Home » Life & Style » 5 cupluri cu cele mai lungi relații din showbizul autohton. Cum a început povestea lor de dragoste

5 cupluri cu cele mai lungi relații din showbizul autohton. Cum a început povestea lor de dragoste

Voicu Costin / 14.02.2022, 15:29

Frumoși și celebri, au acaparat adesea primele pagini ale tabloidelor, atunci când au fost surprinși împreună în locurile publice. Anumite cupluri din România au reușit să aibă o relație de ani de zile și au dovedit că dragostea și înțelegerea sunt mai presus de orice. Haideți să vedem câteva cupluri cu cele mai lungi relații din România!

5 cupluri cu cele mai lungi relații din România

Gina Pistol și Smiley

Frumoasa prezentatoare a show-ului celebru de la Antena 1, Chefi la cuțite, a început o relație cu celebrul cântăreț Smiley în anul 2017. Chiar dacă s-au cunoscut în urmă cu peste 20 de ani, ei și-au început frumoasa poveste de dragoste în 2017. Cei doi s-au înțeles de la bun început, amândoi dând dovadă de bunătate, simplism și compasiune. Îndrăgostiții au o și o fetiță împreună, pe nume Josephine Ana Maria.

Carmen Brumă și Mircea Badea

Ea este celebră pentru modul în care promovează alimentația sănătoasă şi sportul, el a devenit cunoscut pentru show-ul târziu prezentat în cazul trustului Intact. Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de aproape 20 de ani. Chiar dacă nu sunt căsătoriți, acest lucru nu a fost un impediment pentru ei și au demonstrat că un act nu este mai presus decât dragostea lor. În anul 2015, Carmen a născut un băiat pe nume Vlad, iar cei trei se bucură de multe momente frumoase împreună.

Irina și Răzvan Fodor

A fost unul dintre cei mai râvniți burlaci din România și cel mai probabil multe dintre fanele sale au suspinat când a început o relație cu actuala sa soție, Irina Fodor. Ei s-au întâlnit în 2007 și s-au căsătorit în 2010. Irina a devenit mămică la doar 22 de ani. Diana, fetița lor, le întregește familia și reușesc să fie prezenți mai peste tot împreună, la cumpărături, în vacanțe sau petreceri.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

Alt burlac râvnit de multe femei din România, a avut câteva relații cu celebre femei din showbiz, precum Mihaela Rădulescu. Relația lor nu a mers însă, iar fiecare și-a continuat drum în direcții opuse. După o lungă perioadă, Dani Oțil o întâlnește pe Gabriela Prisăcariu, actuala sa soție. Diferența de vârstă este de 12 ani între ei, Dani având 41 de ani, iar Gabriela, 29 de ani. Cei doi s-au cunoscut prin prisma emisunii de la Antena 1. Dani este prezentatorul celebrei emisiuni Neața cu Răzvan și Dani, iar Gabriela este model. Adesea, ea apare și defilează în platoul emisiunii.

Deși a devenit mamă de puțin timp, Gabriela Oțil și-a reluat activitatea de model. În prezent, Gabriela și Dani Oțil se bucură de clipele minunate de familie, alături de fiul lor, Luca Tiego, și nu uită să le arate și fanilor mici momente din viața lor, prin intermediul rețelelor sociale.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează un cuplu de mulți ani, încă de când ea era studentă. După 7 ani de relație, cei doi s-au căsătorit. Ei au o fetiță frumoasă pe nume Dora, în vârstă de 11 ani.

În vârstă de 49 de ani, cei doi au știut mereu cum să își mențină relația pe drumul cel bun. Sunt mereu împreună și dau dovadă că sunt o familie unită.