Home » Știri » Actorul de la Hollywood care a fost Dj la nunta Prințului Harry. De ce spune că a fost o experiență îngrozitoare

Actorul de la Hollywood care a fost Dj la nunta Prințului Harry. De ce spune că a fost o experiență îngrozitoare

Cojocaru Cristian / 04.11.2021, 16:52
Actorul de la Hollywood care a fost Dj la nunta Prințului Harry. De ce spune că a fost o experiență îngrozitoare

Este unul dintre cei mai cunoscuți actori, apărând în mai multe pelicule însă are și un alt talent. Află cine este actorul de la Hollywood care a fost Dj la nunta Prințului Harry.

Actorul de la Hollywood care este și Dj

Idris este unul dintre cei mai cunoscuți actori hollywoodieni însă anterior, pasiunea acestuia era cu totul alta. Muzica îi curgea prin vene iar la acea vreme lucra ca Dj. Acesta și-a început cariera de disc jokey încă din anii ’80. Viitorul avea să fie altul decât cel pe care și-l imagina el la acea vreme, ajungând apoi actor și chiar să joace în ”The Suicide Squad”.

Acesta și-a descoperit pasiunea încă de când îl asista pe unchiul său alături de care mergea la nunți pentru a pune cele mai bune melodii ale vremurilor. Primul său nume de scenă a fost Little Driis, iar apoi s-a autointitulat Big Driis. Acum a ajuns să pună muzică în Londra sau New York, fiind foarte solicitat.

”Odată ce am primit rolul din The Wire, în 2002, am încercat să fiu DJ cât de mult posibil. Mi-a crescut tariful pe măsura notorietăţii mele. Bineînţeles că mă concentram cel mai mult pe actorie, dar am devenit cât am putut de serios şi în privinţa muzicii. Mi-am luat un impresar, un manager şi mi-am dezvoltat o doua mea carieră”, a declarat actorul pentru Rolling Stone.

Actorul de la Hollywood care a fost Dj la nunta Printului Harry. De ce spune ca a fost o experienta ingrozitoare
Idris Elba a fost declarat Cel mai sexy barbat al anului 2018

Prințul Harry a fost cel care i-a propus acest lucru

Anii au trecut și după 30 de ani în domeniu, acesta a ajuns să fie Dj chiar la nunta Prințului Harry și a lui Meghan Markle, mixând piese la celebrul eveniment regal. Cel care i-a făcut invitația a fost chiar Prințul Harry. Idris a spus că: ”m-a întrebat ce fac în ziua aceea”, făcând referire la faptul că acesta deja se gandea la Idris ca fiind cel care va anima nunta pe cele mai interesante piese.

Elba i-a spus acestuia că nu are niciun plan, fiind și momentul în care Prințul Harry l-a întrebat dacă nu vrea să fie Dj la nunta sa. Actorului nu îi venea să creadă că este invitat la nunta regală. Cel care a fost declarat ”cel mai sexy bărbat al anului 2018”, a declarat pentru publicația People că Meghan Markle i-a trimis câteva melodii pentru recepția evenimentului.

Chiar dacă Idris Elba nu a dorit să spună care au fost melodiile care au cântat acolo, Entertainment Tonight a aflat că una dintre melodii aparținea lui Whitney House,  ”I Wanna Dance with Somebody (Who Loves Me). La sfârșitul lunii octombrie 2021, actorul hollywoodian i-a mărturisit lui Jimmy Fallon în publicația Insider că a avut foarte multe emoții în ceea ce privea nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

”Să fim serioşi, nu era ca şi cum puneam muzică la nunta verişorului meu! Iar recepţia nu se desfăşura la căminul cultural. Era ceva imens pentru mine!”, a declarat actorul care a fost copleșit de emoții în cadrul evenimentului.

Tot el a afirmat că toată această experiență a fost una destul de ”înfricoșătoare” pentru el de teama să nu clacheze în vreun fel. Totuși, el s-a descurcat de minune și a reușit să facă o atmosferă memorabilă pentru miri și invitați.