Home » Life & Style » Care sunt, de fapt, calitățile și defectele bărbatului Săgetător

Care sunt, de fapt, calitățile și defectele bărbatului Săgetător

Nechifor Ioana / 01.06.2021, 19:16
Care sunt, de fapt, calitățile și defectele bărbatului Săgetător

Care sunt, de fapt, calitățile și defectele bărbatului Săgetător. Pe ideea spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun ce calități și defecte ai, vom încerca în acest material să trasăm principale trăsături ale nativului Săgetător. Îți propunem astfel să descoperim împreună care sunt punctele forte, dar și care sunt minusurile pe care le are un bărbat născut în această zodie. Este bine să știi din capul locul că este o fire care iubește libertatea și nu suportă constrângerile de nici un fel. Dar mai multe detalii în materialul următor!

Zodia Săgetător. O scurtă prezentare a acestei zodii

Despre zodia Săgetător se știe faptul că prezintă caracteristici esențiale pentru persoanele născute în perioada 22 Noiembrie – 21 Decembrie.

Săgetătorul este un semn zodiacal de foc, guvernat de planeta Jupiter. Acțiunea care îl descrie cel mai bine pe nativul din această zodie este Eu văd/ Eu înțeleg, având în vedere că este însetat după cunoaștere.

Este tot timpul în mișcare, își dorește să fie printre oameni, să comunice, să învețe și să descopere lucruri noi. Îi plac călătoriile, aventurile, iar persoana care își dorește să-i fie pereche trebuie să știe faptul că, într-o astfel de relație, rutina nu are ce căuta. Cu o astfel de persoană nu ai cum să te plictisești.

Este important de menționat despre cei născuți în această zodie faptul că iubesc libertatea și nu există altă variantă pentru ei, întrucât nu acceptă constrângerile. Mai multe informații esențiale în rândurile de mai jos!

Zodia Săgetător
Zodia Săgetător

Calitățile bărbatului Săgetător

Bărbatul născut în zodia este jovial, entuziast, plin de amibiție, optimism și perseverent.  Când are de atins un scop, își concentrează toate resursele pentru a ajunge la obiectivul dorit.

Îi place să călătorească, să fie printre oameni, să schimbe idei, să învețe, încercând tot timpul să răspundă la cât mai multe de ce-uri din viața sa.

Este plin de viață. Curios și dornic de evoluție, încearcă să-și descopere propria menire în viață și să își construiască un sistem de valori și principii de la care nu se abate.

Este muncitor, implicat (atunci când își dorește cu adevărat ceva), generos și plin de vitalitate. Atunci când se îndrăgostește, iar persoana respectivă își găsește loc în inima nativului Săgetător, se dovedește longeviv în relație.

Simțul dezvoltat al umorului îi caracterizează pe Săgetători, iar pe lângă asta sunt responsabili cu voia bună și pot fi buni parteneri de distracție. Sunt mereu în căutarea lucrurilor care le ofere pasiune, care reușeșc să le trezească interesul.

De altfel, nativul Săgetător este spontan, creativ și original. Prin urmare, persoana care are lângă un astfel de partener poate avea parte de tot felul de surprize inedite, dar și de declarații deosebite de dragoste.

Defectele bărbatului Săgetător

Pe lista defectelor bărbatului Săgetător se regăsesc câteva aspecte mai puțin plăcute care pot da adevărate bătăi de cap persoanei cu care sunt.

Sunt orgolioși, nerăbdători și pot deveni ușor agitați. Un alt aspect de menționat este faptul că pot avea accese de furie, lucru care îi face de multe ori să ajungă în dizgrația persoanei iubite.

Pot fi lipsiți de tact, impulsivi, iute la mânie. Uneori tind să ia totul ca pe o distracție, inclusiv dragostea, însă atunci când se îndrăgostesc cu adevărat lucrurile se schimbă total.

Cu toate astea ar fi de menționat faptul că ei iubesc libertatea, iar persoana ideala pentru ei este cea care înțelege acest lucru și care-i oferă Săgetătorului spațiul său.

Pot face echipă frumoasă cu cineva atâta vreme cât amândoi împărtășesc înclinația către aventură și cât timp sunt receptivi unul la nevoile celuilalt.

Așadar pentru a se bucura de o relație incitantă este necesar ca bărbatul Săgetător să-și stăpânească emoțiile, pentru a-și ține sub control accesele de furie, și să aibă alături o persoană care să le înțeleagă nevoia de libertate.