifrei 8 este, printre altele, să își suprime înclinațiile spre cinism și cruzime.