Home » Life & Style » Cum a ajuns să arate Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun, la 63 de ani. De nerecunoscut

Cum a ajuns să arate Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun, la 63 de ani. De nerecunoscut

Alexandru Cazacu / 23.05.2021, 13:18
Cum a ajuns să arate Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din „Top Gun, la 63 de ani. De nerecunoscut

Kelly McGillis a devenit cunoscută în lumea întreagă după ce a jucat rolul iubitei lui Tom Cruise din celebrul film de acțiune din 1986, ”Top Gun”. La acea vreme, actrița avea doar 29 de ani și era considerată ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lume. Cum arată Kelly McGillis acum, la 63 de ani, puteți afla mai departe.

Cum arată Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din ”Top Gun”

Rolul jucat alături faimosul actor de la Hollywood, Tom Cruise, a făcut ca Kelly să devină foarte celebră în acea perioadă. Ba chiar mai mult de atât actrița a devenit o frumusețe emblematică a acelor ani. Blondă, înaltă și cu un păr superb, Kelly era extrem de atrăgătoare, cucerind inimile multor bărbați.

În urma rolului jucat în „Top Gun”, care a înregistrat un succes incredibil, Kelly McGillis a primit mai multe oferte. Așadar, frumoasă actriță a mai jucat în peste 50 de filme. Cu toate acestea, ulterior Kelly și-a pierdut notorietatea și a decis să se retragă din lumea cinematografică de la Hollywood.

Kelly McGillis nu a avut o viață ușoară

Deși majoritatea, vedetelor de la Hollywood duc o viață de invidiat, viața actriței despre care vorbim, nu a fost una tocmai ușoară. Kelly MCGillis a fost surprinsă Hendersonville, North Carolina, așa cum nu multă lume o cunoaște. Actrița nu mai seamănă deloc cu ”Charlotte” din Top Gun, filmul care a făcut-o cunoscută în toată lumea, arătând total diferit de felul în care arăta la acea vreme. Mulți oameni nici nu o mai recunosc atunci când merge pe stradă.

Mai exact, actrița nu mai are nimic din farmecul pe care îl avea la 28 de ani, când a cucerit inimile multor bărbați din întreaga lume. Kelly are în prezent 63 de ani, însă, Tom Cruise care este cu doar cinci ani mai tânăr pare neschimbat.

Cum arată acum Kelly McGillis, iubita lui Tom Cruise din filmul ”Top Gun”
Cum arată acum Kelly McGillis, actrița care a jucat alături de Tom Cruise în ”Top Gun”

Ei bine, nu mulți sunt cei care știu că viața lui Kelly nu a fost deloc ușoară. Pe când avea doar 25 de ani, ea a trecut printr-un moment traumatizant, care urma să-i marcheze întreaga viața. Mai exact, pe vremea când urma cursurile de la ”Juilliard School” din Manhattan, actrița fost violată şi bătută de doi tineri, care au năpustit peste ea în apartament. Infractorii i-au spart ușa și au amenințat-o cu un cuțit, spunându-i că o omoară. După această traumă, Kelly McGillis nu a reușit să doarmă nopțile mai mulți ani la rând, deoarece îi era teamă că ar putea să treacă din nou printr-o astfel de experiență.

Actrița din Top Gun a fost căsătorită de două ori

Câțiva ani mai tîrziu, Kelly McGillis s-a căsătorit, însă mariajul nu a mers. Ba chiar s-a căsătorit și a doua oară, dar din nefericire și acest mariaj a eșuat. Ulterior, în anul 2009, Kelly a mărturisit că este lesbiană și a avut o relaţie cu Melanie Leis. Acum, Kelly locuieşte în North Carolina, unde joacă şi predă actorie. Vedeta a putut fi urmărită cel mai recent, în 2017, în filmul ”Maternal Secrets” și în seria tv ”Dirty John” din 2020.