Home » Life & Style » Știri mondene » Irina Shayk, imagini nemaivăzute. Cum arăta înainte să ajungă celebră. Povestea de viață plină de ambiție și motivație

Irina Shayk, imagini nemaivăzute. Cum arăta înainte să ajungă celebră. Povestea de viață plină de ambiție și motivație

Toader Mihai / 11.01.2022, 10:23

Irina Shayk, pe numele real Irina Valeryevna Shaykhlislamova, este un model de nivel internațional cu rădăcini tătare. Datorită aspectului său de invidiat și a perseverenței, a devenit cunoscută în afara Rusiei, câștigând mai întâi inima celebrului fotbalist Cristiano Ronaldo și apoi a actorului de la Hollywood, Bradley Cooper. Iată cum arăta înainte să ajungă celebră

Irina Shayk, copilărie și familie

Acum, Irina Shayk are totul: faimă, bani, fani și un bărbat iubit, tatăl copilului ei. Dar drumul său spre apogeul carierei a fost spinos. Irina s-a născut pe 6 ianuarie 1986, în orașul minier Yemanzhelinsk, la 50 de kilometri de Chelyabinsk.

Familia Shaykhlislamov trăia sărăcăcios: tatăl Valery, de etnia tătarilo din Volga, a lucrat în mina de cărbune, iar mama Olga, de etnie slavă de est, era profesoară de pian la grădiniță. Irina a moștenit tot ce era mai bun de la părinții ei: munca grea, perseverența, frumusețea orientală de la tatăl ei, iar dragostea pentru muzică de la mama ei.

Trăiau într-un oraș foarte mic, de fapt, un sat, în care toată lumea locuia pe aceeași stradă și cunoștea pe toată lumea. Familia Irinei avea propria grădină, fiind dificil de supraviețuit fără ea. Cultivau cartofi, roșii și castraveți pe cont propriu. Încă din copilărie, aceasta a ajutat-o pe mama sa la grădină. Din păcate, pe când ea avea numai 14 ani, tatăl ei a murit de cancer pulmonar. Pentru a le crește pe ambele fiice, mama fotomodelului a trebuit să muncească mult.

Irina Shayk, alături de mama sa, Olga
Irina Shayk, alături de mama sa, Olga

A început cu muzica, dar modelingul a fost pasiunea care a împlinit-o

Shayk a început încă de mică să învețe cum să cânte la instrumente muzicale. La vârsta de șase ani știa deja să cânte la pian, iar la nouă a fost înscrisă la o școală de muzică unde a studiat șapte ani. După ce a terminat liceul, Irina Shayk a intrat la Universitate pentru a studia marketing, dar a renunțat.

S-a înscris apoi la o școală de frumusețe și a fost văzută de un agent de modelling care a îndemnat-o să participe la concursul de frumusețe Miss Chelyabinsk, din 2004. Concurs pe care l-a și câștigat. Acesta a invitat-o pe fată la Paris. Irina nu avea de gând să devină model profesionist, dar a înțeles că acest contract îi va aduce ceva bani pentru a-și ajuta familia și a fost de acord.

Dar persistența ei înnăscută a ieșit la iveală. Încă din 2007, Irina Shayk a pozat pentru Elle, Glamour, Annabelle, GQ, Jalouse, Bolero, iar Intimissimi a invitat-o pe Irina să participe la o campanie publicitară. Aceasta a devenit ulterior și ambasadoarea internațională a brandului, înlocuind-o pe brazilianca Ana Beatriz Barros.

În 2011, după o competiție acerbă cu multe rivale, a fost primul model rus care a apărut în Sports Illustrated Swimsuit Edition. Fotografi de renume mondial Pamela Hanson, Steve Early, Rennie Maifredi au lucrat cu fotomodelul la ședința foto.

Supermodelul Irina Shayk
Supermodelul Irina Shayk

În diferite momente, fotografiile Irinei Shayk au decorat cataloagele mărcilor de lenjerie: El Corte Ingles, Armani, Intimissimi, Guess, Oceano by La Perla, Triumph. Mai târziu, Intimissimi, Armani, Guess, Beach Bunny, Lacoste, La Perla, Givenchy Jeans au făcut-o pe fată imaginea brandurilor lor. De asemenea, dea lungul carierei sale, a defilat pe marile podiumuri pentru cele mai exlusiviste branduri din lume. Models.com a inclus-o pe Irina Shayk în topul celor mai sexy zece modele din lume.

Viața personală a fotomodelului Irina Shayk

În 2010, Irina Shayk a început să se întâlnească cu legendarul fotbalist Cristiano Ronaldo, pe care l-a cunoscut la o ședință foto pentru Armani. Aventura i-a sporit popularitatea, iar numărul onorariilor a urcat până la ceruri. Lucrurile au mers până aproape de căsătorie. Venerabilul fotbalist i-a prezentat-o pe iubita sa rusă părinților săi. Cu reticență, Irina i-a iertat lui Ronaldo o aventură cu o chelneriță din America, iar apoi cu modelul argentinian Andressa Urach și cu prezentatoarea TV Lucía Villalón.

Supermodelul Irina Shayk și Cristiano Ronaldo
Supermodelul Irina Shayk și Cristiano Ronaldo

Trecuseră cinci ani de când se cunoscuseră, iar Irina nu a mai așteptat cererea în căsătorie mult visată. Programele lor încărcate – ea avea filmări constante, el se antrena foarte mult – aproape că nu le permiteau să fie împreună. În cele din urmă, în 2015, modelul a cerut o pauză: „Ronaldo este un bărbat infantil, iresponsabil și neserios”.

Noul concurent pentru inima frumuseții rusești a apărut rapid

A fost actorul hollywoodian Bradley Cooper, în vârstă de 40 de ani, nominalizat la Oscar, care trecuse recent prin despărțirea de modelul Suki Waterhouse. Cooper și Shake s-au întâlnit la o petrecere și au început să vorbească. La început, cuplul s-a prefăcut că nu se cunoaște, dar, după cinci luni de relație tumultoasă, îndrăgostiții s-au plictisit de secrete și intrigi, iar paparazzi vânduseră deja în acel moment tabloidelor imagini cu sărutul lor fierbinte.

Irina Shayk și Bradley Cooper
Irina Shayk și Bradley Cooper

Actorul i-a prezentat-o pe iubita sa mamei sale, care a fost încântată de viitoarea noră.La sfârșitul anului 2016, Bradley a cerut-o în căsătorie Irinei, iar în martie 2017 s-a născut primul lor copil, Lea De Seine Shayk-Cooper.

În 2019, au început să apară zvonuri în mass-media despre o posibilă aventură a bărbatului cu Lady Gaga, protagonista din filmul A Star is Born. Actorul nu a fost rușinat de soția sa care stătea lângă și flirta cu Gaga la Oscaruri. Și deși cântăreața a negat o aventură cu Cooper, totul a devenit clar când Irina Shayk a plecat din conacul Bradley în vară și Lady Gaga a înlocuit-o.

Irina Shayk a avut ditotdeauna o frumusețe aparte, iar drept dovadă stau imaginile cu aceasta din adolescență. Atunci când a împlinit 36 de ani, fotomodelul a postat câteva fotografii cu ea bebeluș sau de la vârsta adolescenței. Într-una din ele apare alături de mama sa, Olga.