Home » Life & Style » 7 staruri celebre care schimbă prefixul anul acesta. Aceste vedete împlinesc 60 de ani în 2022

7 staruri celebre care schimbă prefixul anul acesta. Aceste vedete împlinesc 60 de ani în 2022

Voicu Costin / 16.02.2022, 20:00

Știm cu toții că îmbătrânirea este inevitabilă, dar în anumite cazuri acest lucru pare să nu se vadă. Cel puțin dacă este să ne raportăm din punct de vedere fizic. Obișnuiți  ii vedem mereu pe marile ecrane, unele staruri parcă nu vor  își arate vârstaîn ciuda faptului  nu mai sunt la prima tinerețe. Fără îndoială, veți rămâne surprinși să aflați că anumite vedete se apropie de o vârstă memorabilă în acest an. Cine sunt unele dintre cele mai îndrăgite celebrități care schimbă prefixul?

Vedete de la Hollywood care împlinesc 60 de ani

  1. Legenda de la Hollywood Tom Cruise își va marca cea de-a 60-a aniversare pe 3 iulie

A primit diverse premii de-a lungul carierei sale, inclusiv trei premii Globul de Aur, pe lângă nominalizări pentru un premiu de film al Academiei Britanice și trei premii ale Academiei Americane. Pentru rolul din Jerry Maguire (1996), a câștigat un Glob de Aur pentru cel mai bun actor și a primit a doua sa nominalizare la Oscar.

Performanța lui Cruise ca speaker motivațional în filmul dramă Magnolia (1999) i-a adus un alt premiu la Globurile de Aur și o nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

  1. Demi Moore va împlini 60 de ani pe 11 noiembrie

Premiile ei includ nominalizări pentru un premiu Critics’ Choice Movie Award, două premii Globurile de Aur, un premiu Primetime Emmy și un premiu Screen Actors Guild. Ea este recunoscută ca un simbol al feminităţii pentru aspectul ei și imaginea ca model.

Moore a fost căsătorită de trei ori, cu muzicianul Freddy Moore și cu actorii Bruce Willis și Ashton Kutcher. Ea are şi trei copii din relaţia cu Willis.

  1. Îndrăgitul comedian Steve Carell va împlini 60 de ani pe 16 august.

Rolul său de antrenor de lupte și criminal condamnat, John Eleuthère du Pont, în filmul dramă Foxcatcher (2014), i-a adus nominalizări la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor, premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un film dramă și premiul BAFTA pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

  1. Actorul englez Ralph Fiennes își va sărbători cea de-a 60-a aniversare pe 22 decembrie

Un cunoscut interpret al pieselor lui Shakespeare, acesta s-a remarcat inițial ca actor al Royal Shakespeare Company.

Pentru rolul lui Amon Goeth din Lista lui Schindler (1993), Fiennes a câștigat Premiul BAFTA pentru cel mai bun actor într-un rol secundar, a fost nominalizat și la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secunda, dar și la Globurile de Aur. Pentru rolul Contelui Almásy din Pacientul englez (1996) a obținut a doua nominalizare la Oscar, la categoria „Cel mai bun actor”, precum și la BAFTA și Globurile de Aur. A mai jucat în seria Harry Potter, în rolul lordului Cap-de-Mort și în seria James Bond, în rolul lui M.

  1. Wesley Snipes împlinește 60 de ani pe 31 iulie.

Este un actor, producător de film și expert în arte marțiale. A apărut în numeroase filme artistice, acţiune, thrillere și drame. Este cel mai cunoscut pentru interpretarea rolului principal în trilogia Blade, bazată pe benzile desenate Marvel.

  1. Legendarul rocker Jon Bon Jovi va împlini 60 de ani pe 2 martie.

Cunoscut profesional ca Jon Bon Jovi, acesta un cântăreț, compozitor, chitarist și actor american. El este fondator și lider al trupei rock, Bon Jovi, care a fost înființată în 1983.

În anii 1990, Bon Jovi a început şi o carieră de actor, jucând în filmele Moonlight, Valentino și U-571 și apărând în serialele Sex and the City, Ally McBeal și The West Wing.

În 1996, revista People l-a numit unul dintre „Cei mai frumoși 50 de bărbaţi din lume”. În 2000, People i-a acordat titlul de „cel mai sexy star rock”.

  1. Jim Carrey și-a sărbătorit ziua de naștere pe 17 ianuarie

A devenit cunoscut în urma unor filme, precum: Pet Detective, The Mask și Dumb and Dumber. În anii 2000, el a uimit pentru portretizarea lui Grinch în How the Grinch Stole Christmas și pentru comedia Me, Myself & Irene.

Carrey a atras atenția pentru rolurile sale principale din The Truman Show (1998) și Man on the Moon (1999) câștigând premii Globul de Aur pentru fiecare film. The Guardian l-a numit unul dintre cei mai buni actori care nu au primit niciodată o nominalizare la Oscar.