Home » Life & Style » 9 locuri ideale pentru a face cele mai frumoase poze pentru Instagram. Unde poți să creezi cele mai reușite fotografii

9 locuri ideale pentru a face cele mai frumoase poze pentru Instagram. Unde poți să creezi cele mai reușite fotografii

Voicu Costin / 09.01.2022, 19:49

Fotografiile din vacanțe reprezintă pentru fiecare dintre noi amintiri neprețuite de care putem să ne bucurăm mereu în ciuda trecerii timpului. Fotografiile surprind cele mai inedite momente sau cele mai superbe locuri și peisaje când vine vorba de vacanțe. Vrem să împărtășim apusurile de soare sau locurile superbe unde ajungem prin imortalizarea momentelor pe rețelele sociale. Instagram este una dintre ele, unde putem posta imaginile din vacanță. Vedeți câteva locuri ideale pentru a face cele mai frumoase poze pentru Instagram!

9 locuri ideale pentru a fi postate pe Instagram

Byron Bay (Australia)

Australia se mândrește cu plajele sale superbe. Nisipul alb, apa cristalină, palmierii și apusurile superbe creează un cadru de basm pentru pozele de vacanță inedite. Filtrele nu își mai au rostul. Golful Byron din New South Wales se mândrește cu un astfel de peisaj și reușește să îți taie respirația fără nici o îndoială.

Muntele Yoshino (Japonia)

Țara Soarelui Răsare, cum mai este denumită Japonia, reprezintă un simbol al peisajelor artistice naturale. Sezonul înfloririi cireșilor poate fi cel mai frumos cadru natural pe care l-ați putea vedea vreodată. Muntele Yoshino este un loc superb pentru a va bucura ochii de un spectacol superb oferit de cireșii înfloriți. Scenele surprinse pe culmile munților vor face geloși orice urmăritor de pe Instagram.

Oia (Grecia)

Țara recunoscută la nivel mondial pentru nisipul alb și apa cristalină atrage milioane de turiști anual. Oia, un oraș de coastă din vârful nord-vestic al insulei grecești Santorini, este una dintre cele mai frumoase așezări de vizitat. Cadre superbe pot fi surprinse în pozele de pe Instagram.

Insulele Feroe

Insulele Feroe se mândresc cu frumusețea peisajelor naturale. Stâncile abrupte de coastă fac din acest loc unul dintre cele mai frumoase din lume.

Lacul Moraine (Canada)

Lacul Moraine pare să fie creat special pentru fotografiile artistice. Calendarele pot conține imagini superbe din această zonă a lumii. Cel mai bun moment pentru a vizita acest loc este de la sfârșitul lunii iunie până în august.

Agrasen Ki Baoli (India)

Locul plin de istorie reușește să surprindă fotografii iubitori de artefacte și de clădiri vechi. Unii turiști afirmă că locul ar fi bântuit de fantome, dar noi credem că acest lucru este doar un mit care poate atrage vânătorii de spirite și mai mult.

Cascada Iguazu (Brazilia)

Formată ca urmare a unei puternice erupții vulcanice, Cascada Iguazu atrage peste un milion de turiști în fiecare an. Spectacolul oferit de natură, stâncile verzi acoperite de vegetația luxuriantă și cascada curgătoare îți taie răsuflarea. Poate fi locul ideal pentru a realiza poze și a le posta apoi pe Instagram.

Muntele Pilatus (Elveția)

Panorama și peisajul oferit de Muntele Pilatus din Elveția poate fi ocolit de persoanele care au rău de înălțime. Dacă va faceți curaj veți putea admira un peisaj superb pe care nu îl veți întâlni oriunde. Elveția este fără îndoială unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Situat în partea centrală a Elveției, Muntele Pilatus este format din mai multe vârfuri, ascunse printre nori.

Cărturești Carusel

Locația vizitată de turiști din toată țara și nu numai, Carusel este un concept de care și tu te-ai putea îndrăgosti. Design-ul este superb și atent ales de către arhitecți. Numele nu este ales întâmplător, fiind cu adevărat un carusel de emoție și bunăstare. Poți savura un ceai liniștit, sau să citești o carte de pe sutele de rafturi ale bibliotecii.