Home » Life & Style » Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din showbiz-ul românesc. De ce a divorțat Alexandra Stan, la 5 luni de la nuntă

Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din showbiz-ul românesc. De ce a divorțat Alexandra Stan, la 5 luni de la nuntă

Cojocaru Cristian / 16.11.2021, 13:57

Indiferent de cât durează dragostea, vedetele autohtone ne arată că mariajul durează mult mai puțin. Află care sunt cele mai scurte căsnicii din showbiz-ul românesc.

Cuplurile din showbiz care au avut cele mai scurte căsnicii

Cu toate că la început păreau ca și cum nimic nu-i va mai desparte, căsnicia acestor cupluri din showbiz-ul românesc a fost mai scurtă decât se aștepta oricine. Află care sunt cele mai scurte mariaje ale vedetelor autohtone.

Maria Marinescu și Ion Ion Țiriac

În anul 2007, Maria Marinescu anunța că urmează nunta cu Ion Ion Țiriac. Așa cum spune și proverbul românesc ”graba strică treaba”, un adevărat subiect a luat prima pagină a publicațiilor din România. În cadrul evenimentului, ținuta Mariei Marinescu nu a fost una tocmai extravagantă și nici invitații nu au fost cei mai cunoscuți.

Acest lucru putea da ideea de iubire sinceră fără a fi nevoie de prea multă validare. Lucrurile au făcut ca după luna de miere, cei doi să arate deja plictis reciproc, astfel că nunta nu a fost cea mai inspirată decizie a celor doi. După doar trei luni de mariaj, cei doi ai mers în fața judecătorului pentru a pronunța divorțul.

“Amândoi știam că nu e nimic pe termen lung. Cred că ne plictiseam amândoi”, a declarat Maria Marinescu în acel moment.

Teo Trandafir și Constantin Iosef

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, Teo Trandafir i-a lăsat pe toți muți de uimire când părea că și-a găsit perechea. Alături de rugbistul român, Teo s-a mutat în Franța cu toate că cei doi s-au cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook. Cei doi păreau îndrăgostiți până peste cap și nimeni nu își imagina că nu vor ajunge să îmbătrânească împreună.

În anul 2012, chiar atunci când Teo Trandafir împlinea vârsta de 44 de ani, a avut loc nunta celor doi. La doar șase luni după fericitul eveniment, Constantin Iosef s-a hotărât să părăsească căminul conjugal, ajungând ca cei doi să divorțeze. Cu toate că la vremea respectivă circulau mai multe zvonuri, prezentatoarea TV nu a dorit niciodată să dezbată pe baza subiectului.

scurte căsnicii
Maria Marinescu si Ion Ion Tiriac au divortat dupa trei luni de mariaj

Adelina Pestrițiu și Liviu Vârciu

Chiar dacă cei doi păreau nedespărțiți, mariajul dintre Adelina Pestrițiu și Liviu Vârciu nu avea să dureze prea mult. Cei doi au fost împreună timp de un an, iar divorțul s-a lăsat cu mai multe scandaluri care țineau primele pagini ale tabloidelor. Adelina Pestrițiu a realizat un pictorial pentru adulți într-o rochie de mirească, iar neînțelegerile dintre ei le-au adus mai multe contracte de nerefuzat. Ulterior, cei doi au devenit colegi în cadrul unui post de televiziune, lucru care a făcut și deliciul presei de scandal în acel moment.

Cici de la Sistem și Ioana

Fostul membru al trupei Sistem, Cici sau pe numele său real, Ciprian Rogojan nu s-a bucurat prea mult de căsnicia sa. După ce a divorțat de Căprioara, acesta a întâlnit-o pe Ioana despre care credea că va fi aleasa vieții lui. cei doi au mers la altar însă după doar un an și trei luni, mariajul a luat sfârșit. Din cauza faptului că Ioana dorea să se întoarcă în America, iar Cici a spus pas, drumurile celor doi au continuat în mod separat.

Alexandra Stan și Emanuel Necatu

În acest an, Alexandra Stan îi spunea ”DA!” lui Emanuel Necatu. Tot în acest an, drumul în viață al cântăreței continuă separat de cel al lui Emanuel pentru că cei doi au decis să divorțeze. Artista nu a dorit să ofere prea multe informații despre decizia separării însă, fiind invitată în cadrul unei emisiuni televizate, artista a făcut o mărturisire cu privire la cauza divorțului.

Aceasta a afirmat că încă de la bun început știa că lucrurile dintre ea și Emanuel Necatu nu vor merge așa cum își dorește. Acest lucru are la bază faptul că cei doi s-au grăbit și nu au conștientizat situația. Certurile dintre ei nu au întârziat să apară, iar dragostea de altădată s-a transformat în ceva toxic, lucru care i-a determinat că este timpul să se oprească devenind una dintre cele mai scurte căsnicii din showbiz-ul românesc.

”Eu știam de la început că nu o să fie sigur și că o să ne despărțim, nu mi-am ascultat intuiția. Știam amândoi că nu e ok. Ne certam din orice, era toxic ce se întâmpla și trăgeam amândoi cu dinții”, a spus Alexandra Stan într-o emisiune TV.