Home » Life & Style » Artistul desemnat imaginea Versace în 2022. Anunțul a fost făcut chiar de Donatella Versace

Artistul desemnat imaginea Versace în 2022. Anunțul a fost făcut chiar de Donatella Versace

Cojocaru Cristian / 26.01.2022, 16:48

Unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți a devenit imaginea pentru celebra casă de modă Versace, pentru anul 2022. Anunțul a fost făcut chiar de către Donatella Versace, iar această colaborare prezintă prima de acest fel pe care artistul o are cu casa de modă de lux. Află cine este cunoscutul artist și ce a declarat acesta despre visul său devenit realitate.

Artistul care a devenit imaginea Versace pentru anul 2022

Celebrul cântăreț Maluma este noua imagine Versace Man pentru cea mai recentă campanie publicitară. Aceasta marchează prima sa campanie cu casa de modă de lux fondată de regretatul Gianni Versace. Într-un set de fotografii realizate de duo-ul Mert Alas și Marcus Piggott, artistul columbian îmbracă un costum roz aprins, o vestă lungă,  verde și o jachetă finisată cu patch-uri de marcă și broderie „Donatella”, anunțând colecția de primăvară-vară 2022. .

„Maluma face parte de multă vreme din familia mea Versace și sunt atât de încântată pentru el să joace în prima sa campanie cu Versace. Mi-a plăcut felul în care s-a jucat cu aparatul de fotografiat și faptul că era la fel de în largul său în fața camerei, precum este în fața unui stadion plin de oameni care îi cântă melodiile!”, a spus Donatella Versace într-un comunicat.

Donatella Versace a explicat că „energia lui și personalitatea sa antrenantă” este ceea ce a atras-o pentru prima dată la cântărețul de origine columbiană, în vârstă de 27 de ani.

„Este un gânditor înainte și nu s-a speriat niciodată să se provoace pe sine. Este genul de om care face diferența și face lumea un loc mai bun, asta îl face omul Versace perfect! Sunt atât de încântată să îl am pe Maluma în noua mea campanie de primăvară-vară”, a mai spus designerul de modă în comunicat.

imaginea versace 2022
Maluma a realizat sedinta foto alaturi de cainele sau, Buda

Maluma a numit devenirea imaginii brandului un vis devenit realitate

Maluma a afirmat că moda este una dintre cele mai mari pasiuni ale sale, excluzând muzica, iar pentru el este o onoare. Acesta nu a venit singur, ci însoțit de către câinele său, Buda.

„Moda este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele în afara muzicii și să fac parte din viziunea Donatella, iar familia Versace, este o onoare. Împreună, am creat momente memorabile cu performanțe personalizate și look-uri pe covor roșu, coperți de reviste și design uimitor al Met Gala 2021. Cu această campanie, creăm mai multe amintiri ca o familie de modă împreună. Unul dintre cele mai mari momente ale mele pentru 2022 va fi câinele meu Buda în prima sa campanie cu mine, cel mai bun prieten al unui bărbat se alătură modei. Aceasta este pentru multe alte amintiri cu familia mea Versace”, a spus el într-un comunicat.

Miercuri, câștigătorul Grammy și-a împărtășit entuziasmul față de lansarea campaniei pe rețelele sociale. El a scris pe Instagram, „PAPI VERSACE ❤️‍🔥🐶” alături de imagini din campanie. Într-un comentariu pe Instagram, Donatella l-a felicitat pe Maluma, numindu-l „superstar” și „regele nostru Versace”:

„Ești o super vedetă! Lumea nu este pregătită să vadă aceste fotografii cu tine! Ești regele nostru Versace! Te iubesc!!”.

Acesta este un moment în care două arte se îmbină, muzica și designul, iar fanii sunt nerăbdători să vadă noua colecție lansată.