Home » Life & Style » Știri mondene » Cea mai urmărită femeie de pe Instagram din întreaga lume. A depășit-o pe pe Ariana Grande

Cea mai urmărită femeie de pe Instagram din întreaga lume. A depășit-o pe pe Ariana Grande

Alexandru Cazacu / 13.01.2022, 14:40

Multe dintre vedele internaționale au conturi pe diferite rețele sociale, care adună milioane de următori. Cu toate acestea, o tânără a reușit să strângă pe Instagram peste 300 de milioane de urmăritori, depășind-o chiar și pe celebra cântăreață americană, Ariana Grande. Care este cea mai urmărită femeie de pe Instagram și cu ce se ocupă, puteți afla în continuarea articolului de mai jos.

Cea mai urmărită femeie de pe Instagram din întreaga lume

Mai exact, cea mai urmărită femeie de pe Instagram este Kylie Jenner care, după cum spuneam, a reușit să strângă pe celebra platformă nu mai puțin de 300 de milioane de urmăritori. Înainte de Kylie, Ariana Grande era cea care deținea titlul.

În vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner a devenit prima femeie de pe Instagram care a reușit să strângă acest impresionant număr de urmăritori, însă contul său este al treilea cel mai urmărit de pe rețeaua socială, după pagina oficială a platformei (460 milioane de urmăritori) și Cristiano Ronaldo, care are un număr de 388 de milioane de urmăritori.

Kylie Jenner este însărcinată pentru a doua oară

Vedeta unuia dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din lume „Keeping Up with the Kardashians”, Kylie Jenner urmează să dea naștere celui de-al doilea copil. Deși a luat o pauză de pe rețelele sociale în toamna anului trecut, ea s-a întors pentru a celebra Crăciunul, postând o fotografie a mamei sale (Kris Jenner).

Ulterior, în ajunul Anului Nou, ea a vorbit despre „suferințele” prin care a trecut în 2021. Iată ce scria Kylie, potrivit antena3.ro:

„Pe măsură ce 2022 se apropie, m-am gândit la acest an ce a trecut și la binecuvântările pe care le-a adus cu el, dar și la multele suferințe pe care le-am trăit.

Nu voi uita niciodată acest an și toate schimbările semnificative pe care le-a adus în viața mea. Mă rog ca acest an nou să fie plin de multă dragoste pentru voi toți și sper că toată lumea va rămâne în siguranță și sănătoasă în această perioadă”.

Cea mai urmărită femeie de pe Instagram
Kylie Jenner a devenit cea mai urmărită femeie de pe Instagram

Cine este și cu ce se ocupă Kylie Jenner

Potrivit unui clasament publicat de revista Forbes, în anul 2019, Kylie Jenner devenea cea mai tânără miliardară din istorie. Model, antreprenor, vedetă de televiziune și sora vitregă a faimoasei Kim Kardashian, Kylie a făcut o avere impresionantă de pe urma companiei de cosmetice (Kylie Cosmetics), pe care a înființat-o în 2016. Așadar, la vârsta de doar 21 de ani, averea sa a reușit să depășească pragul de 1 miliard de dolari, potrivit adevarul.ro.

„Nu mă așteptam la nimic. Nu prevedeam viitorul. Dar aprecierea și recunoașterea fac bine. Este o plăcută bătaie pe umăr“, spunea Kylie Jenner într-un interviu acordat pentru Forbes.

După cum am menționat anterior, Kylie este cea mai mică dintre surorile Kardashian-Jenner. Ea a devenit celebră în întreaga lume odată cu apariția sa în reality-show-ul „Keeping Up with the Kardashians“, alături de surorile sale. În prezent, Kylie este într-o relație cu rapperul american Travis Scott. Cei doi au împreună o fetiță, iar acum așteaptă cel de-al doilea copil.