Home » Life & Style » 7 cele mai bogate soții și iubite de fotbaliști de pe planetă. Cu ce se ocupă și ce sume impresionante câștigă

7 cele mai bogate soții și iubite de fotbaliști de pe planetă. Cu ce se ocupă și ce sume impresionante câștigă

Voicu Costin / 05.02.2022, 11:00

Iubitele fotbaliștilor au devenit celebre înainte să se cupleze cu actualii lor parteneri. Unele dintre ele și-au câștigat notorietatea în mass-media sau au atras atenția prin aparițiile la TV. Cine sunt cele mai bogate soții/iubite de fotbaliști și cu se ocupă ele aflăm în articolul următor!

7 cele mai bogate soții și iubite de fotbaliști de pe planetă

  1. Victoria Beckham, 360 milioane de lire sterline

Victoria Caroline Beckham s-a născut pe 17 aprilie 1974 şi este o femeie de afaceri, creatoare de modă, scriitoare, actriță și cântăreață de origine britanică. Beckham și-a câștigat popularitatea la sfârșitul anilor ’90, când s-a alăturat formației pop Spice Girls și a fost poreclită Posh Spice de revista britanică Top of the Pops în iulie 1996. După despărțirea de Spice Girls a urmat o carieră muzicală solo, în decursul căreia a lansat mai multe discuri single.

Beckham a cunoscut și mai mult succes pe plan internațional odată cu cariera în modă. Aceasta a inclus crearea unei linii de blugi și mai târziu propria ei marcă, dVb Style. Beckham și-a creat propria linie de ochelari de soare și de parfumuri, intitulată „Intimately Beckham”, care a fost lansată în Regatul Unit și SUA. În asociere cu casele de modă, ea a produs o gamă de genți de mână și de bijuterii. În plus, Beckham a lansat două cărți best-seller: o autobiografie și un ghid de modă.

Pe 4 iulie 1999 s-a  căsătorit cu David Beckham și au împreună patru copii.

  1. Shakira, 220 de milioane de lire sterline

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a născut pe 2 februarie 1977, Barranquilla, Columbia şi este cunoscută sub numele de scenă Shakira. Este o cântăreață, textieră, actriță, dansatoare, filantroapă și producătoare columbiană. Născută și crescută în Barranquilla, Shakira a fost denumită „Regina muzicii latine” și este remarcată pentru versatilitatea ei în muzică. Ea și-a făcut debutul înregistrărilor sub Sony Music Colombia la vârsta de 13 ani.

Cu un catalog de 145 de cântece, Shakira a vândut peste 80 de milioane de discuri, ceea ce a făcut-o una dintre cele mai bine vândute artiste muzicale din toate timpurile. Forbes a raportat că, începând cu 2018, Shakira a devenit artista latină feminină care a vândut cele mai multe albume din istorie.

În septembrie 2012 solista a confirmat printr-un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook faptul că este însărcinată, așteptând primul său copil alături de Pique. Shakira a dat naștere celui de-al doilea fiu al lor, Sasha, la 29 ianuarie 2015.

  1. Coleen Rooney, 14 milioane de lire sterline

Coleen Mary Rooney s-a născut pe la 3 aprilie 1986 şi este o scriitoare și personalitate de televiziune engleză. Este soția fostului fotbalist Wayne Rooney.

Cuplul s-a căsătorit în Portofino, Italia, pe 12 iunie 2008. Soții Rooney au patru fii.

  1. Georgina Rodriguez, 7 milioane de lire sterline

Georgina Rodríguez Hernández s-a născut pe 27 ianuarie 1994, în Argentina, şi este model și femeie de afaceri argentiniană, naționalizată spaniolă care a devenit cunoscută drept partenera fotbalistului Cristiano Ronaldo în 2017. De atunci a apărut pe multe podiumuri, în reportaje, reviste de modă și emisiuni TV.

în 2018 a devenit cea mai urmărită femeie spaniolă de pe rețeaua de socializare Instagram, intrându-și în rolul de influencer. Georgina se poate mândri cu 32 de milioane de urmăritori pe Instagram.

În februarie 2021, ea a debutat ca antreprenor pentru propriul ei brand de îmbrăcăminte „OM By G”. A realizat un documentar despre viața sa. Reality show-ul a fost lansat în întreaga lume pe 27 ianuarie 2022 prin Netflix.

Împreună cu Ronaldo are o fiică și se pregătesc să devină părinți de gemeni.

  1. Perrie Edwards, 6 milioane de lire sterline

Perrie Louise Edwards s-a născut pe 10 iulie 1993 şi este o cântăreață engleză și membră a grupului britanic de fete Little Mix. Începând cu 2021, grupul a vândut peste 60 de milioane de discuri în întreaga lume, făcându-le unul dintre cele mai bine vândute grupuri de fete din toate timpurile.

În noiembrie 2016, Edwards a început să se întâlnească cu fotbalistul profesionist englez Alex Oxlade-Chamberlain, dar relația lor nu a fost confirmată până în februarie 2017. La 10 mai 2021, Edward a anunțat că așteaptă primul ei copil cu Oxlade-Chamberlain, iar pe 21 august 2021 cuplul și-a întâmpinat fiul, Axel Xander Oxlade-Chamberlain.

  1. Christine Lampard, 5 milioane de lire sterline

Christine își făcea proprii bani cu mult înainte să-l cunoască pe Frank Lampard. Ea este prezentatoare TV și a găzduit mai multe emisiuni de-a lungul timpului. În octombrie 2009, ea a început o relație cu fotbalistul Frank Lampard. Cuplul s-a căsătorit pe 20 decembrie 2015 şi au doi copii.

  1. Oriana Sabatini, 4 milioane de lire sterline

Oriana Gabriela Sabatini Fulop, născută la 19 aprilie 1996, este model, actriță și cântăreață argentiniană. Oriana este iubita lui Paolo Dybala, starul lui Juventus.