Home » Life & Style » Astrologie – Venus în Berbec 22 Martie 2021 – 14 Aprilie 2021. Urmează o perioadă în care aprindem flacăra iubirii prin curaj și pasiune

Astrologie – Venus în Berbec 22 Martie 2021 – 14 Aprilie 2021. Urmează o perioadă în care aprindem flacăra iubirii prin curaj și pasiune

Astrolog D. Mădă / 25.03.2021, 17:05
Astrologie – Venus în Berbec 22 Martie 2021 – 14 Aprilie 2021. Urmează o perioadă în care aprindem flacăra iubirii prin curaj și pasiune

Din 22 Martie 2021 reîmprospătăm și aprindem flacăra iubirii, dorințelor, pasiunilor și plăcerilor noastre odată cu trecerea Afroditei noastre – Venus în primul semn, cel al începuturilor – Berbecul. Este important de reținut că acest tranzit poate să fie precum spune și o vorbă din popor că ”nu iese fum fără foc”, asta dacă ținem cont că plasarea acestei energii venusiene nu este tocmai una elegantă (în detriment).

Venus în Berbec 22 Martie 2021 – 14 Aprilie 2021

Dar să le luam pe rând; dacă alegem să ne conectă la energia înaltă marțiană, căci Berbecul este guvernat de către Marte, atunci prin acest tranzit putem să ne însuflețim, să renaștem și să înaintăm/evoluăm ghidați de intuiție/instinct, curaj, pasiune, încredere deplină în propriile dorințe și valori.

Să facem din acestă energie sacră, ce face primăvara cu natura, să creștem stima de sine prin îngrijirea propriului suflet și trup. Să ne împuternicim prin orice acțiune oricât de mică este, prin care trupul nostru se poate bucura și purifica.

Venus în Berbec
Venus în Berbec

Metode de pus în practică sunt variate, dar reușita lor este strict dependentă și de sinceritatea și seriozitatea cu care abordăm situația. Dacă îți propui să introduci schimbări benefice în viața ta, este necesară și o doză de pragmatism prin care să te asiguri ca ceea ce ai de făcut te va motiva să îți găsești resursele de a te elibera de diverse atașamente și obiceiuri neproductive.

Este momentul când putem acționăm și iniția noi parteneriate fie că vorbim despre afaceri/parteneriate sau iubire.

Raportul de încredere funcționează ca o stradă cu dublu sens. Prin urmare, este la fel de importantă încrederea de sine precum încrederea în partenerul(a) cu care pornești la drum. Aici se poate apela cu încredere la exprimarea valorilor, la a observa ce anume există în comun și ce diferențe ne aduc mai aproape unii de ceilalți.

Efectele resimțite

Berbecul este una cu focul interior, ceea ce face ca noi să ne simțim plini de energie fizică și pasiune, dizolvând liniștea interioară trăită în sezonul peștilor.

Practica meditație, a disciplinei susținută de un sport (fie și o jumătate de oră în parc) poate ajuta la conservarea calității momentului prezent. Atunci când suntem odihniți, când avem putere să zâmbim, lucrăm pe o energie creatoare, de vibrații înalte, care ne vorbesc mai intim decât un celebru bol tibetan.

Venus
Venus

Cu Venus în primul semn, este un moment de tranziție în care punem punctul pe i, descoperim cine suntem la nivel individual ajutați și de stralucirea Soarelui în Berbec. Pe parcursul acestui tranzit Venus merge la braț cu Soarele (eul nostru/vitalitate) ceea ce face din acestă călătorie/aliniere un moment bun de bucurie de a ne crea o nouă cale/abordare asupra propriilor valori și relații (de orice natură).

Deasemenea acestă întâlnire ne susține și încurajează să înaintăm în cea mai înaltă vibrație a iubirii de sine, de a împrăștia propria strălucire, valorile și pasiunile personale cu cei din jurul nostru.

Iubire
Iubire

Provocarea planetei Venus în Berbec ne poate activa dorința și nevoia de acționa și obține tot ce ne dorim imediat, uitând de fapt că aceste acțiuni pot genera ulterior situații prin care să realizăm că” graba a stricat treaba” în relația cu noi înșine, dar și cu ceilalți.

Ce e bine să facem

Este important să îmblânzim egoul, prin eliminarea frustrărilor mici și a neînțelegerilor, alegând cu maturitate și înțelepciune în ce acțiuni merită să ne investim cu adevărat energia.

Dinamica acestei perioade este accentuată pe data de 12.04.2021 moment când se produce efectul de Lună Nouă în Berbec, iar Venus formează un aspect provocator cu Pluton în Capricorn. Poate fi un moment transformator în cadrul relațiilor, deoarece Pluton poate curăța tot ce înseamnă atașament emoțional toxic la nivel de subconștient în relația cu ceilalți.

Relații
Relații

Deși pot exista momente în care schimbările de dispoziție să fie extreme, acestă Lună Nouă este un bun catalizator de a continua curățenia de primăvară, scoatem proprii “scheleți” din dulap, pentru a ne putea onora la un nivel profund renașterea sufletească.