Home » Life & Style » De ce au divorțat, de fapt, Bruce Willis și Demi Moore. Adevăratul motiv, scos la iveală după mai de 20 de ani de la despărțire

De ce au divorțat, de fapt, Bruce Willis și Demi Moore. Adevăratul motiv, scos la iveală după mai de 20 de ani de la despărțire

Violeta Badea / 08.06.2021, 09:29

Bruce Willis și Demi Moore fac încă subiectul presei din întreaga lume, deși drumurile lor s-au depărțit în urmă cu 21 de ani. Cuplul celebru de la Hollywood a fost admirat de toată lumea, dar povestea lor s-a încheiat cu un divorț. Multe amănunte au rămas secrete, deoarece actorii au evitat să facă declaraţii cu privire la cauzele despărţirii. Adevăratul motiv a ieșit la iveală abia acum. Iată de ce au divorțat, de fapt, Bruce Willis și Demi Moore.

De ce au divorțat, de fapt, Bruce Willis și Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore s-au cunoscut la premiera unui film, Stakeout, în anul 1987. La vremea aceea, ambii actori erau implicați în alte relații, ba chiar vedeta se afla în compania altui bărbat. Demi Moore s-a afișat la brațul fostului său logodnic, Emilio Estevez, care era vedeta filmului. Actriția spunea în memoriile sale că relația lor se încheiase și erau doar prieteni, deoarece actorul o înșelase.

Actrița din „Fantoma mea iubită” a arătat senzațional la acel eveniment, iar Estevez i-a atras atenția că Bruce Willis a admirat-o toată seara. La început, actriţa a crezut că fostul său logodnic spune acest lucru doar din gelozie. Totuşi, atunci când Willis s-a apropiat și a întrebat dacă îi poate aduce o băutură a înţeles că nu era totul doar o imaginație. Demi Moore a oferit câteva detalii legate de seara respectivă.

 „Bruce era atât de galant – în felul său plin de viaţă, un adevărat gentleman. Când am spus că este timpul să mă duc acasă, s-a oferit să mă ducă la maşină. Era atât de dornic de asta, ca un băieţel care nu voia să rateze camionul cu îngheţată. Când mi-a cerut numărul, am simţit un val, ca în adolescenţă.”, a povestit actrița în memoriile sale, Inside Out.

Demi Moore si Bruce Willis
Demi Moore si Bruce Willis

Adevăratul motiv, scos la iveală după mai de 20 de ani de la despărțire

Demi Moore și Bruce Willis s-au plăcut, s-au iubit și au devenit cel mai râvnit cuplu de la Hollywood. Toată presa a fost cu ochii pe ei încă de la primele întâlniri, iar fanii i-au apreciat foarte mult. Cei doi au avut o căsnicie frumoasă vreme de 15 ani și au împreună trei fiice frumoase: Rumer (32 de ani), Scout (29 de ani) și Tallulah (27 de ani). Nimeni nu se aștepta ca relația lor să se deterioreze în timp și să se încheie cu un divorț.

Demi Moore a povestit în autobiografia sa că Bruce Willis nu s-a putut acomoda cu faima ei. La vremea accea era cea mai bine plătită actriţă de la Hollywood. Din spusele actriței, protagonistul seriei „Greu de ucis” era adeptul unei căsătorii tradiționale. Acesta își dorea foarte mult ca bărbatul să-și întrețină familia, iar femeia să stea acasă pentru a avea grijă de copii. Un alt motiv ar fi acela că Willis îşi dorea libertatea în locul stabilităţii.

„Bruce se pregătea să meargă să facă un film care se înregistra în Europa,  Hudson Hawk . Era o adevărată forfotă în jurul său, avea un buget imens. Bruce a lucrat la poveste şi a scris câteva dintre melodii. Chiar înainte de a pleca, a aruncat bomba: >”, și-a amintit actrița.

După divorț, Demi Moore a încercat să-și refacă viața, dar fără succes. Actrița a avut o relație cu Ashton Kutcher în anul 2003. În ciuda diferenței de vârstă de 16 ani dintre ei doi, Demi și Ashton s-au căsătorit în anul 2005. Povestea lor de iubire nu a durat prea mult timp și au divorțat în 2013. Ulterior, actrița a intrat în depresie și a trebuit să se interneze într-o clinică de specialitate.