Home » Life & Style » 4 obiceiuri și ritualuri care te ajută să atragi banii în casă. Ce e bine să faci

4 obiceiuri și ritualuri care te ajută să atragi banii în casă. Ce e bine să faci

Voicu Costin / 18.04.2022, 10:21
4 obiceiuri și ritualuri care te ajută să atragi banii în casă. Ce e bine să faci

Unii oameni sunt ahtiați după bani și ar face tot posibilul ca să obțină din ce în ce mai mulți, prin diverse mijloace. Sunt mulți care aleg să producă bani prin mijloace necurate, cum ar fi furtul sau activități ilicite, dar este important să înțelegem un singur lucru. Cea mai de preţ avere a unui om este corpul şi mintea sa. Care sunt obiceiurile și ritualurile care te ajută să atragi banii în casă?

Efectul gândurilor de îmbogățire asupra chackrelor

Cei mai înțelepți oameni ai lumii au demonstrat o teorie care se aplică în viață prin exemple reale: dacă nu îţi doreşti cu disperare bani, ei vor veni la ține.

Atunci când una din chackrele corpului scânteiază mai tare decât celelalte, sinele se dezechilibrează, energiile formează o furtună în minte şi corp. Dacă egoismul primează, probabil că şi compasiunea se va stinge, neavând loc amândouă pe scenă sufletului.

De aceea, dorința acerbă de a face bani, va ocupa tot locul din minte, iar gândurile și atenția se vor îndrepta toate în spre această direcție. Prima chackră se va altera propagând ca într-un lanţ al slăbiciunii gândurile negative care se răspândesc ca o furtună în tot corpul. În acel moment, nu vom mai fi capabili de a munci, nici măcar de a găsi metode din care banii să vină. Trebuie să ţinteşti efectul acţiunilor tale asupra binelui omenirii, nu răsplata lor.

Ritualuri pentru a atrage bani în casă

Bancnota – piramidă

Dacă totuși îți dorești să ai parte de sume de bani, poți urma câteva ritualuri care te vor îmbogăți peste noapte, cel puțin așa spun unii specialişti. Ia o bancnotă și împăturește-o într-un triunghi. Practic, îndoi colțurile astfel încât bancnota să pară că are forma finală de piramidă. Poartă în portofel mereu bancnota-piramidă și-ți va aduce mereu bani în casă!

Lumânarea verde

Acest ritual se face doar în zilele de miercuri, între ora 22.00 și 12.00 noaptea. Ca să-l îndeplinești, ai nevoie de o lumânare de culoare verde, căci verdele simbolizează fertilitate și spor. Scrie pe lumânare suma de bani pe care vrei să o obții, iar în fiecare miercuri, aprinde lumânarea și las-o să ardă, într-un colț liniștit al casei. Fă acest ritual în fiecare miercuri noapte, până când lumânarea verde arde până la capăt, odată cu suma de bani inscripționată pe ea. Străbunii ziceau că, după ce “ard banii de pe lumânare”, ii vei obține în viață reală.

Sare grunjoasă ca să ai spor în casă

Poartă cu tine un mic săculeț cu sare grunjoasă, căci o vorbă din străbuni spune că “sarea grunjoasă aduce spor în casă”. Astfel, vei avea parte doar de lucruri bune.

Inelul verde pe degetul mic

Tot pentru că verdele este culoarea sporului, este indicat să porți un inel cu piatră verde pe degetul mic, ca să-ți sporești norocul la bani. Un lucru trebuie menținut, pentru că acest ritual să aibă efect. Femeile trebuie să poarte inelul cu piatră verde pe degetul mic de la mâna dreaptă, iar bărbații pe degetul mic de la mâna stânga. Totodată, ideal ar fi ca piatra verde să fie de jad, căci este mai norocoasă. O contraindicație ar fi: ca să nu-ți alungi norocul la banii din casă, nu purta niciodată un inel pe degetul mare.