Home » Life & Style » 7 cupluri din filme care au ajuns împreună și în realitate. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare

7 cupluri din filme care au ajuns împreună și în realitate. S-au îndrăgostit pe platourile de filmare

Voicu Costin / 12.03.2022, 15:00

Platourile de filmare reprezintă locul ideal pentru a cunoaște persoane noi, și de ce nu, pentru a clădi chiar o relație. Nu puține sunt cazurile în care actorii, parteneri într-un film, au ajuns să formeze cupluri și în viața reală. Unii au ajuns chiar și la stadiul de familie, având deja copii. De altfel, unele dintre cele mai cunoscute cupluri de la Hollywood s-au format în urma unor sărutări care au avut loc la scenele de filmare, în timpul regizării unui film. Care sunt cuplurile formate la Hollywood și cum a evolut relația lor?

Cupluri din filme care au ajuns împreună și în realitate

Angelina Jolie și Brad Pitt

Povestea de dragoste dintre Angelina Jolie și Brad Pitt este cea mai cunoscută. Cei doi s-au întâlnit pe platoul de filmare în cadrul filmului „Mr. & Mrs. Smith”, în 2005, când Brad Pitt era încă căsătorit cu Jennifer Aniston. Au format un cuplu, căsătorindu-se ulterior în anul 2014, când aveau deja șase copii, dintre care, doar trei biologici. După doi ani de căsătorie, cuplul s-a despărțit pe 15 septembrie 2016. Pe 19 septembrie, Jolie a cerut divorțul invocând diferențe ireconciliabile. Pe 12 aprilie 2019 cei doi au divorțat.

Freida Pinto & Dev Patel

Freida Pinto & Dev Patel, protagoniștii din „Slumdog Millionaire” apărut în 2008. Filmul a fost nominalizat la zece categorii ale Premiilor Academiei Americane de Film și a câștigat la opt dintre ele. A câștigat și cinci Premii ale Criticilor BFCA, patru Globuri de Aur, și șapte Premii BAFTA, inclusiv pentru cel mai bun film.

Cei doi au început o relație în 2009. La 10 decembrie 2014, cuplul a anunțat că s-a despărțit după aproape șase ani de întâlnire. În martie 2017, relația lui Patel cu Tilda Cobham-Hervey a devenit publică. S-au întâlnit în 2016, tot pe platourile de filmare din cadrul filmului Hotelul Mumbai.

Robert Pattinson și Kristen Stewart

În urmă cu câțiva ani, Robert Pattinson și Kristen Stewart formau un cuplu, atât în franciza „Twilight”, cât și în viața reală. Relația lor a fost una zbuciumată, a luat naștere în 2009 și s-a terminat în 2013. Din 2018, Robert Pattinson are o relație cu Suki Waterhouse, pe când Kristen Stewart a anunțat că vrea să se căsătorească. De data asta este implicată într-o relație cu o femeie. Mai precis cu Screenwriter-ul Dylan Meyer. Cele două se întâlnesc din 2019, după ce s-au cunoscut cu ani în urmă pe un platou de filmare, potrivit People.

Ryan Reynolds și Blake Lively

Au jucat împreună în „The Green Lantern”, în 2011, iar din același an, au început să formeze un cuplu și în viața reală. Povestea lor de dragoste nu s-a terminat, ci a trecut la următorul stadiu, ei fiind căsătoriți din 2012. Ei au și 3 copii împreună: Inez Reynolds, Betty Reynolds, James Reynolds.

Will Smith și Jada Pinkett

Formează un cuplu de peste 20 de ani. În acest caz, lucrurile au evoluat în sens invers. Întâi s-au îndrăgostit, ba chiar s-au căsătorit și apoi au jucat împreună. Au început relația în 1995, iar în 1997 s-au căsătorit. Au jucat împreună în filmul „Ali” apărut în 2001, când erau deja părinții a doi copii, un băiat și o față. În prezent, cei doi au 3 copii: Jaden Smith, Willow Smith, Trey Smith.

Miley Cyrus și Liam Hemsworth

Cuplul format din Miley Cyrus și Liam Hemsworth e de domeniul trecutului. Hannah Montana și Thor au jucat împreună în „The Last Song”, în 2009. Din același an au început și o relație care a durat până în anul 2013.

În iulie 2014, Hemsworth a spus că el și Cyrus vor fi „întotdeauna cei mai buni prieteni” și că au avut „o conexiune instantanee și puternică”. În ianuarie 2016, au apărut zvonuri că cei doi ar fi din nou împreună. Cyrus a confirmat într-un interviu la The Ellen DeGeneres Show, în octombrie 2016, că s-au logodit din nou.

Hemsworth și Cyrus s-au căsătorit pe 23 decembrie 2018 la casa lor din Nashville. Doi ani mai târziu, la 28 ianuarie 2020, au anunțat că divorțul lor a fost finalizat.

Kit Harington și Rose Leslie

Harington a început o relație cu colega sa din Game of Thrones, Rose Leslie, în 2011. Și-au anunțat logodna prin intermediul revistei The Times pe 27 septembrie 2017. Pe 23 iunie 2018, cuplul s-a căsătorit în Scoția. În septembrie 2020, Leslie a pozat într-o ședință foto și era vizibil însărcinată. Au un fiu născut în anul 2021.