Home » Life & Style » Cât costă o rochie de mireasă la Bianca Drăgușanu. Prețul pe care îl cere fosta asistentă de la Antena 1, în funcție de model

Cât costă o rochie de mireasă la Bianca Drăgușanu. Prețul pe care îl cere fosta asistentă de la Antena 1, în funcție de model

Cojocaru Cristian / 09.09.2021, 13:47
Cât costă o rochie de mireasă la Bianca Drăgușanu. Prețul pe care îl cere fosta asistentă de la Antena 1, în funcție de model

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete autohtone, dar puțini știu că aceasta deține și o colecție de haine. Indiferent că ești în căutare de rochie de mireasă sau rochie de seară, Bianca Drăgușanu are un număr impresionant de modele.

Cât plătești pentru o rochie de mireasă de la Bianca Drăgușanu

Pasionată de lux, Bianca Drăgușanu deține o impresionantă garderobă din care nu lipsesc piesele scumpe și materialele pe măsură. Timpul a trecut și Bianca a dorit să ducă această pasiune mai departe, astfel că și-a deschis o afacere. Bianca Drăgușanu este creator de rochii de mireasă dar și de rochii de seară pentru doamne și domnișoare.

Anul trecut a fost un an asupru pentru majoritatea oamenilor, iar vedeta nu a fost scutită de neplăcerile contextului pandemic. Chiar dacă afacerea nu a înregistrat sume importante, Bianca Drăgușanu și-a dedicat o mare parte din timp business-ului pe care îl are cu articole vestimentare.

Acesta oferă spre vânzare diferite modele de rochii de lux în mai multe culori. Totuși, multe domnișoare și doamne își pun întrebarea cât ar putea costa o astfel de creație. Indiferent că vorbim despre rochii scurte sau lungi, cu decolteu mai adânc sau fără, Bianca Drăgușanu creează rochii pentru fiecare gust, perfectă pentru o seară. O astfel de rochie pornește de la câteva sute de lei și prețul poate crește până la suma de 3.250 de lei, aceasta fiind cea mai scumpă din gama diversificată de rochii de seară.

În ceea ce privește rochiile de mireasă, vedeta are un preț maxim de 5.480 de lei, fiind cea mai mare sumă pe care o domnișoară o poate plăti pentru un articol vestimentar de la Bianca Drăgușanu. La polul opus, cea mai ieftină rochie de mireasă este de 3.200, fiind redusă la prețul de 2.850 de lei, după cum se arată și pe site-ul oficial al vedetei.

rochie mireasă bianca drăgușanu
Prima aparitie la TV a Biancai Dragusanu a avut loc in anul 1999

Cum a reușit vedeta să își croiască un drum spre lumina reflectoarelor

Biana Drăgușanu a apărut pentru prima dată pe micul ecran în anul 1999, în cadrul emisiunii televizate ”Din Dragoste”, care la acea vreme era difuzată pe Antena 1, iar prezentator era Mircea Radu. La acea vreme, blondina venise să își recâștige dragostea unui tânăr pe nume Mihai Mătușoiu. La doar 16 ani cât avea la acea vreme, Bianca Drăgușanu arăta într-un mod cu totul diferit față de cum arată acum.

În cadrul unui interviu, Bianca a recunoscut că datorită ambiției sale a reușit să slăbească și totodată să își repare dantura, suferind o transformare totală. Seria transformărilor a început pe când vedeta avea doar 20 de ani și l-a cunoscut pe omul de afaceri Coco Păun.

„Atunci când am fost la «Din dragoste» eram vai de capul meu, dar eu aveam impresia că sunt cea mai frumoasă. Când l-am cunoscut pe Coco aveam 80 de kilograme, datorită lui am început să slăbesc. Mă punea să fac câte 500 de abdomene o dată, până vomitam. Alergam câte şapte ture de stadion, nu mai ştiam de mine, dar am reuşit să dau jos 20 de kilograme în doar câteva luni. De la Coco am învăţat că durerea fizică nu înseamnă nimic. Era extrem de gelos, exagerat chiar, dar m-a iubit mult de tot. Relaţia cu el m-a maturizat foarte mult”, a povestit vedeta pentru Click!

Mai târziu, în anul 2008, Bianca Drăgușanu îl cunoștea pe Cătălin Botezatu, fiind și momentul ascensiunii ei în lumina reflectoarelor. El a fost cel care a făcut-o cunoscută pe vedetă, care a afirmat că sunt ”suflete pereche”.

“Eu şi Bote suntem suflete pereche. I-am zis că alta ca mine nu o să mai găsească. Cătălin îmi este şi prieten şi iubit şi tată şi îmi doresc să fiu cu el pentru tot restul vieţii. Noi nu avem limite, ne-am iubit peste tot, pe mese, în lift, în baie, peste tot”, declara în anul 2010 Bianca Drăgușanu pentru sursa citată.