Home » Life & Style » Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Cota lui „a explodat” în ultimul an. Suma fabuloasă

Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Cota lui „a explodat” în ultimul an. Suma fabuloasă

Cojocaru Cristian / 09.02.2022, 16:07
Câți bani câștigă Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram. Cota lui „a explodat” în ultimul an. Suma fabuloasă

În epoca vitezei, Instagram reprezintă una dintre cele mai populare rețele de socializare din lume. Acest trend al numărului cât mai mare de urmăritori aduc sume fabuloase în conturile celebrităților, dar totodată și o adevărată competiție. Află câți bani câștigă Cristiano Ronaldo pentru o postare pe Instagram, dar și care sunt cele mai urmărite 10 persoane pe celebra platformă.

Pe ce loc se află Cristiano Ronaldo pe Instagram din punct de vedere al urmăritorilor

Cristiano Ronaldo a reușit să depășească 400 de milioane de urmăritori pe Instagram, fiind un adevărat record. În prezent, acesta numără 401 milioane de persoane care îl urmăresc, topul fiind completat de către Kylie Jenner și Leo Messi. „Rege” atât pe Instagram cât și pe teren, Ronaldo reușește, de asemenea, să încaseze sume fabuloase în urma postărilor lor.

Potrivit Daily mail, atacantul Manchester United primește fabuloasa sumă de 2,02 milioane de euro pentru fiecare postare publică pe contul său de Instagram. CR7 reușește acum să câștige din social media mai mult decât în urma contractului său cu clubul de fotbal englez. În luna septembrie 2021, Cristiano Ronaldo încasa aproximativ 1,02 milioane de euro pentru fiecare postare încărcată pe celebra platformă.

Numai în ultimele luni, cota acestuia a explodat, suplimentând veniturile cu încă un milion de euro pentru fiecare postare. Singurul cont care depășește numărul de urmăritori ai lui Cristiano Ronaldo este chiar contul companiei Instagram, care numără 470 de milioane de urmăritori.

cristiano ronaldo instagram
Kylie Jenner se afla pe locul trei mondial

Top 10 al celor mai urmărite conturi de Instagram

Instagram – 470 milioane

Poate oamenilor chiar le place Meta? Indiferent de motiv, contul oficial al Instagram este cel mai urmărit de pe întreaga platformă, lăudându-se cu 470 de milioane de urmăritori până în 2022. Dintre cele peste 7.000 de postări ale sale, cele mai recente prezintă un spectru de popularitate, creativitate sau ceea ce consideră că este atenția platformei.

Cristiano Ronaldo – 401 milioane

Cristiano Ronaldo a avut câțiva ani grozavi. De când și-a revenit grandios la Manchester United, numărul de urmăritori ai lui Ronaldo a continuat să crească. Primul individ care a ajuns la 200 de milioane de urmăritori pe platformă, a reușit să treacă și de pragul de 400 de milioane.

Kylie Jenner – 309 milioane

În ciuda faptului că a rămas în urma lui Leo Messi în categoria cea mai urmărită, aproape de sfârșitul anului 2021, femeia din spatele Kylie Cosmetics, Kylie Skin, Kylie Swim, Kylie Baby și altele și-a revendicat locul trei și a fost, de asemenea, prima femeie care a depășit 300 de milioane de urmăritori. pe aplicație. De asemenea, este încă cea mai urmărită femeie din lume, așa că nu te simți prea confortabil, Ronaldo! Cursa către 500 de milioane este pornită.

Lionel Messi – 306 milioane

Unul dintre cei mai mari rivali ai lui Ronaldo în fotbal s-a întâmplat să fie și unul dintre cei mai mari de pe „Gram”. Depășind el însuși pragul de 300 de milioane până în 2022, atacantul argentinian s-a dovedit a fi un abil în jocul de pe rețelele de socializare. Astfel, Lionel Messi se află pe locul patru în lume.

Dwayne “The Rock” Johnson – 296 milioane

Într-o altă luptă directă pentru dominația Instagram, The People’s Champ și Ariana Grande continuă să se lupte pentru al 5-lea loc cel mai urmărit, aparent schimbându-și pozițiile la câteva săptămâni sau cam asa ceva.

Selena Gomez – 296 milioane

Selena Gomez a fost în centrul atenției toată viața, iar epoca rețelelor sociale nu a făcut excepție. Pe lângă reviste, Gomez își folosește platforma pentru a vorbi despre sănătatea mintală, citând propriile suișuri și coborâșuri și încurajând adepții să se educe cu privire la importanța fitness-ului mental.

Ariana Grande – 294 milioane

Cine nu vrea să o urmărească pe Ariana Grande? Cântăreața și câștigătoarea de Grammy de pe The Voice a avut câțiva ani plini de evenimente care i-au ținut pe oameni cu sufletul la gură.

Kim Kardashian – 285 milioane

În ciuda faptului că este una dintre cele mai faimoase chipuri din lume, Kim a devenit mai interesantă în viața ei post-Kanye West și nu este o surpriză să o vezi pe Kim Kardashian în top zece. În timp ce Keeping Up with the Kardashians poate și-a spus rămas bun după 20 de sezoane, Kim continuă să rămână în prima pagină a ziarelor, fără niciun semn că va încetini. Și cu o nouă emisiune Kardashian-Jenner Hulu în lucru.

Beyoncé Knowles – 237 milioane

Cântăreața-actrița-compozitoarea-producătorul-dansatorul-femeia de afaceri-regizorul-și-au schimbat pentru totdeauna modul în care artiștii lansează albume cu Lemonade, iar Queen Bey a găsit o modalitate de a trece de linia dintre superstarul mai mare decât viața, oferindu-ne în continuare o privire intimă ocazională în lumea ei și a familiei ei prin intermediul rețelelor sociale.

Justin Bieber – 220 milioane

Atâta timp cât avem rețele sociale, vom avea întotdeauna The Biebs. Superstarul original al rețelelor sociale, Justin Bieber, a intrat în viețile noastre prin YouTube și de atunci a rămas o parte din ea.