Home » Life & Style » Știri mondene » Alisha Lehmann: biografie, carieră, viață personală. Imagini uimitoare cu cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume

Alisha Lehmann: biografie, carieră, viață personală. Imagini uimitoare cu cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume

Manolică Anca / 27.01.2022, 17:08

Alisha Lehmann este o jucătoare de fotbal elvețiană care a crescut rapid în fotbalul feminin ca atacant. Născută la 21, ianuarie 1999, ea a devenit cunoscută pe scară largă odată cu primele sale apariții în tricoul echipei BSC YB Frauen în 2016 și al echipei naționale a Elveției în 2017. Descoperă mai multe detalii interesante despre cea supranumită cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume. A renunțat la iubita sa pentru un celebru fotbalist.

Viața și cariera sportivei Alisha Lehmann

Alisha Lehmann s-a născut și a crescut în Tagertschi, Elveția, în 1999. Mai are un frate și o soră, dar nu se cunosc informații prea multe despre cei doi. Sportiva a descoperit și s-a îndrăgostit de fotbal la vârsta de cinci ani și, de când a pășit pentru prima dată pe un teren și a jucat un meci, a simțit că asta dorește să facă pe viitor.

Ascensiunea sa în lumea fotbalului profesionist este imbatabilă. Inspirația de a juca fotbal i-a venit de la fratele și cei doi verișori ai săi. A crescut alături de ei și a încercat să îi imite în tot ceea ce ținea de acest sport. De la ei a învățat primii pași, a crescut și a devenit jucătoarea profesionistă de astăzi.

A fost supranumită cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume

În prezent, ea joacă pe post de atacant la echipa Aston Villa și, de asemenea, este om de bază în echipa națională a Elveției. Cariera de tineret a început-o la clubul FC Konolfingen, iar în 2016, Alisha a început să joace pentru echipa BSC YB Frauen, vreme de doi ani.

Alisha Lehmann
Alisha Lehmann

Din 2018 până în 2021, sportiva a făcut parte din echipa West Ham United, după care a jucat la Everton sub formă de împrumut, alăturându-se mai apoi echipei Aston Villa. La campionatul feminin sub 19 ani al UEFA din 2018, care a avut loc în Elveția, Alisha Lehmann a făcut parte din topul marcatoarelor turneului.

Alisha Lehmann a fost descrisă ca o jucătoare versatilă, care are capacitatea de a juca pe ambele părți ale terenului și nu se teme de pozițiile de mijloc, sau de atacant. La descrierea ei se adaugă faptul că este una dintre cele mai frumoase și mai sexy jucătoare atât în interiorul, cât și în afara țării sale.

Câți bani câștigă frumoasa blondină

Alisha a început să joace și să exceleze la fotbal de la o vârstă fragedă. Datorită începutului său timpuriu, ea se numără printre cele mai bune jucătoare de fotbal din lume, iar salariul este pe măsură. Averea netă a Alishei Lehmann este cuprinsă între 1 milion de dolari și 5 milioane de dolari, dar nu se cunoaște defalcarea salariului ei. O parte semnificativă a veniturilor ei provine din cariera de fotbalistă, dar nici contractele de imagine nu sunt deloc de neglijat.

Sportiva a crescut iubind moda și machiajul. Îi place să se îmbrace frumos și să arate perfect pe terenul de fotbal. Datorită entuziasmului ei pentru aparatul de fotografiat și trăsăturilor frumoase, ea a obținut mai multe contracte în modeling, pozând pentru multe branduri cunoscute.

Cu cine se iubește în prezent

În ceea ce privește viața sa amoroasă, cea mai sexy jucătoare de fotbal din lume a uimit recent pe toată lumea. Până anul trecut, aceasta trăia o frumoasă poveste de iubire cu o altă jucătoare de fotbal elvețiană, Ramona Bachmann, colega ei de națională, în prezent legitimată la PSG, cu care nu ezită niciodată să se afișeze. Mai mult, Alisha declara în urmă cu mai mulți ani că Ramona e modelul ei în fotbal.

Alisha Lehmann se iubește acum cu Douglas Luiz
Alisha Lehmann se iubește acum cu Douglas Luiz

Dar, recent, jucătoarea de la Aston Villa a decis să-și refacă viața, de data aceasta cu un bărbat. Alisha Lehmann formează acum un cuplu celebrul jucător de fotbal, Douglas Luiz (23 de ani), care joacă și el la clubul Aston Villa. Cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare în care cei doi apar a devenit rapid virală.