Home » Sport » Cristiano Ronaldo – 9 lucruri mai puțin știute. Câți copii are, cum era poreclit în copilărie și de ce a decis să nu își facă niciodată tatuaje

Cristiano Ronaldo – 9 lucruri mai puțin știute. Câți copii are, cum era poreclit în copilărie și de ce a decis să nu își facă niciodată tatuaje

Alexandru Cazacu / 29.10.2021, 19:48
Cristiano Ronaldo – 9 lucruri mai puțin știute. Câți copii are, cum era poreclit în copilărie și de ce a decis să nu își facă niciodată tatuaje

Fără doar și poate, Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, fiind cunoscut în toate colțurile lumii. Cu toate acestea, există multe lucruri care nu se cunosc despre celebrul fotbalist. Așadar, noi ți-am pregătit în continuarea acestui articol o listă cu unele lucruri mai puțin știute despre Cristiano Ronaldo.

Lucruri mai puțin știute despre Cristiano Ronaldo

După cum spuneam, Cristiano Ronaldo se numără printre cei mai cunoscuți fotbaliști din toate timpurile. Deși a pornit de jos, el a ajuns pe culmile succesului. Deși reputația sa a ajuns în toate colțurile lumii, există încă multe lucruri mai puțin cunoscute despre celebrul jucător de fotbal. Haideți să vedem care sunt acestea.

Plângăciosul

Încă de la o vârstă fragedă, Cristiano Ronaldo iubea extrem de mult fotbalul. De fapt, dragostea lui pentru acest sport era atât de mare încât obișnuia să plângă atunci când lucrurile nu ieșeau cum voia el pe teren. Ei bine, se pare că acesta a fost și motivul pentru care era poreclit ”plângăciosul”.

De ce nu se tatuează Cristiano Ronaldo

În ultima vreme, majoritatea jucătorilor de fotbal obișnuiesc să își facă din ce în ce mai multe tatuaje. Ei bine, după cum ați putut observa, Cristiano Ronaldo face excepție din acest punct de vedere. Se pare că motivul pentru care nu își dorește niciun tatuaj este faptul că donează constant sânge. Ba chiar mai mult de atât, el a donat sânge și pentru fiul fostului său coleg de echipă, Carlos Martins.

Este jucător de poker

Deși fotbalul este marea sa pasiune, lui Cristiano Ronaldo îi place și poker Texas hold ‘em. Celebrul fotbalist a început să joace acest joc împreună cu prietenii, pe când avea în jur de 20 de ani. Chiar și în prezent joacă în mod regulat acest joc, iar cei cu care a jucat susțin că este chiar foarte bun la poker. Se pare că emoțiile nu-l trădează și joacă la cacealma ori de câte ori are ocazia.

A aruncat cu scaunul după un profesor

Ei bine, Cristiano Ronaldo nu a fost chiar un elev model. Ba chiar se pare că a făcut destul de multe șotii pe vremea când era la școală. Un eveniment mai puțin obișnuit s-a petrecut pe vremea când fotbalistul avea 14 ani. Mai exact, Cristiano a aruncat cu un scaun spre unul dintre profesorii săi, fapt pentru care a fost exmatriculat de la școala respectivă, potrivit celor de la romaniasoccer.ro.

Îi place să joace și Bingo

Pe lângă jocul de cărți menționat mai sus, lui Cristiano Ronaldo îi place și Bingo. Chiar el însuși spunea că acest joc i se pare extrem de distractiv. Spunea că îi place foarte mult pentru că ”poți sta acolo să aștepți acel număr care să îți aducă bucurie”.

Ce nu se știe despre Cristiano Ronaldo
Lucruri mai puțin cunoscute despre Cristiano Ronaldo

Muzeul dedicat vieții lui Cristiano Ronaldo

Fiind foarte îndrăgit în Madeira, autoritățile din Funchal i-au adus un omagiu fotbalistului, prin inaugurarea unui muzeu, dedicat vieții sale. În interiorul muzeului respectiv se găsesc poze foarte rare ale lui Cristiano Ronaldo, dar și trofee și premii pe care acesta le-a câștigat de-a lungul anilor. Ba chiar mai mult de atât, portughezii i-au făcut și o statuie din bronz.

Cristiano Ronaldo, primul jucător de fotbal care a primit premiul Puskas

Mai exact, în anul 2009, fotbalistul portughez a devenit primul jucător de fotbal care a primit premiul Puskas. Acesta este oferit în fiecare an pentru cel mai frumos gol dintr-un sezon. Reușita care i-a adus acest premiu lui Cristiano Ronaldo a fost golul marcat în meciul cu FC Porto din semifinalele Champions League.

Cristiano Ronaldo așteaptă încă doi copii

Nu cu mult timp în urmă, Cristiano s-a pozat alături de soția sa, Georgina Rodriguez, anunțându-și fanii că așteaptă venirea pe lume a gemenilor. Celebrul fotbalist portughez mai are 4 copii. Trei dintre ei sunt făcuți cu o mamă surogat, iar cu Georgina mai are o fetiță de trei ani. Așadar, după nașterea gemenilor, Cristiano Ronaldo va fi tată a nu mai puțin de șase copii.

Un prieten i-a cedat locul în echipa

Pe vremea când era la început de carieră, Cristiano nu a fost primit la selecțiile de la Andorinha. Se pare că în locul său era preferat Albert Fantrau, care i-a cedat locul. Ulterior, după ce a devenit celebru în toată lumea, Ronaldo i-a mulțumit lui Fantrau pentru că s-a retras ca să-i facă loc în echipă. Fiind întrebat care a fost motivul pentru care a luat această decizie, Fantrau a spus că s-a retras deoarece Cristiano Ronaldo era mai bun decât el, potrivit sursei citate.