Home » Life & Style » Ce face și cum arată acum Facundo Arana, Ivo din Înger Sălbatic. Imagini uimitoare cu actorul și familia lui. Foto

Ce face și cum arată acum Facundo Arana, Ivo din Înger Sălbatic. Imagini uimitoare cu actorul și familia lui. Foto

Violeta Badea / 05.06.2021, 13:34

Telenovela „Înger Sălbatic” a făcut furori în urmă cu 20 de ani, iar acest lucru li se datorează și actorilor principali Natalia Oreiro și Facundo Arana. Cu siguranță, toate femeile își amintesc de actorul argentinian chipeș, înalt, blond și cu ochii albaștri. Iată ce face și cum arată acum Facundo Arana, Ivo din „Înger Sălbatic”. Imagini uimitoare cu actorul și familia lui.

Ce face și cum arată acum Facundo Arana, Ivo din Înger Sălbatic

Facundo Arana si Natalia Oreiro
Facundo Arana si Natalia Oreiro

Deși au trecut mai mult de două decenii de la apariția celebrei telenovele „Înger sălbatic”, multe femei încă mai suspină după frumosul actor argentinian, Facundo Arana, acesta l-a interpretat pe Ivo, iubitul Nataliei Oreiro din renumita telenovelă. La începutul anilor 2000, chipeșul actor blond juca rolul unui tânăr care făcea parte dintr-o familie bună. Părinții acestuia o angajează ca menajeră pe Milagros (Natalia Oreiro), o fată săracă si orfană.

Ivo se îndrăgostește iremediabil de tânără, deși era un băiat obișnuit cu multe aventuri și dorea doar să se joace cu femeile. La rândul ei, Milagros ajunge să-l iubească pe el și încearcă să îl schimbe și să îl cucerască. Cei doi trec prin numeroase întâmplări amuzante, se ceartă , se împacă și se tachinează. După un timp, fata află că este este, de fapt, fiica tatălui lui Ivo și crede ca Ivo este fratele ei. În final, cei doi află că nu sunt frați și își continuă povestea de iubire.

Dacă despre Natalia Oreiro s-au mai scris destule lucruri, Facundo Arana a dispărut multă vreme din lumina reflectoarelor. Actorul a ajuns la vârsta de 49 de ani și este un familist convins. Actorul formează un cuplu din anul 2007 cu modelul argentinian María Susini, cu care are trei copii, pe India, Moro şi Yaco. Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2012 şi de atunci sunt de nedespărțit.

Cu ce se ocupă Facundo Arana

Facundo Arana, sotia si cei trei copii
Facundo Arana, sotia si cei trei copii

Facundo Arana s-a axat foarte mult pe sport și pe o alimentație sănătoasă. Actorul este pasionat de surf, iar la capitolul performanțe putem puncta că a reușit să escaladeze Everestul, lucru care nu este la îndemâna oricui. După succesul de care s-a bucurat în „Înger Sălbatic”, Facundo Arana a continuat să joace în diferite seriale, dar nici unul nu s-a ridicat la nivelul celui menționat mai devreme.

Totuși, chipeșul blond s-a ocupat o perioadă și de muzică, saxofonul fiind instrumentul lui preferat. De altfel, acesta face parte dintr-o trupă, Facundo Arana & The Blue Light Orquestra, având regulat turnee în America de Sud. Înainte de a ajunge celebru, actorul a fost diagnosticat cu boala Hodgkin, o inflamare canceroasă a ganglionilor limfatici.

Facundo s-a luptat ca un erou cu teribila boală, făcând numeroase ședințe de chimioterapie. În ciuda tuturor greutăților, actorul a reușit să depășească greutățile și să ajungă unul dintre ceimai apreciați actori. Puțină lume știe că Facundo Arana a fost la început saxofonist pe stradă, iar acolo a fost remarcat de Leto Espinosa, autorul și regizorul serialului „Kanto Rodado” sau „Cântând în plinătate”.