Home » Life & Style » 5 vedete autohtone care poartă la picior mărimi de bărbat. Mădălina Ghenea și Bianca Drăgușanu, pe listă

5 vedete autohtone care poartă la picior mărimi de bărbat. Mădălina Ghenea și Bianca Drăgușanu, pe listă

Cojocaru Cristian / 29.01.2022, 15:05
5 vedete autohtone care poartă la picior mărimi de bărbat. Mădălina Ghenea și Bianca Drăgușanu, pe listă

Sunt cunoscute atât la noi în țară cât și peste hotare datorită frumuseții lor sau, în unele cazuri, pe baza scandalurilor de-a lungul anilor care au ținut primele pagini ale tabloidelor. Datorită înălțimii lor, aceste vedete autohtone își găsesc foarte greu mărimea potrivită la încălțăminte, trăind pe picior mare atât la propriu cât și la figurat. Află ce vedete din țară poartă la picior mărimi de bărbat.

Vedete care poară la picior mărimi mari

Sunt cunoscute, au o viață de invidiat și se bucură de toată atenția. Cu toate acesea, mai au un plus numai că acesta este la numărul încălțămintei. Anumite vedete de la noi își găsesc cu mare greutate măsura la pantof din cauza mărimii piciorului. Dintre aceste vedete face parte și Bianca Drăgușanu.

Aceasta este una dintre divele din România pentru care banii nu contează atunci când vine vorba despre noi achiziții în garderoba sa. Pentru fiecare apariție pe care o are Bianca, aceasta investește foarte mulți bani în ținute scumpe, care aparțin unui cunoscut designer.

Nu doar hainele ei sunt scumpe, dar și pantofii. Aceștia sunt făcuți la comandă pentru că blondina are nevoie de o măsură foarte mare, fiind vorba despre 41-42. Cu toate că mulți spun că această mărime este mai mult una pentru bărbați, Biancăi Drăgușanu nu îi pasă și are grijă să își aleagă cu o mare atenție fiecare pereche de pantofi, fiind foarte pretențioasă.

Desigur, Bianca Drăgușanu nu este singura care se confruntă cu această problemă. Surorile Gabor trăiesc, de asemenea, pe picior mare și nu ne referim doar la viața de lux de care acestea au parte. Monica Gabor reușește să atragă atenția de fiecare dată oriunde ar merge, datorită prezenței sale.

Nici acesteia nu îi este deloc ușor să își găsească pantofii potriviti pentru că poartă 40-41, iar de cele mai multe ori, atunci când merge la cumpărături, nu găsește ceea ce își dorește. Așadar, ca și în cazul Bincăi Drăgușanu, ea apelează la pantofii făcuți pe comandă.

vedete picior mărimi
Madalina Ghenea este una dintre vedetele care traiesc pe picior mare

Nu ai să crezi ce mărime poartă Mădălina Ghenea

Sora acesteia, Ramona, se confruntă cu aceeași situație. Cu toate că nu poartă aceeași mărime ca și Monica, îi este greu să își găsească pantofii potriviți care să o mulțumească din mai multe puncte de vedere. Ramona Gabor poartă măsura 40, însă preferă să nu acorde prea multă atenție acestui detaliu și să îl privească precum un impediment.

Una dintre cele mai frumoase românce, apreciată în întreaga lume datorită calităților sale fizice, Mădălina Ghenea trăiește la rândul ei pe picior mare. Cu toate acestea, pentru cunoscuta actriță nu reprezintă o piedică, astfel că la fiecare apariție a sa în public se afișează pe tocuri. Chiar dacă poartă măsura 42-43, reușește de fiecare dată să fie sclipitoare și să se simtă bine oriunde merge.

Roxana Ciuhulescu este încă o vedetă autohtonă foarte cunoscută. Aceasta are o înălțime de 1,90 m, dar cu toate acestea, pantoful ei este doar mărimea 40. În ciuda înălțimii ei, Roxana deține o impresionantă colecție de pantofi cu toc pe care îi poartă cu mare plăcere.