Home » Life & Style » 5 vedete din afară care au crescut în familii bogate. Au dus-o bine financiar și înainte de celebritate

5 vedete din afară care au crescut în familii bogate. Au dus-o bine financiar și înainte de celebritate

Voicu Costin / 21.05.2022, 17:30

Vedetele celebre din lume nu au plecat de jos, atunci când au ajuns pe culmile succesului, dar asta nu i-a împiedicat să arate tot ce pot și să ajungă în topurile muzicale fiind urmăriți de fanii din toată lumea. Pentru acest lucru, cu toții au muncit foarte mult și asta s-a văzut în timp. Care sunt vedetele care au avut o situația financiară mai mult decât bună, atunci când au plecat pe drumul succesului?

Vedete celebre deja bogate la început de drum

Taylor Swift

Taylor Alison Swift s-a născut pe 13 decembrie 1989, Pennsylvania, în SUA. Este cântăreață și cantautoare americană de muzică pop, country și alternative/indie. Este cunoscută pentru diversitatea ei muzicală, acompaniată de modul său „narativ” de a scrie versurile pieselor sale.

În 2005 a semnat un contract cu Big Machine Records, o casă de discuri independentă, unde își face debutul cu albumul Taylor Swift (2006). A explorat country-pop-ul pe albumul Fearless (2008), generând hiturile „Love Story” si „You Belong With Me”, ce au propulsat-o către succesul masiv internațional. Când s-a lansat în muzică, artista Taylor Swift avea deja o situaţie financiară foarte bună. Tatăl său, Scott Kingsley Swift, a fost președintele unei bănci și, ulterior, el a cumpărat o parte din casa de discuri cu care a semnat Taylor, „Big Machine Records‟.

Paris Hilton

Paris Whitney Hilton s-a născut pe 17 februarie în 1981. Este o celebritate din Statele Unite ale Americii și o moștenitoare a imperiului financiar constituit din hotelurile Hilton, precum și a celorlalte proprietăți imobiliare ale tatălui său. Pe lângă faptul că este o persoană foarte mediatizată, ea este fotomodel și actriță. Ea a fost descrisă drept o „celebutantă”, un amestec inedit de „celebritate” și „debutantă”

Vedeta Paris Hilton a atras atenția publicului larg prin viața colorată pe care a dus-o în tinerețe. Ea nu a făcut-o pentru a se îmbogăți, ci doar pentru a se remarca. Străbunicul ei, regretatul Conrad Hilton, a fost fondatorul Hilton Hotels, o mare reţea hotelieră la nivel mondial.

Lady Gaga

Stefani Joanne Angelina Germanotta s-a născut pe 28 martie 1986, New York, în SUA. Este cunoscută profesional sub pseudonimul Lady Gaga, fiind o cântăreață, textieră și actriță americană, cunoscută pentru lucrările ei neconvenționale și provocatoare, precum și pentru experimentele în materie de ținute vestimentare extravagante.

În urma unui contract fără succes cu Def Jam Recordings, Lady Gaga a lucrat în calitate de compozitoare la Sony/ATV Music Publishing, solistul Akon ajutând-o ulterior să semneze în anul 2007 un contract cu casa de discuri Interscope Records și cu propria lui companie de înregistrări, KonLive Distribution. Artista a obținut succes în următorul an după lansarea materialului discografic de debut, un album dance-pop și electropop intitulat The Fame, și a single-urilor „Just Dance” și „Poker Face”.

Dacă astăzi ne bucurăm de Wi-Fi în hoteluri, acest lucru se datorează şi lui Joseph Germanotta, tatăl artistei Lady Gaga. Germanotta este cel care introdus Wi-Fi – ul în hoteluri, fiind și un antreprenor de succes.

Bella și Gigi Hadid

Surorile Hadid fac parte dintr-una dintre cele mai bogate familii din lume. Tatăl fotomodelelor, Mohamed Hadid, este un dezvoltator imobiliar miliardar. De asemenea, mama celor două, Yolanda Hadid, a fost un model apreciat, la fel ca şi cele două fete care i-au călcat pe urme.

Ariana Grande

Ariana Grande-Butera s-a născut pe 26 iunie 1993, Florida, SUA. Este cunoscută profesional ca Ariana Grande, fiind actriță, cântăreață și cantautoare americană. Grande a debutat în actorie în 2008, jucând rolul lui Charlotte în musical-ul 13 la Broadway. Între 2010 și 2013, ea a jucat-o pe Cat Valentine în sitcomul de pe Nickelodeon – Victorious, iar mai târziu a primit un rol în Sam & Cat (2013-2014).

În martie 2013, Grande a atins un succes de mainstreams când piesa „The Way” de pe albumul său de debut Yours Truly (2013) a devenit un hit de top 10 în Billboard Hot 100. Albumul a fost bine primit și a debutat pe numărul #1 în Billboard 200. Astfel Grande a devenit prima artistă feminină a cărei înregistrare de debut s-a clasat pe prima poziție, după Animal de Kesha în ianuarie 2010, și a 15-a artistă la general.

Cântăreața s-a născut într-o familie în care afacerile erau la ordinea zilei. Tatăl ei, Edward Butera, conduce o firmă de design grafic în Florida. La rândul său, mama Arianei Grande, este un director executiv foarte cunoscut.