Home » Life & Style » 5 vedete care au mai mulți bani ca Regina Elisabeta a II-a. Cum au făcut averi fabuloase

5 vedete care au mai mulți bani ca Regina Elisabeta a II-a. Cum au făcut averi fabuloase

Voicu Costin / 12.06.2022, 12:20

Familia Regală are o avere netă estimată la 72,5 miliarde de lire sterline, dar averea personală a Reginei este mai mică. În ciuda averii ei, sunt celebrități care au strâns o avere mai mare decât cea a suveranei. Averea privată a Reginei Elisabeta ajunge la 370 de milioane de lire sterline. Care sunt personalitățile mai bogate decât regina Marii Britanii?

Vedetele mai bogate decât regina

Salma Hayek are o valoare de 158 de milioane de lire sterline

Ea este prima actriță mexicană nominalizată la Premiul Oscar pentru cea mai bună actriță și a doua actriță latino-americană care a primit o nominalizare la premiile Oscar, după Fernanda Montenegro. Nominalizarea la Oscar a fost pentru rolul interpretat în filmul Frida, creație pentru care a fost nominalizată și la Globul de Aur și la Premiul BAFTA.

Pe 9 martie 2007, Hayek și-a confirmat logodna cu miliardarul francez și CEO Kering François-Henri Pinault, precum și sarcina ei. Cei doi sunt fericiții părinți a unei fete în vârstă de 14 ani, pe nume Valentina Paloma Pinault. S-au căsătorit de Ziua Îndrăgostiților, în 2009 la Paris.

Împreună, cei doi au o valoare netă de 7,1 miliarde de lire sterline. Astfel și-au câștigat titulatura de una dintre cele mai bogate familii de la Hollywood.

Sir Paul McCartney

McCartney în vârstă de 79 de ani, este unul dintre cei mai bogați muzicieni din lume, cu o avere estimată la 865 de milioane de lire sterline. Pe lângă cariera sa solo de succes, McCartney câștigă bani și din muzica lansată anterior alături de Beatles. Datorită cotei sale mari obținute din drepturile de autor pentru compoziții, averea lui McCartney creşte semnificativîn fiecare an.

JK Rowling

Autoarea Harry Potter a vândut peste 500 de milioane de cărți până în prezent. Faimoasa autoare a reușit să strângă o avere colosală doar din vânzarea acestor cărți. Se crede că Rowling, în vârstă de 56 de ani, a câștigat peste un miliard de lire sterline din cărțile ei de-a lungul anilor. Ba mai mult, se știe că a obținut 200 de milioane de lire sterline din filmele Harry Potter. Averea ei netă ajunge la 850 de milioane de lire sterline.

Sir Elton John

După ce a lansat 32 de albume și a vândut peste 300 de milioane de discuri de-a lungul carierei sale, Sir Elton John în vârstă de 75 de ani, rămâne unul dintre cei mai de succes cântăreți britanici din toate timpurile. El a strâns o avere din muzică care îşi continua ascensiunea şi în prezent. Elton a strâns o avere netă de 395 de milioane de lire sterline.

David și Victoria Beckham

Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996. După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single. Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă.

Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În asociere cu casele de modă, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii. David și Victoria au o avere netă de 380 de milioane de lire sterline.