Home » Life & Style » Anul în care Coldplay își va lansa ultimul album ca trupă. Mesajul artiștilor pentru fanii lor

Anul în care Coldplay își va lansa ultimul album ca trupă. Mesajul artiștilor pentru fanii lor

Cojocaru Cristian / 27.01.2022, 19:14
Anul în care Coldplay își va lansa ultimul album ca trupă. Mesajul artiștilor pentru fanii lor

Una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică din lume, Coldplay a anunțat anul în care va lansa ultimul album în actuala componență. Solistul vocal al trupei a confirmat acest lucru în cadrul unui interviu acordat recent pentru o publicație internațională. Află care va fi anul în care te vei putea bucura de melodiile celebrei trupe.

Coldplay va lansa ultimul album

Membrul trupei Coldplay, Chris Martin a confirmat că grupul care a lansat nenumărate hituri, urmează să lanseze alte trei albume pe piață înainte de a înceta să mai facă muzică, anul fiind 2025. În timpul apariției sale la The Ellen DeGeneres Show, cântărețul melodiei Hymn for The Weekend a afirmat că aceasta este cea mai bună decizie. În ceea ce privește viitorul muzicienilor bine-aclamați, Chris Martin a afirmat:

„Cred că vom continua să facem turnee și vom fi mereu împreună ca un grup de muzicieni și prieteni, dar cred că povestea albumelor noastre se termină atunci.”

Solistul trupei, în vârstă de 44 de ani a glumit și despre titlul filmului muzical al grupului. Acesta a afirmat că le-ar plăcea foarte mult să facă un film musical despre tot ceea ce a reprezentat Coldplay. Acesta ar fi intitulat „Eas Side Story”. De asemenea, și-a exprimat recunoștința pentru că a reușit să evolueze ca muzician.

„Suntem atât de norocoși încât putem să urmăm ceea ce ni se pare corect. Asta am decis să facem. De aceea muzica noastră se schimbă puțin. Uneori pierdem oameni și îi aducem pe alții”, a spus Martin pentru DeGeneres.

Aflat în cadrul BBC Radio 2, artistul a afirmat că ultimul album va apărea în anul 2025, iar apoi vor fi doar turnee. Acesta a mai adăugat că sunt șanse să mai facă anumite colaborări, însă acela va fi ultimul album al trupei. Coldplay și-a lansat albumul de debut, Parachutes, în 2000. Dacă își lansează ultimul album în 2025, acesta va marca cea de-a 25-a aniversare a trupei.

coldplay ultimul album
Trupa Coldplay a reusit sa stranga sapte premii Grammy

Ce albume numără discografia trupei

De-a lungul anilor, Coldplay a lansat nouă albume de studio, cel mai recent album al lor, Music of the Spheres, fiind lansat în octombrie 2021. În martie 2022, Coldplay va începe turneul mondial Music of the Spheres. Ultima dată când au făcut un turneu a fost în anul 2017, în turneul A Head Full of Dreams.

Coldplay se poate lăuda cu peste 100 de milioane de albume vândute în întreaga lume. Totodată, aceștia au reușit să aducă acasă șapte premii Grammy și nouă premii Brit Awards, fiind una dintre cele mai apreciate trupe la nivel global. De asemenea, au făcut istorie cântând de șase ori la festivalul de la Glastonbury și au făcut titluri de patru ori, deși au exclus să participe la festivalul de la Somerset care va avea loc în acest an.

De la formarea trupei în anul 1996, trupa a lansat albumele: Parachutes (2000), A Rush of Blood to the Head (2002), X&Y (2005), Viva la Vida sau Death and All His Friends (2008), Mylo Xyloto (2011), Ghost Stories (2014), A Head Full of Dreams (2015), Everyday Life (2019), Music of the Spheres (2021). Cea mai recentă lansare a acestora constă în colaborarea cu fenomenul global K-Pop, BTS.