Home » Life & Style » Actori de la Hollywood care au fost prieteni sau iubiți în filme, dar în realitate se urăsc. Adevărul nebănuit despre relația lor

Actori de la Hollywood care au fost prieteni sau iubiți în filme, dar în realitate se urăsc. Adevărul nebănuit despre relația lor

Voicu Costin / 14.03.2022, 14:13

Mulți actori de la Hollywood și-au interpretat rolurile în film dând dovadă de profesionalism. Chiar dacă o parte dintre actorii mari de la Hollywood erau parteneri, prieteni sau rude pe platourile de filmare, conform scenariului, în spatele camerelor lucrurile stăteau cu totul altfel. O parte dintre cei ce au colaborat, nici măcar nu se suportau. Cum au ajuns unii dintre cei mai iubiți actori să se urască atât de mult? În materialul următor ne-am propus să-ți prezentăm unele dintre cele mai cunoscute cazuri.

Prieteni sau dușmani în realitate?

Angelina Jolie și Brad Pitt

Poate cel mai celebru cuplu din lumea showbizz-ului internațional a fost cel format din Angelina Jolie și Brad Pitt. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului “Mr. and Mrs Smith”, iar apoi au ajuns să se căsătorească și în viața reală. În prezent sunt divorțați, iar mai multe procese au fost înainte de ambele persoane până în prezent. Cei doi au împreună 6 copii, 3 biologici și 3 adoptați.

Bruce Willis și Cybil Shepherd

În filmul “Moonlight”, Bruce Willis și Cybil Shepherd au format un cuplu care a fost deliciul telespectatorilor. Personajele pe care le-au interpretat sunt laptele și mierea celebrului film. Deși păreau cuplul perfect, în realitate, cei doi actori nu erau nici măcar prieteni. Toți cei care au lucrat cu ei au simțit că cei doi nu se plăceau. Numeroase persoane au asistat la discuții în contradictoriu, iar tensiunea dintre ei se resimțea din plin și pe platourile de filmare. Asta înseamnă să fii un actor bun!

Megan Fox și Michael Bay

Cei doi actori faimoși au jucat împreună în filmul “Transformers”. Megan și Michael nu se prea înțelegeau, iar Michael ar fi fost acuzat pentru comportamentul lui abuziv și neprofesional. Într-un final, cei doi au mers pe drumuri separate și nu au mai lucrat împreună și pentru ce-l de al treilea film al francizei celebre.

Tommy Lee Jones și Jim Carrey

De vină ar fi fost momentul în care ci doi actori s-ar fi întâlnit în filmul “Batman Forever”. După terminarea filmului, Tommy Lee Jones se pare că se săturase de colaborarea cu Jim Carrey și i-a adresat câteva cuvinte urâte.

Cei doi actori au jucat roluri principale, Carrey fiind The Riddler, iar Jones fiind în rolul personajului cu două fețe. Întâmplarea face ca cei doi să se întâlnească câțiva ani mai târziu, într-un restaurant din Los Angeles. Chiar și după atâta timp, ranchiuna nu a dispărut, moment în care Tommy Lee Jones i-a zis lui Carrey că îl urăște.

Julia Roberts și Nick Nolte

Nick Nolte și actrița Julia Roberts au colaborat pentru filmul “I love trouble”. Se pare că cei care au ajutat la turnarea filmului, au declarat că cei doi actori celebri nu s-au suportat deloc. Și-au adresat chiar și câteva cuvinte jignitoare, iar relația dintre cei doi nu a fost una prea plăcută. Nolte a declarat că a fost o experiență tare neplăcută să joace în film alături de Julia.

Marlon Brandon și Francis Ford Coppola

Unii dintre cei mai mari actorii de la Hollywood au împărțit și un platou de filmare. Cei doi au colaborat pentru filmul “Apocalypse Now”, dar relația lor era foarte tensionată. Deși filmul a constituit o adevărată aventură pentru amândoi, Francis Ford Coppola și Marlon Brandon nu s-au înțeles deloc și tocmai de aceea nu au mai vorbit niciodată de atunci.

Robert Pattinson și Kristen Stewart

În urmă cu câțiva ani, Robert Pattinson și Kristen Stewart formau un cuplu, atât în franciză „Twilight”, cât și în viața reală. Relația lor a fost una zbuciumată, a luat naștere în 2009 și s-a terminat în 2013.

Din 2018, Robert Pattinson are o relație cu Suki Waterhouse, pe când Kristen Stewart a anunțat că vrea să se căsătorească. De dată asta este implicată într-o relație cu o femeie. Mai precis cu Screenwriter-ul Dylan Meyer. Cele două se întâlnesc din 2019, după ce s-au cunoscut cu ani în urmă pe un platou de filmare, potrivit People.