Home » Life & Style » Astrologie, tarot și gândul zilei – 02 August 2021

Astrologie, tarot și gândul zilei – 02 August 2021

Astrolog D. Mădă / 02.08.2021, 09:12
Astrologie, tarot și gândul zilei – 02 August 2021

Cavalerul de Bâte este un card care pune preț pe inițiativă, acțiune, entuziasm, putere, generozitate, având ca și corespondent din astrologie planeta Marte. Din 30 Iulie, Marte (acțiune, energie, pasiune, putere) și-a început călătoria în semul analitic și pragmatic al Fecioarei, părăsindu-l pe 15 Septembrie 2021.

Mesajul cărților de tarot – 2 August 2021

Predecesorul său, Leul, ne-a încurajat să demarăm acțiuni unice prin care am putut să ne onorăm propria strălucire și să defilăm pe scena propriei vieți plini de bucurie, încredere și curaj.

Acum prin energia Fecioarei motivația se schimbă, având ca și scop manifestarea flexibilității atunci când alegem să ne investim energia, laitmotivul fiind unul, două sau chiar trei planuri de acțiune.

Fiind mai multe variabile avem posibilitatea de a alegea cea mai sustenabilă din cele 3, ținând cont de calitatea informațiilor, detaliilor și organizarea lor, așa cum îi place fecioarei.

Cărți de tarot. Cavalerul de Bâte
Cărți de tarot. Cavalerul de Bâte

Faptul că energia Cavalerului de Bâte este una dinamică (de foc), ziua de azi poate fi una constructivă dacă alegem să separăm grâul de neghină – un salt de credință. Să ne asumăm riscuri calculate (chiar dacă fecioara vrea să facă lucrurile la virgulă) punând acum preț pe calitatea timpului și modul prin care devenim eficienți.

O abordare exagerată de genul “despicarea firului în 4”(caracteristic fecioarei), azi ne poate scurge de energie, bloca latura creativă sau motivația de a ne pune în practică ideile strălucite aduse de Mercur în Leu.

Dacă există anumite situații în care vă regăsiți copleșiți, cheia poate fi aceea de a vă pune în poziția de observator, să vă întrebați “scopul și durata vizitei/planului” în tot ceea ce aveți de făcut sau demarat.

Zone (posibil) vizate de Cavalerul de Bâte: călătoriile, activitățile sportive, oportunități pentru schimbarea locului de muncă sau promovare, ideile creative își pot găsi acum sensul/direcția utilă.

Lună Nouă în Leu
Lună Nouă în Leu

Lună Nouă în Leu

În data de 08 August 2021 are loc evenimentul de Lună Nouă în Leu, motiv pentru care reflectorul este pus pe noi – propriul sine – “care parte din noi are nevoie de o schimbare?” sau “ ce situație de viață are nevoie de eliberare pentru a putea progresa?”

“Fericirea – dar ce înseamnă? Cu siguranță nu arată pentru toți la fel, însă un lucru este cert, nu o vom găsi dacă o căutam în locuri greșite.”

Prin urmare, iată un motiv bun ca începând de azi să punem mai mult accentul pe o parte din temele acestui eveniment.

Schimbarea rutinei zilnice (plecând de la mâncare/sport și terminând cu dezvoltarea inteligenței emoționale) poate contribui într-un mod constructiv și evolutiv la îndeplinirea propriilor obiective.

Gândul zilei – 2 August 2021

Gândul zilei – “Să folosim întodeauna cuvântul pentru a ne înălța pe noi și pe ceilalți. Să nu-l folosim niciodată pentru a distruge.” – Sri Vasudeva

Vibrația zilei 2 – armonie, intuiție, empatie, cumpătare, dualitate, sensibilitate emoțională
2 din punct de vedere astral este guvernat de către Lună și punct virtual Lilith, iar zodiile corespondente sunt Rac și Balanță

  • Element – apă
  • Culoare – verde
  • Piatră – opal, perlă