Home » Life & Style » 6 cupluri celebre care s-au căsătorit/logodit chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce s-a ales de relația lor

6 cupluri celebre care s-au căsătorit/logodit chiar de Ziua Îndrăgostiților. Ce s-a ales de relația lor

Voicu Costin / 14.02.2022, 20:00

Sărbătoarea dragostei a fost preluată și de români și sărbătorită în data de 14 februarie. Când dragostea dintre două persoane este mare, ei doresc să arate acest lucru tuturor, familiei și prietenilor. Când vine vorba de celebrități, unele dintre ele și-au surprins partenerii chiar de ziua Sf. Valentin. Ce vedete au ales să-și oficializeze relația chiar de Ziua Îndrăgostiților? Vezi ce soartă a avut povestea lor de dragoste, cum a evoluat relația dintre ei și ce secrete se află în spatele unor cupluri celebre a căror legătură a trecut testul timpului!

6 vedete care s-au căsătorit chiar de Ziua Îndrăgostiților

Vedetele de peste hotare au reușit să își surprindă fanii prin modul inediat de a-și sărbători dragostea. Chiar de Ziua Îndrăgostiților, ei au ținut să își manifeste dragostea supremă, de aceea, unele cupluri au ales această zi specială, destinată dragostei, pentru a face o surpriză nemaipomenită. Propuneri în căsătorie sau chiar oficializarea relației de dragoste, momente prețioase pentru orice cuplu s-au petrecut în această zi.

Salma Hayek Pinault şi François-Henri Pinault

Salma Hayek şi François Pinault s-au căsătorit în anul 2009.

„Găseşte-ţi omul protrivit!”, spunea Salma Hayek în februarie 2015, în The Edit, când a fost întrebată despre secretul mariajului ei îndelungat.

„E foarte greu de făcut asta. Pentru că sunt atât de puţini…Trebuie să te sprijine, să nu te facă niciodată să te simţi prost sau nesigură pe ține. Într-o căsnicie, importante sunt generozitatea, atenţia, să te gândeşți la cel de lângă tine tot timpul… Petreceţi timp de calitate împreună! Şi nu uitaţi toate acestea de-a lungul anilor!”, a declarat actriţa.

Cei doi sunt fericiții părinți a unei fete în vârstă de 14 ani, pe nume Valentina Paloma Pinault.

Katy Perry şi Orlando Bloom

Katy Perry a fost cerută în căsătorie într-un mod inedit de soțul ei, Orlando Bloom. De Ziua Îndrăgostiţilor, ea a avut parte de o surpriză plăcută din partea celebrului actor.

 „A fost de Valentine’s Day. Am luat cină împreună, credeam că mergem să vedem nişte artă după aceea, dar ne-am îndreptat spre un elicopter… A fost tare drăguţ! M-a cerut de soţie în elicopter!”, a declarat ea în februarie 2019.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2016 şi sunt fericiții părinți a unei fete în vârstă de 1 an, Daisy Dove Bloom.

Dennis Quaid şi Meg Ryan

Mariajul dintre Dennis Quaid şi Meg Ryan nu a avut parte de succes. Chiar dacă și-au jurat dragoste eternă şi că se vor sprijini reciproc toată viața, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Cei doi soţi l-au adus pe lume pe Jack, în aprilie 1992, însă n-au reuşit să rămână împreună nici după ce au devenit părinţi. Cei doi s-au despărţit în 1997, după aventura extraconjugală pe care Meg a avut-o cu Russell Crow.

„Motivul divorţului n-a avut nimic de-a face cu altă persoană decât noi doi. Căsnicia mea era deja pe butuci! Nimeni altcineva n-a distrus-o decât noi doi”, a dezvăluit actriţa Meg Ryan în octombrie 2000, pentru revista W.

Totuşi, dacă iubirea declarată de Valentine’s Day n-a rezistat, actorul a găsit soluţia.

„Nu exclud nimic…”, a declarat Dennis Quaid pentru Us Weekly în decembrie 2018. El a sperat că își va reface viața alături de altă femeie, iar în iunie 2020, Dennis şi-a cerut logodnica în căsătorie, pe Laurei Savoie, la un an de la logodnă.

Lady Gaga şi Taylor Kinney

Stefani Joanne Angelina Germanotta pe numele ei de scenă, Lady Gaga şi-a anunţat logodna cu Taylor Kinney în februarie 2015.

„Mi-a dăruit inima lui de Valentine’s Day, iar eu am spus «DA!»”, a postat cântăreaţa pe pagină ei de Instagram.

După o perioadă scurtă de timp, cei doi s-au despărţit în iulie 2016, după cinci ani de relație.

Christina Aguilera și Matt Rutler

Cântăreața de 39 de ani a fost cerută în căsătorie de Valentine՚s Day, în anul 2014, dar nunta nu a avut loc nici în ziua de azi, chiar dacă cei doi au împreună și o fetiță, Summer Rain Rutler.

Leighton Meester şi Adam Brody

Celebri actori, Leighton Meester şi Adam Brody s-au căsătorit pe 14 februarie 2014,  după ce au dezvăluit  că aveau o relaţie de un an de zile. Cei doi actori, s-au logodit în noiembrie şi au jucat chiar şi împreună, în comedia romantică „Vecinii/ The Oranges”. Îndrăgostiții s-ar fi căsătorit într-o ceremonie secretă, la care au participat mai mulţi prieteni.