Home » Life & Style » 4 cele mai ciudate cadouri primite de vedete la nuntă. Cuplul care a primit în dar hârtie igienică. Semnificația neașteptată

4 cele mai ciudate cadouri primite de vedete la nuntă. Cuplul care a primit în dar hârtie igienică. Semnificația neașteptată

Voicu Costin / 03.05.2022, 15:28
4 cele mai ciudate cadouri primite de vedete la nuntă. Cuplul care a primit în dar hârtie igienică. Semnificația neașteptată

Este dificil să găsești un cadou perfect pentru nuntă, mai ales dacă nici nu cunoști persoanele în cauză prea bine. Deseori, apropiații mirilor fac o cercetare mai amănunțită în încercarea de a găsi cadoul potrivit, ceva ce ar avea nevoie, ceva să le folosească. Dacă relația dintre persoane este destul de apropiată, ați putea să întrebați direct persoanele în cauză, lucrurile de care ar avea nevoie, pentru a nu da greș. Însă, sunt vedete cunoscute care nu au fost la fel de norocoase și au fost surprinse de cadourile primite. Ce cadouri au primit acestea?

Cadouri ciudate primite de personaje celebre

Anne Hathaway și Adam Shulman

În 2012, actrița Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman în cadrul unei ceremonii, care a avut loc în aer liber. Se estimează că la nuntă au participat în jur de 150 de invitați, relatează „Vogue”. Cei doi au şi doi copii: Jonathan Rosebanks Shulman şi Jack Shulman.

Printre invitați s-au remarcat și reprezentanții unei organizații care luptă pentru drepturile animalelor. Aceștia le-au oferit mirilor în dar o vacă, pe care au numit-o ulterior Peter. Inedit cadou pentru nuntă!

Madonna și Guy Ritchie

În anul 2000, cântăreața Madonna se recăsătorea pentru a două oară cu regizorul, scenaristul și producător englez Guy Ritchie. Căsnicia lor a durat doar 8 ani de zile. Prima sa căsătorie a fost tot cu un personaj celebru din lumea filmului, Sean Penn.

Nunta dintre Guy Ritchie și Madonna a avut loc la un castel din Scoția, unde artista a închiriat 21 de camere pentru oaspeți. Se spune că aceasta a costat aproximativ 1.5 milioane de dolari. La fel de spectaculoase au fost și cadourile pe care mirii le-au primit. Printre ele se numără și două suluri de hârtie igienică. Acest cadou bizar reprezintă o tradiție care simbolizează faptul că mariajul trebuie să fie lung și puternic, la fel ca un sul de hârtie igienică.

Dacă ne întrebați pe noi, hârtia igienică nu este foarte solidă, iar acest lucru s-a văzut și în relația lor, pentru că a durat doar 8 ani. Și nici acesta nu este cel mai bun cadou de făcut, așa că să nu procedaţi în acest fel, chiar dacă sunteți în până de idei.

Prințul William și Kate Middleton

Căsătoria Prințului William, Duce de Cambridge cu Kate Middleton a avut loc la data de 29 aprilie 2011. A fost unul dintre cele mai așteptate momente ale anului și a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. În loc de cadouri fizice, Kate și William le-au cerut oaspeților să doneze în contul unei organizații caritabile. Cu toate acestea, unii invitați au insistat să le ofere mirilor un cadou neașteptat. Mai exact, Ducele și Ducesa de Cambridge au primit în dar o bicicletă. Ar fi fost frumos să fi fost două, , să se fi putut plimba amândoi în același timp.

Prințul Harry și Meghan Markle

La fel ca fratele său mai mare, Prințul Harry la nunta sa cu Meghan Markle, care a avut loc în 2018, le-a cerut invitaților să doneze bani în contul unei organizații caritabile, în loc să fie făcuți cadou familiei regale. Surprinzător, cuplul a primit un cadou remarcabil: doi pui de koala pe nume Harry și Meghan. Un dar inedit și surprinzător!