Home » Life & Style » 9 vedete care au crescut în sărăcie lucie, dar au reușit să-și schimbe viața. Au trecut prin momente grele până să cunoască celebritatea

9 vedete care au crescut în sărăcie lucie, dar au reușit să-și schimbe viața. Au trecut prin momente grele până să cunoască celebritatea

Cojocaru Cristian / 25.03.2022, 17:38
9 vedete care au crescut în sărăcie lucie, dar au reușit să-și schimbe viața. Au trecut prin momente grele până să cunoască celebritatea

Chiar dacă am putea crede adesea că știm tot ce este de știut despre superstarurile noastre preferate, acestea nu încetează să ne surprindă cu povești și mărturisiri noi. Deși în prezent nu se poate spune despre ele că nu au somn din cauza grijii banilor, în trecut lucrurile stăteau diferit. Află ce vedete care au crescut în sărăcie lucie, înainte de a deveni bogați și celebri.

Vedete ale căror copilărie a fost presărată cu sărăcie și probleme

Nu ne-am aștepta niciodată ca unele dintre cele mai bogate celebrități să fie nevoite să muncească din greu pentru a ajunge la un trai decent pentru că acestea au averi de milioane de dolari. Cu toate acestea, trecutul lor era unul în care chiar și fiecare cent conta foarte mult. Iată care sunt cele 9 vedete care au avut parte de sărăcie.

Sarah Jessica Parker nu a avut întotdeauna parte de electricitate

Sarah Jessica Parker a crescut în Ohio cu 7 frați. Întrucât toți erau crescuți cu un singur venit, familia de multe ori nu își permitea să își plătească nevoile de bază. Actrița care a adus-o la viață pe Carrie Bradshaw își amintește că aștepta la coadă pentru prânzul gratuit în timpul pauzelor școlare. Din moment ce nu aveau întotdeauna electricitate, Crăciunul și zilele de naștere erau un fel de lux pentru ei.

Leonardo DiCaprio și-a trăit rolul din Titanic în viața reală

Marele Gatsby și vedeta Titanic, Leonardo DiCaprio, a trăit ambele roluri în viața reală. Cartierul în care locuia nu era chiar sigur pentru copii. DiCaprio a văzut în mod regulat crime și lupte, ceea ce l-a determinat să vadă „cealaltă parte a spectrului” prin rolurile sale. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi un actor de succes și, astfel, băiatul ai cărui părinți cu greu puteau pune mâncare pe masă este acum unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

Selena Gomez a avut probleme financiare în copilărie

Selena Gomez, vedetă de muzică și film, a dezvăluit luptele prin care au trecut ea și mama ei în trecut. Mama Selenei a născut-o când avea doar 16 ani. Creșterea unui copil la o vârstă atât de fragedă a fost cu adevărat dificilă, iar uneori mama Selenei a fost nevoită să lucreze la 3 locuri de muncă doar pentru a pune mâncare pe masă.

Mila Kunis nu avea jucării

Vedeta Black Swan, Mila Kunis, își amintește că familia ei a fost cu adevărat săracă în timpul copilăriei. Jucăriile erau un lux pe care ea, iar uneori singura mâncare disponibilă era supa de ketchup. Cu toate acestea, Mila și-a descoperit talentul de actorie și a urmat o școală de teatru. Cu primul ei rol în That ’70s Show, ea a reușit să iasă din sărăcie.

vedete sărăcie
Mila Kunis nu avea jucarii cand era mica

Dolly Parton a dormit pe paturi de paie

Dolly Parton a fost unul dintre cei 12 frați care locuiau într-o zonă rurală din estul Tennessee. Au crescut într-o casă care nu avea apă curentă, gaz sau electricitate. Una dintre cele mai faimoase cântărețe country a trăit o adevărată viață la țară pentru că paturile pe care ea și frații ei dormeau erau făcute din paie.

Tom Cruise a fost diagnosticat cu dislexie

Familia lui Tom Cruise s-a luptat cu sărăcia încă de când era copil, dar problemele financiare nu au fost singura problemă pentru tânărul Cruise. Un băiat inteligent și capabil, a observat că nu poate ține pasul cu colegii săi de la școală și a fost diagnosticat cu dislexie la vârsta de 7 ani.

Cu toate acestea, Tom nu și-a lăsat dizabilitatea să-l împiedice să-și împlinească visele. După ce mama sa s-a accidentat la locul de muncă, el a preluat rolul principal în casă. Tom a avut mai multe locuri de muncă în timp ce a jucat în mod regulat la cursuri de teatru și piese de teatru la școală.

Celine Dion a crescut într-o gospodărie săracă, cu 13 frați

Celine Dion a crescut ca cea mai mică dintre cei 14 copii dintr-o familie săracă din Quebec. Și-a descoperit talentul pentru muzică de la o vârstă fragedă și a început să cânte în barul părinților ei. Celine își amintește că locuia într-o casă supraaglomerată și trebuia să împartă patul cu 3 sau 4 frați. În ciuda acestui fapt, ea insistă că familia ei a fost lipsită doar de bani, dar nu de dragoste și afecțiune.

Sylvester Stallone a petrecut câțiva ani într-o familie de plasament

Părinții lui Sylvester Stallone nu trăiau într-o atmosferă iubitoare, iar asta l-a afectat pe el și pe fratele său mai mic. Deoarece gospodăria în care locuia era disfuncțională, a trebuit să-și petreacă primii ani în plasament. Stallone visase la o carieră în actorie de când era mic. În timp ce era fără bani și aștepta un rol, a avut tot felul de locuri de muncă, de la curățarea cuștilor de lei până la inaugurarea unui cinematograf.

Arnold Schwarzenegger nu avea instalații sanitare acasă.

Arnold Schwarzenegger s-a născut în Austria, unde și-a petrecut copilăria. Familia lui nu avea prea mulți bani pe atunci, iar Schwarzenegger își amintește că mama sa trebuia să caute unt, zahăr și cereale. Casa în care locuiau nu avea instalații sanitare sau telefon, iar unul dintre cele mai importante momente ale acelei perioade a fost când familia a primit un frigider.